Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadget, o kuras iki to Aukštadvario ir atgal? Jau tada iš principo ten ir likčiau :B 

aŠ dar žiūrėjau link Anykščių, būt visai gal gražu, aplankytume ir sektantės kalnelį... bet irgi nieko gero ir pigaus. Šūduks.

Niuma, apžiūrėk ten ir Kauno apylinkes...

Atsakyti

Man mokėti už pamezgimo vietą 5o-6o eur yra brangu.

Koks susitikimo tikslas- pamegzti krūvoj su geru apšvietimu ir pasidaryti fotosesiją kubile, taip?

Mano UniqueSellingPoint:

šviesi erdvi svetainė su trimis sofomis Vilniuje,

nakvynės šiltas kambarys su 4 atskirom lovikėmis,

kubilas kieme,

ir tik už 200eur.

Bonusas: drakius parodys, ką per porą metų pasidalintino pripirko.

Atsakyti

negaliu susilaikyti.. :lol: Gadget... Tobulas marketingas- vieni privalumai, minusų nerasta... :D Jau net aš pas tavi noriu.. :ax:​ 

Atsakyti

Valio valio valio, Vilmak,  ATVAŽIUOK!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 28 rugsėjo 2022 - 17:58

Man tai vertas tas JAUSMAS, kad kuo toliau nuo namų :). O pas Gadget galim bet kada užgriūt gal? Cepelinų balių pasidaryt? Man tai skirtingų kategorijų renginiai. Aš būsiu bet kur, mokėsiu, kiek pasakysit. Sutaupyt gera, pabūt fainai - dar geriau. Su nakvyne :)

Atsakyti
Aš šiandien ir administratorės užklausiau gal pirčių aplink žino.

Pirmoji lyg buvo Jonavoj, bet visiškai nepamenu dėl pačios pirties ir kubilo galimybių ir vietos biggrin.gif Ryškiai kažkas mane ten vežė.

Nea, vis tike pirtis yra pirtis smile.gif Atskirai, niekam ne ant galvos dėl patalynių ir pan reikalų. O pas kažka juk daromės cepelinų-kugelio balius. Tegul taip ir lieka.
Atsakyti

Nu Gadget kaip nuvertino mūsų vakaronę....

Taip galima visas šventes vertint, gimtadienius ten ir panašiai..

Bendrystė negali būt komerciniu reikalu iš principo. Nors kaina ir svarbi. 

Jeigu jau visai nesvarbu, turiu dar vieną pasiūlymą :lol:  Ignalinoj apleista sodybėlė. Tiksliau sodybyšče. 3jų aukštų namas. Nemokamai. Atsivežti patalynę ir čiužinuką. Pirtis 80 eurų parai. Tūlikas yra. Vanduo... paskutinį kart būdami nulaužėm spintutę laikančią praustuvą... tai nebent ežeras :liezuvis: 

Ai, beje, net ir sofa yra. Ir du krėslai.

Raktus turiu. :B 

Atsakyti

gal jau sezonas ne tas apleistoj sodybiščėj lapkritį :D

Atsakyti

Katuk,  :P sodybišče  :D  :D  :D 

Aš dar ir nuo pirtelės ant ratų kontaktus turiu ;)

Atsakyti

o kaip ten ta kur važiuodavom prie Vilniaus? Raudonės ar kokia ten? Nebėr?

Atsakyti

Šiuo metu mano finansinius srautus labai įtakoja vienas Vinegretas. Aš rimtai sakau, 60 EUR man per brangu.

Aš taip greit pajamų nesididinu, kaip atsiranda mokėjimų. Užtat nacionalinėje teisinėje sistemoje imu orientuotis.

Mano darbas yra išsiaiškinti, kokio rezultato reikia, ir suorganizuoti procesą. Nemaišykim proceso su rezultatu ;)

Atsakyti

O kur tu skaičiuoji 60 :hmm:​  ar man au matematika blogai?

Atsakyti