Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  village-laine-sock-ruler.jpg   156,7KB   0 Parsiųsta kartų

Qqte gal pagelbės liniuotė :)

Atsakyti

Ooo kur tokių pirkt būna?

Atsakyti

Bepirštes pabaigiau. Ir kokie skalsūs Zauberball kamuoliukai, po kojinių ir bepirščių dar kokiam padoriai bumbului liko!

Atsakyti

Qqte, Ligvita man regis turi tokių ;) 

Atsakyti

Savaitgalis lėtas ant sofkės su varvančia nosim. Bet pamezgiau kaip žmogus. Jau tokio šiltumo megztinį vaikui mezgu. Nors dabar tai ir pati mielai apsirengčiau. Šiandien jau šildymo sezoną pradėjom, bet kol įšils, tai tik rytoj pradės jaustis.

Kriaušių užderėjo nemenkai. Dvi dienas iš eilės kepiau orkaitėj kriaušes su mėlyno pelėsio sūriu, riešutais ir medumi. Dievų maistas :wub:​ 

Atsakyti

Emiliui slogą išgydžiau, bet, panašu, kad man nuo penktadienio prikibo.

Savaitgalis veiksme:

Vakar draugės gimtadieny, Volfo- Oktoberfiestoj, tik aš už vairuotoją buvau. Bet vis tiek patiko. Prisišokom daug :) 

Šiandien Gytį vežiau fotosesijai į modelių agentūrą. Gal nauja veikla bus vaikinui :) dar pas sesę užsukau- davė džiovintų hortenzijų. Su plaukų laku supurškus laikosi. Bus matyt. 

Bandau megzt. Žiūriu į tokį žymėjimą C3C ir nesuprantu. Youtubė nelabai padėjo.

Atsakyti

https://amillionpape...-cable-pattern/

Gal šis, Niuma?

Atsakyti
Tai panašu į tai, ką ir youtube mačiau. Tik pagal mano aprašymą tos akys išmezgamos skirtingai: gera išvirkščia, gera arba visos geros. Tingėjau vakar bandyt, bet ir kiek išsididinau mezginį, atrodo tą patį įžiūrėjau.
Atsakyti

Kam festivaliai, kam nosys... Palaikinau tai Liniukos kriaušes  :wub:  ir mezgimą. Aš pamezgiau tik mašina važiuodama truputuką - atnarą kojinei, kiek gebėjau be akinių. Nes jie sugebėjo prapulti. Tiksliai atsimenu momentą, kaip ėmiau juos ir ketinau įsidėti į rankinuką. Mašinoj atsidarau rankinuką - nėra. Grįžus namie - nėra. Tai kur aš juos padėjau  :oh: . Čia filmas nutrūkęs. Gal kažkur mašinoj iškrito, bet čia tokia nelabai reali mintis, tai neinu kol kas. Nes turiu antrus akinius namie, silpnesnius, bet geriau negu nieko. Dar ieškojau lovos stalčiuj, nes prieš išvažiuojant ieškojau ten siūlų...

Šeštadienį rinokom gėrybes sode, sekmadienį - pas brolį. Pilną bagažinę prisivežėm - gal 12 kibirų slyvų (ne visi mums), maišą bulvių priskasiau, pora maišų obuolių - ir skyniau, ir rinkau, truputį senovinių kraušių, krapų visą pluoštą užsišaldymui, nes pas men rudenį jie niekaip nesudygsta :(. Ai, dar tokią nemažą vonelę ir kubilą mėšlo daržui :). Riešutų šiek tiek. Tai grįžus pridorojau visą didelę džiovyklę slyvų ir dar puodą kibiro dydžio. Truputį išsivirsiu, bet pagrinde norim džiovint ir dar slyvų sūrį darytis (vietoj obuolių). Dar valgymui ir pyragams bus.  Pilnas balkonas dabar visokiausių gėrybių... Šįvakar, panašu, vėl nebus kada megzt  :oh: .

Atsakyti

Restart, koks smagus tavo rudeninis mazochizmas su detektyvo elementais!

Aš viriau obuolienę. Mmmmmmmn.

Dar norėjau savaitgalį pagulėti, tai ir pagulėjau.

Šiandien pusryčiams buvo kava su tortu.

Paauglės intelektas svyruoja tarp 5 ir 23, vidurkis kaip ir 14, bet niekad nežinai, kur užneš. 

Atsakyti

Gadget - su tavo diena! Linkiu tau didelių ir mažų pergalių prieš visus Voldemortus. Ir ko jau ko, o mėgavimosi gyvenimu tau galima pavydėt  :wub: . Tai mėgaukis juo iki triženklio skaičiaus  :cook:  :cook:  :cook: .

Atsakyti

Jei mano atmintis nepaveda, Gadget sveikinam su jos dukros diena!!!! Valio valio, kad galite ją švesti kartu.

Aš lyg ir šeštadienį prisidaviau, ką veikiau :D  o vakar tai visiška nieko neveikimo diena. Nors oras buvo gražutukas, bet tie pleistrai ant nugaros biškį stabdė. Tai vat stabdžių dėka, Woodfords turi rankovę. Vieną, bet manau, antra coming soon. Kadangi planas sumegzti visus visutėlius jam skirtus siūlus, tai apačia dar ant virbalų, bet pagal išeigą, panašu, kad neliks pailginimui.

Niuma, spuogus mezgi? 

Atsakyti