39 mano- 25 cm. 43 Viliaus - 27 -27,5 cm, tai 41-42 ir bus apie 26 cm. Aš Gyčiui ilgesnes nei sau numezgiau daug nematuodama, nes jo vis tiek dar auganti koja.
Qqte, mano knyga sako, kad 26.5
Labas.
Šiaip žinokit aš kad ir labai norėjau, praktiškai taip nieko tokio ir nepirkau. Tik vieną megztinį nu tiesiog, graži spalva, fasonas, ir baisiai švelnus. Tai vat kam man tie siūlai
ir dar pirkau chirurgo paslaugytę . Sėdžiu dabar visa aplipdyta pleistrais. skylutė tai nago galiuko dydžio, o apklijavo tai visą nugarą.
Ai.nu dar avansą už baldų gamybą pamokėjau
Jokių prietaisų man nereik. Tiesiog ką turiu, to užtenka, tiek, kiek su jais dirbu. Kavos aparato vis panoriu, bet matyt ne taip smarkiai kol.kas užtenka to vargšiuko espresiukinio De Longhi.
Kitchenaid'as šiaip gerulis, bet jįreiktų pirktitik tada kai planuoji bent kokiusdu kart į menėsį pavartotjį pagal paskirtį. Kitu atveju maniškis Philips kombainas puikiausiai atlieka begalę virtuvės darbų. Net ledukus pakapoja
aš turiu bosh mum ten kažkokį, bet tos maišymo minkymo funcijos kaip ir nenaudoju
pagrinde naudoju mėsmalę
Kaip aš paprastai gyvenu 😁
Nieko neturiu. Nei mėsmalės, nei kombainų.
Kiaušinių baltymus suplaka mikseris.
Daugiau- jokių poreikių nėr.
Bulvių tarkavimo mašina yr.
O tešlą suminko vyras
Kombaino ir aš neturiu . Mėsmalę turiu tarybinę rankinę. Bulvių tarkavimo mašina tarnauja jau 21 metus turbūt. Aš daug gaminu ir visko noriu, bet realiai reikia mažiau. Reiktų tikrai gero peilii, nes 1 neblogas baigia nusibaigt, o kiti belekokie maži tik itin iš bėdos.
Šiemet aktinidijų metai. Ne vienas kibiras bus, kai anksčiau tik paragavimui būdavo. Net nežinau, ką su jom įdomaus daryt be valgymo. Nes vienos kietos, kitos sunokę, o pastovėję greit pernoksta.
Ryt varysim brolio slyvų siaubti, nes jam nereikia. Bus darbelio. Planuoju pridžiovint be kauliuko, gal slyvų sūrio pasidarysim, jei netingėsim prie puodų stovėt maišant.
Na, bet realiai tie prietaisai sutaupo daug laiko. Ir tavo energijos. O kartais ir sveikatos o turimi ir nenaudojami tai tik išeikvoja
nervų ir sąžinės graužaties
Liniuka, ką megsi? Ir kokių spalvų?
Aš pagaliau pakedenau turtus, tai kepurėms turiu pakankamai beje, būna ir kepurių mezgimo prietaisas
neturiu, deja
Kaip aš paprastai gyvenu 😁
Nieko neturiu. Nei mėsmalės, nei kombainų.
Kiaušinių baltymus suplaka mikseris.
Daugiau- jokių poreikių nėr.
Bulvių tarkavimo mašina yr.
Turi stebuklingų puodų!
KitchenAid galima laimėti. Jei mxm perki akcijinę KitchenAid prekę.
Katuk, navy spalva. O ką megsiu tai kas ten žino Reikia pamatyt, pačiupinėt
Aš vakar užsisakiau dukros kepurei ir pirštinėms siūlo ir tuo pačiu dar kokiai kepurikei prigriebiau. Patikslinkit visgi -ar reiks galvot apie konkretų žmogų swapui, ar nebūtinai?
Aš tai sakyčiau įdomiau būtų be konkretumo. Ir šiaip, yra pvz abejojančių, nežinančių, ar bus, tai neaišku, kaip skirstytis