Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ne nu aš suprantu kad +200 yra geriau nei -40 bet kokiu atveju....

Atsakyti

Aš ir ieškau pirties apie 250. Nes finansai su 3 vaikų būreliais ir 4 vyrų valgymo kiekiais (2 kart per dieną karštus galiu gamint ir į... vieną vietą viskas... visi kūdi vaikšto, tik ne aš).

Kad būtų iki 30 eur už pirtį. Na, jei arčiau Vilniaus, man dar kuras kainuos, nes duotuoju momentu iš Kauno esu viena. 

Pvz mačiau prie Marijampolės skelbimų apie 170-200 kainos. Bet irgi reikia skambint, kad nebūtų, kaip šiandien. Vėl klausiu vilniečių, jeigu jūs esat 8, t.y dvi mašinos? Ar važiuotumėt iki ten? 

Atsakyti

400/9+kelionė+maistas

Atsakyti

-kubilas

-malkos

-patalai/skalbimas

Atsakyti

Suprantu, kad Gadget kubilą užsako, bet daugumos nuomone liekam prie pirties tik pigesnių variantų ieškom. 

Atsakyti

Nu tai Antano sodyba, jeigu tiek pigiau norim :). Man atrodo, kad jau ir už 300 būtų neblogai. O dar jeigu VilmaK į sąrašą įsirašytų, jau dalint iš 10 :).

Dar Ukmergės rajone neieškojau. Žiūrint, kuri vieta, bet ir Vilniui, ir Kaunui gali būti panašus atstumas.

Maisto galim pamažint, kad taupiau būtų :).

Atsakyti

Aš biškį nesupratau,Gadget, tu mums nori išnuomuot savo namus?  Su kubilu kaimynams po langais? Plę, reiktų iš jų tada mokestį susirinkt už gerą vaizdelį šeštadienio vakarą :hihihi:​ 

Atsakyti

#monetarizuokimkatukomintisssss

Atsakyti

Mažmeninės malkų ir kubilų kainos man varažija, kad už 200 EUR pirties nerasime.

Atsakyti

Man nereik nė varažyt. Ir už 250 nerasim. Nebent palei kokią sieną su baltarusiais.

Bet Gadget, sory, kaip matau, dar nepriskaičiuota elektra ir vanduo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 28 rugsėjo 2022 - 20:19

Aišku nerasim. Todėl ir sakau kad reik susidėliot prioritetus. Jei jau atvirai: aš viena auginu vaiką ir negaunu kostmoso algos kaip vt. Net prie mažesnių mūsų įstaigoj. Siūlų, knygų, renginių norisi. Norisi ir vaikui į gintadienius nueit, rūbelių gražesnių nupirkt o ir sau nusipirkt batus gal ne už 30. Teises išsilaikyt norisi- vairavimo pamoka kainuoja apie 40. Laikymas irgi.  Namie vėsoka. Šildymo nejungiu nors galėčiau. Pernai jungėm rugsėjį. Šiemet negaliu. Na o bet tačiau,aš noriu pailsėt žmoniškoj aplinkoj, paplepėt su bendramintėm ir negalvot kad už likusius tuos 20 eurų kažką stebuklingp nusipirksiu.

Norėjau kavos aparato- numezgiau daug kojinių. Aparatą turiu, kojinių nebe :)

Atsakyti
Apie Prienus lyg vieną radau. Susirašinėju. 
Atsakyti