Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš turiu tik savo krikštynų su tėvais, su krikšto tėvais įvairių atelje padarytų, o tai tai nebuvo tokios mados pas mus. Tėtis mėgėjiška fotografija užsiimdavo tai tokių naminių, kieminių turiu, dažnai fotkindavo kai maža buvau :) Daug nespalvotų tokių

Atsimenu kaip vonioj tas nuotraukas ryškindavo, įdomu būdavo, leisdavo pažiūrėt

Paskui persikraustėm į kitą kaimą, darbai reikalai ir metė tą fotkinimą, nebuvo jau kada.

Dar mokykloj turiu kai atėjo į mokyklą fotografas, trečioj klasėj berods

Su kardelių puokšte ir baltais bantais dviem, už galvą didesniais :D

Atsakyti

Sveikos. Mano ateljė nuotraukos vėliausios turbūt kokių 7 metų, aišku dar krikštynų yra. Paskui darželyje ar mokykloje darė panašaus stiliaus, tai  buvau, gal 10-12 metų. Ir fotosesiją šiaip turėjom, bet irgi, prieš kokius 9 metus.

Atsakyti

Turiu ir aš tų fotoateljė nuotraukų, vieną už kitą baisesnių :D Didžioji dalis skirta atminimų albumams.

Oras toks gražus, o aš visa peršalus tik megzti jėgų turiu. Ir dar kaip ir Katukui pinigai kišenę drasko, nusipirkau kašmyro su merinu. Dar labai norėčiau Kitchenaid maišytuvo, bet dar sveikas protas suvaldo :D 

Atsakyti

KitchenAid maišytuvas - gėris!

Atsakyti

Kaip tai atrodo, kad ir už perpus pigiau galima gauti panašias funkcijas. 

Atsakyti

Pirkau, turiu ketvirti metai ir nesigailiu. Jis sunkus, todėl stovi tvirtai. Puikiai plaka ir tešlą minko.

Dar naudoju KitchenAid peilius.

Atsakyti

O aš kavos aparato užsimaniau. Nors nelabai net mėgstu aparatinę kavą bet tinginys valdo :) 

Geelbėkit, pamečiau kojinių mezgimo lenteles tokias rusiškas. Namie turiu atsispausdinus bet palikau o pati kaime. Nu arba bent kiek cm yr 41 dydžio koja?

Atsakyti

Man puikiai plaka mikseris, maišo irgi tešlas pyragams. Duonkepė minko mielines tešlas. Kadangi nėra kur dėti ką nors naujo, tai ir neužsimanau. Nebent kokio Vitamix ar  Blendtec norėčiau riešutų sviestui, kokteiliams ir pan gaminti.

Foto iš ateljė su tėvais turiu 1, vestuvinių turiu, na, ir jaunystės albumams :). Davai, į kambariuką įmetam pasigrožėjimui? :) Savo dabartinės šeimos gal 3 fotosesijas esam turėję, džiaugiuosi, nes dabar jau neįmanoma.

Qqute, tingiu ieškot, spėju, kokie 26 cm gal? Ar kaime nei vieno tokia koja neturi pamatavimui?.

Atsakyti

Qqte, puikus noras!

Pusiau automatinis aparatas gamina puikią kavą. Naudoju DeLonghi ir Swan.

Ryt bus jau 14 metų mano mamytei. Ta proga namai kvepia tortu ir cypauja dainom(ajpūldačyčį).

Gal net negaliu!!!

Atsakyti

Tam paskutiniam sakiny paskutinis žodis tai megsiu. Cenzūra?????

Atsakyti

Restar nu va regios lentelėm ne be reikalo suabejojau, nes ten dydis 40-42 ir rašo kad 27,5. Bet kad aš broliui kai mezgiau tai 27 buvo 43 jo...

Atsakyti

o kaime mamos 38, tėčio 43 mano 36. vaa vaiko gal 41  :hmm:​ 

Atsakyti