Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Virbalai špagos :D 

akrilo siūlai ir dar kokios nors barbiškos rožinės...

Atsakyti

Siūlai kojinėms - I like :).

Man atrodo, kad per tiek metų nesutarėm dėl taisyklių, tai ir dabar sunkiai pavyks :).

Man visai patinka teminiai MZ swapai, skirti kuriai nors kūno daliai ar konkrečiam daiktui, bet jo formos ir išpildymai gali būti be galo kūrybiški. Arba pvz. tema - šventė (ir kojinės gali būti šventinės, ir papuošimai eglei ar namams, ir pirštinės su blizgučiais :) ar pan.), tema - žakardas, medžiai, dangus ir pan. ir į temą galima pažiūrėti be galo kūrybiškai - ar formos, ar spalvos, ar paskirties prasme. Galima parinkti kelias temas ir tada nubalsuoti visoms priimtiniausią. Žodžiu, galima pasistengti, kad būtų įdomiau, arba galima nedaryti nieko, įprastai :). Žinant, kad LIniuka kojinių nevertina, galima jai numegtzi didelę kojinę interjerui ppauošti kalėdoms :).

Čia mano pailsėjusi galva greit greit bile ką sumąstė, aišku, artėjant metų pabaigai, būna prasčiau ir suidėjom, ir su jų įgyvendinimu....

Atsakyti

Aš tai sakau, mane labiau domina ta organizacinė dalis. 

Idėjų kūrybiškų ir taip nelabai neturėjau, tai su amžium ir su kovidu jų dar mažiau beliko :D siūlus jei dovanočiau, tai nebent rankytėm dažytus :rolleyes: 

Bet kažkodėl dalyvaut noras yr vistiek :D 

O pirmosiose pirtyse ir tortai teminiai būdavo, ane :hmm:​ 

Atsakyti

Aš du kartus esu gavus siūlus nusimezgimui ir vieną kartą audinį pasisiuvimui :) Karma, ne kitaip :D 

Darom kepurių temą, kokia faina grupinė nuotrauka gautųsi :wub: 

Pirtį darom lapkritį?

Atsakyti

Eik tu sau, kokia gera mintis!

Ir kepurės, ir grupinė :D  kubile su kepurėm :flirt2: 

nu ir lapkritis. Bet ar ne lapkritį ir darydavom :hmm:  per Ingriduskos gimtadienį :D​ 

Atsakyti

Pirty noriu dalyvaut. Swape (su savo darbine atsakomybe už 6 šalis) - nelabai. Ką daryt?

Atsakyti

Jurgitak, sakai nespėsi nuraukt kepurės :hmm:  o gal kokią turi atliekamą :D​ 

Atsakyti

Mezgėjų swapas pirtyje - keičiamės pirties kepurėmis :hihihi:

Nuotrauka kubile  - visos su kepurėm...

Atsakyti

Kiek pamenu apklausas, tai niekas nenorėdavo kepurės, tik aš, gal dar Limit ar Olaiva:).  Bet kadangi šiaip visko turim, tai šįkart būtų faina vien dėl tos foto :).  O jeigu kas nenešios, tai gal šeimoj ar giminėje rasis, kam praverstų. Tai aš UŽ. Labai daug laiko susitaupytų apsisprendimui dėl daikto, beliktų dėl siūlo ir modelio. Kokio kašmyro galiukų beveik visos turim. O paprasta juoda kepurė beveik kiekvienuose namuose sueitų :).

Jeigu Ingridushka Lt, tai galim ir ne per jos gimtadienį daryt, kad jau taip iš anksto ėmėm planuoti. 

Atsakyti

Nu tai gi ne esmė, kas ko nori :D 

Pati idėja gera visom prasmėm-nereik sukti galvos - ką. Iš ko-nu irgi paprasta. Galima net modelį paprasčiausią. Laiko užima irgi ne tiek daug. Bus smagus žaidimas jomis apsikeisti, o po to ir pozuoti.

Ir net tas, kuris niekada nenešioja kepurių, tikriausiai turi bent vieną kokią spintoj. Nu globaliniam atšalimui taupo :D vien dėl smagių prisiminimų bus verta kartais išsitraukt iš spintos, bent kad prieš veidrodį papozuot

O pirties kepurę iš kokių siūlų reiktų megzt :hmm:  bo velt tai nemoku.  :rolleyes:  galiu nebent pasiūt :D​ 

Atsakyti

Katukas a la paprieštaravo man, kad pasakytų tą pačią mintį, ką ir aš parašiau :).

Palikim temą atvirą KEPURĖ, nekonkretizuojant. Galės būti ir pirties, ir ne. 

Atsakyti

Pirty noriu dalyvaut. Swape (su savo darbine atsakomybe už 6 šalis) - nelabai. Ką daryt?

Kur parašyta, kad : reikia megzt, ir dar pačiai???

Jurgitak, sakai nespėsi nuraukt kepurės :hmm:  o gal kokią turi atliekamą :D​ 

Vo!

Mezgėjų swapas pirtyje - keičiamės pirties kepurėmis :hihihi:

Nuotrauka kubile  - visos su kepurėm...

Yessssss!!!

Ajnu kūdintis.

Atsakyti