Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, aš labai į kompaniją - noriu miegot jau kokią 8 val, bet atrodo nenormalu, tai persimušu, tada su vaikais kalbuosi, visokie pasiruošimai kitai dienai ir lūžtu apie 22.30-23, kaip šiaip įprastai kaip Niuma einu gulti. Daug visko, daug kalbėjimo visur, ne taip, kaip įprastai, išsekina intravertus :).

Akys jautrios, dažnai ašaroja, dažnai būnu prisimerkus, nes net su akiniais neprimatau. Lašiukų niekas nesiūlė, pati nesusivokiu, kad gal reikia. 

Mano bendrakeliaunikė mane paliko, išvarė su savo valdyba vos tik atvažiavom, jaučiuosi pavargusi ir be ūpo viena pradėti bastytis. Nepadariau nei jokio namų darbo nei apie viešbutį, nei apie apylinkes. Jaučiu, kad saugiai pabūsiu su kompiuteriu, kojine ir naminiu sumuštiniu :D.

Vyras namie išvirė cepelinų, dukrą pas dantistę nugabeno, viskuo sau rūpinasi be vargo, tobula.

Atsakyti

Liniuka o negali dar vieno piršto biometriniu pasidaryt?pas mane tai 2-patogu

Atsakyti

Ai del kelių dienų neverta.

Restar, eik nors pasivaikščioti, naudokis proga.

Atsakyti

Dorojau ešerį ir susivariau aštrų peleką į nykštį. Būtų dzin, bet pirštas tai tas biometrinis :D Ir telefoną atsirakint, ir pardėj telefonu susimokėt. Nu vieni nepatogumai :D​ 

Viliaus dėka pasidariau iš karto du :D nes ko tais pirmiausiai buvau rodomąjį pasidarius. Paprotino, kad nykštys patogiau :) o jei šlapi pirštai vis tiek su atsirakinimo kodu tenka brūžint. 

Šiandien 'nieko neveikimo' diena. T.y. nėr būrelių. Buvau siuvykloj. Apiprekinau.  Numigau. Du kartus valgyt padariau- grįžus po darbo ir prabudus. Skalbinius susidėliojau. 

Galiu ir pamegzt, nes šiuo metu dar nemiegu :D 

Atsakyti

Pirštas, aišku, skaudoka... bet kaip aš šiandien liuobiausi kojom susipynus :oh: 

Plę, ėjau sparčiu žingsniu, užkliuvo bato nosis už plytelės, bandžiau dar kelis žingsnius išlaikyt pusiausvyrą, bet nepavyko... nutarkavau abiejų rankų delnus, dar vienos šoną, džinsus išžaliavau, ir dar verčiausi kūliais į kažkokius lapus... rankinukas nuskrido už kelių metrų....

Biškį buvo graudoka iškart, bet dabar vis prisiminus negaliu nustot žvengt, nes iš šono, jei kas matė (žmonių nelabai buvo arti), turėjo laaaabai linksmai atrodyt

Vėl nepamezgiau. Ir iki drakiaus dėžės nepriėjau...

Atsakyti

Ojei kokia trauminė diena sektoj.

Aš šnd pabuvau mama-liūtė ir ėjau už Emilį į kiemą paaiškint ribas vaikams :) Bet pas mus rugsėjo pradžioj praktiškai su kiekvienu vaiku taip būna, nes parkas naujas, nemaža vaikų aikštelė, tai prisirenka po mokyklų iš aplinkui visokių variantų. 

Atsakyti

Traumatikėms :4u: . Man tik neprasišnekėt...

Katuk, tu kaip mano mažė, tik užgijo kelionės nubrozdinimai, kai Didžiojo Alpių kelio pradžioje išsiplojo ir 7 vietas teko pleistruoti, kai kurie labai rimti nubrozdinimai, aišku, geros timpos sudrapalintos, tai užvakar stovykloje lėkė vėl, kuo greičiau prie telefono mamai paskambint ir...Vėl supleistruota, kelnėse nepataisoma skylė, ašarų pakalnė, į fizinio pamoką eiti nenori, skauda...

Niekur neišėjau, kol su visais pašnekėjau, sutemo. Biškį kojinę pamezgiau, nes lėktuve beveik visas 3 val filmą pražiūrėjau ir paverkiau ne vienoj vietoj.  Just mercy, pagal tikrą istoriją.

Ryt bus ekskursija jau, susipažinsiu su miestu.

Atsakyti

Labas!

Aš tai vakar KONKREČIAI sukepiau obuolius. Puiki diena - daug susitikimų, peno pamąstymui, Į SPORTĄ NUĖJAU ir klastingai įtraukiam seminare sudalyvavau (trys h vakare, terapinė pasaka). Mandagiai lijo tuo metu, kai buvau po stogu.

Mezginį tik nužvelgiau.

Užtat šiandienos rytas vėl normalios temperatūros!!!

Va, užuojauta KATUKUI. O tu kurioje sienos pusėje? Nes jeiguką, tai vsio proiski vragov.

Atsakyti

Ai, man atrodo bet kurioj pusėj galima priešą kaltint :D

veiksmas vyko ant Tauro kalno :B vyras ten danties varžtą konsultavosi, galvojau kol laukiu, parinksiu žingsnių, gražia panorama pasigėrėsiu.... tikrai nebuvo kažkokio skubėjimo, tiesiog spartesnis žingsnis, nu kad malonumą su nauda suderint....

Šiandien išvarau, dar reik namus pasitvarkyt iki palikimo stadijos.

Pafotkinau paskubom savo paskutinius mezginius. Drops Fabel, kulniuks iš knygos, priešų kalba, tai gal čia ir yr tas strong :hmm:  tik vienose į vieną pusę akys pridėtos, kitose į kitą.

Priedas  received_5399715373474941.jpeg   199,59KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Taip, Katuk, tas smile.gif
Dailios labai. Faina, kad neguli siūlas. Aš nusprendžiau, kad mezgu Gyčiui. Nors vienas mano kojines nešioja biggrin.gif O koja per vasarą tįstelėjo iki 42/43, tau turimos 39/40 jau nebetiks.
Atsakyti

Katuk, fainos kojinės, spalva  :wub:​ .

Jo, strong bent 4 būdais pridėjimas galimas, bet aš beveik spėjau pamiršt, tik kokias 3 poras numezgiau juo.  Ne pridėjimą pamiršau, o kur ten kada suiminėt :).

Karališkai išsimiegojau, super lova, pagalvė, patalai, dar karališkiau pavalgiau su vaizdu  :wub: , dabar jau reik mest save iš komforto zonos. Maža problemėlė - kai ne ES, tai internetas kainuoja. Gal nepaklysiu :).

Atsakyti

Restart, pirk pakutį internetaus. UK 2GB 7 EUR 7 DIENOMS. AR TAI 5 eur.

Atsakyti