Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Idėja: atiduodat atsibodusi mezginį į katino/šuns guolį.

Po mėnesio išsitraukiat bent 10 kart brangesnį: 

Priedas  Screenshot_20220914-184134_Samsung Internet.jpg   101,46KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kokie šiandien debesys gražūs! Prisėdau pažiūrėti. Dieną ir pasikeikti norėjau. Žavus mūsų teismų sistemos tobulumas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 14 rugsėjo 2022 - 17:55

Na kas kas, o teismų sistemoje turbūt geriausiai išmano, kaip "apeiti" sistemą.

Ir dar, kad turint tokią gausą naujai iškeptų teisininkų (nu ne šiais metais, apskritai), iš tikro nėra kam dirbt.

Numa, you made my day. Sakote, reiktų ne mezgimo mašiną, o katiną įsigyti :hmm: 

Atsakyti

Kiekvienam žmogui reikia katino. Kad retsykiais būtų galima į debesis su katinu ant galvos žiūrėti.

Atsakyti

Aš Stambule visus katinus akim sekiau, fotkinau, tada pareikalavau, kad šeima jo foto atsiųstų. Vieną savo megztiniių tai ir esu į ko vežiojimo boksą įkišus, paminkštinimui. Tik nesudrasko jis jo visai :)

Atsakyti

Katinų mylėtojoms kaip tik šiandien fotkinau :D

Priedas  received_469246125122727.jpeg   99,06KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_1162947404291570.jpeg   211,39KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20220914-182620_Samsung Internet.jpg   55,52KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20220914-182615_Samsung Internet.jpg   44,26KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man su Kunigaikštiene Julijona patiko 

Atsakyti

Taip pagalvojau gal šiemet integruojam pirtį su swapu?

Atsakyti

Mintis nebloga. Taisykles irgi koreguojam?

Atsakyti

Nesyk jau apie tai svarstėm. Tai galim šįkart ir sutart pagaliau, kai dalyvaujančių vis mažėja. Ale ar nenubyrės nuo to dar kokia viena kita. Pirčiai datą jau galim pradėt rezervuot :).

Atsakyti

O gal be taisyklių? Kam tos taisyklės kalbant apie norą pradžiuginti :)​ 

Atsakyti