Kažkokias e-SIM galima dar nusipirkt.
Gadget-ji gi ne UK. Bet aišku, kad visur yra visokių galimybių, jei labai reik.
Po poliklinikos. Vilius praaugo tėtę. Gytis praaugo mane.
Užtai dar Emilį turim. Ir Ripsą 😁
Ne į visas treniruotes spėjom, bet svarbu Gytis į naują karate atlėkė prie namų. Laukiu, kad su treneriu dar pati pakalbėčiau.
Vakare-kinas su drauge. Mane informavo, kad bilietus mums nupirko 🥰 tas pats, kur Liniuka buvo.
Šiandien sužinojau savo gimtadieninio tyrimo rezultatus. Tiksliau rezultatai tai seniai atėjo, bet šiandien paskambino gydytoja pakonsultuoti. Nors ir žinojau datą, bet šiandien buvau visai pamiršus, kad skambins. Kai suskambėjo ir pamačiau nepažįstamą numerį, net tada neprisiminiau. Gerai, kad telefono nebuvau kur nukišus, ar garso išjungus. Tai va geras tas tyrimas iš esmės. Pasakė keletą smulkių nukrypimų, bet jie tokie dar ne baisūs. Tik vitamino D trūkumą rado jau kiek rimtesnį. O aš buvau įsitikinus, kad ten skydliaukės kažkokias problemas ras, nes ir dėl svorio, ir dėl kitų dalykų esu ne kartą gavus patarimą išsitirti skydliaukę. Tai pasirodė, kad viskas ten idealu.
Dar buvo įdomu, kad gydytoja visai palankiai nusiteikus prieš keto mitybą, nes kai dėl tos skydliaukės perklausiau ir sakiau, kas su svoriu problemos, tai pasakė, kad galėčiau pabandyti keto ir protarpinį badavimą.
Po poliklinikos. Vilius praaugo tėtę. Gytis praaugo mane.
Užtai dar Emilį turim. Ir Ripsą 😁
Ne į visas treniruotes spėjom, bet svarbu Gytis į naują karate atlėkė prie namų. Laukiu, kad su treneriu dar pati pakalbėčiau.
Vakare-kinas su drauge. Mane informavo, kad bilietus mums nupirko 🥰 tas pats, kur Liniuka buvo.
Tipas tvirčiausi laikosi paskutinės vietos ūgio liniuoteje !!!
Kerpena, nelabai supratau, nusivylei ar apsidžiaugei rezultatais
geri rezultatai yr aišku, kad gerai, bet matyt tikėjaisi rasti aiškią priežastį savo dabartinės būsenos.
O mane gal atmintis paveda, bet lyg bandei keto mitybą
Vit D jau nusipirkau ir akcija nebloga kažkur buvo, ir šiaip jau laikas vėl pradėt. Tyrimą dariau liepą, tai trūkumo nebuvo, bet ir ne itin daug jo pas mane.
Sveikos Pas mane viena per mažai sverianti ir prie mažesnių, o kitas per metus išstypo 15cm, labiau gal net per pusmetį kokį
koja irgi iš 40 į 42
Pabaigiau testavimą. Nesužavėjo siūlas. Labai išplonėja vietom ir trūko vilniškumo jausmo. Bet numezgus tai visai patinka
Screenshot_20220909-104411_Gallery.jpg 797,73KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20220909-104404_Gallery.jpg 501KB
0 Parsiųsta kartų
Aš tai stebiuosi, kaip žmonės sugeba laisvai kojines megzti . Aš mezgu 2,25, dantys girgžda, bet kitaip man neišeina. Gal siūlą laikom kitaip?
Waidaw - fainos!
Kerpena - smagu, kad daugumoj viskas gerai.
Kur kokios nuolaidos vit D. Reik prisipirkt.
Mano namie sirgalynė. Gerai, kad nematau, ir nereik tupinėt . Kaifuoju visą laiką
. Ir dar liko 3 naktys
.