Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Įkėliau foto ir ką susirašėm į FB :) Gal fainas variantas? 

Atsakyti

Suprantu, kad turbūt  Liniuka patvirtint postą turi, kaip moderatorė, nes nerodo :) 

Atsakyti

Nu tai Antano sodyba, jeigu tiek pigiau norim :). Man atrodo, kad jau ir už 300 būtų neblogai. O dar jeigu VilmaK į sąrašą įsirašytų, jau dalint iš 10 :).

ne, merginos, prabanga man važiuoti tiek km....Nors ir labai bent kartą visas pamatyt norėtųsi...  :4u:​ 

Atsakyti

Dar juk Trakuose buvau vieną nuorodą įdėjus.  Atnaujinau.

Iš Prienų už 350 eur kažko nuotraukų neužkrauna

Atsakyti

Sukėliau abu pasiūlymus  :) Trakai ir Prienai.

Prienuose- patogiau sėdėt ir miegot, kaip suprantu. 

Avansus mokam spalį. Likutį- lapkritį. Taip pasidalinsim išlaidas ir viskas bus ok. 

Atsakyti

Aš viešai pasisakau, kad esu už tą vietą, kur ne suolai, nes kitaip mezgėjų nugaroms bus šakės.

Atsakyti

Kažkaip jaučiuosi stabdis dėl tos Aukštadvario sodybos :B Tai jūs nekreipkite dėmesio į mano principus :D  Nes kaip matom visur kainos panašios. Gal kuri turinti daugiau talento derėtis, pvz. Niuma :)  galėtų pasiskambinti dar pasiderėti. Ir galų gale kad pamažinti kainą kubilo galim ir neimt. Tai būtų 300.

Gadget, sorry, bet tavo pasiūlymui pakomentuoti man trūksta žodžių.

Atsakyti

Labas rytas,

Katalizatorius suveikė  :lietuva: 

Malkų kainos, beje, visiškai kosTminės. Gailiuosi, kad "rankos nepriėjo" pavasarį jomis pasirūpinti.

Atsakyti
Bet lyginant dviejų vietų aplinką, man jaukiau ir naujoviškiau, ir smagiau atrodo Prienuose (350), nors nebuvus, o ne Aukštadvary (380) smile.gif ,nors čia kaip ir žinoma vieta.

Papildyta:
Galiu savaitei įdėt skelbimą į sodybų paiešką FB. Vieta- tarp Vilniaus ir Kauno. Pirtis, kubilas, salė, miegamos vietos 9-12. Kaina iki 250. Pažiūrėsim, ar atsiras naujų pasiūlymų.
Tiksliau, mačiau, kad deda visi visokių pasiūlymų, bet net ir iš Žemaitijos prikrauna.
Atsakyti

Labas, 

Tikrai visom yra visokių priežasčių ir reikalavimų. Ir pinigai ant medžių neauga nei pas vieną. Ir kiekvienos riba, kiek mokėti, yra skirtinga. Tik taip ir neatrenku tos ribos :D  nes ir kitos dedamosios svarbu.

matom, kad visur kainos daugmaž tokios pat, už tuos pačius reikalavimus. Tai gal tikrai taupymo sumetimais verta atsisakyti kubilo? Suprantu, kad tai viena iš pagrindinių atrakcijų, bet aš asmeniškai taip nė karto jame ir nebuvau :D  tai man visai lengva ir neimt. Bet jei dauguma nuspręs, kad reikia, pasiryžus susimesti :rolleyes:  ir gaaaal net įlipti :hihihi:​ 

Atsakyti

Niuma, gali įdėt tą skelbimą įdomumo dėlei - gal rasim kokį perliuką, o gal įsitikinsiim, kad geriau nerasim - irgi gerai. O dėl tų Prienų ten jaukesnės nebent lovos. Dvigulės :). O OSB plokštė man jokio jaukumo ir šiuolaikiškumo įspūdžio nesukuria. Be to - didesnė bendra erdvė - irgi ne prie jaukumo, ją dar ir apsišildyti sunkiau bus. nbent šokius organizuosim :) Čia rašau, ne kad atmesčiau tą variantą, o tiesiog ant žemės nuleidžiantis balsas :). Gal tu gali dar ten šalia tą Prienų nuorodą įmesti, nes foto turbūt ne visas įkėlus? 

Galima pasiderėti su Giedrium, ale kas skambins? Niuma gal nenori? Sakau, Ingridushka būtų geriausiai :). O šiaip - nu galim ir naują vietą bandyt iiš principo.

Kubilas faina, gaila būtų atsisakyt tokio malonumo... Dingtų ir swapo idėja :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 29 rugsėjo 2022 - 08:23
Restar, jei turėčiau nuorodą- įdėčiau. Sakau, kad per msn susirašinėju, nes ją taip pat iš skelbimų FB radau su viena foto ir aprašymu. Galiu paskambint ir Aukštadvariui. Man nesunku.
Galiu paskambint į tą Bebrą, kur kaina 300 eur, paklausti ar būtų patogesnis atsisėdimas, pvz kėdės ar tie patys suolai, kurie dabar lauke nufotografuoti su atlošais.
Aplink Kauną randu, pvz, Vilkijoj, bet čia jums dar toliau važiuot gaunasi.
Kubilo noriu. Tam ir bendra idėja - kepurės smile.gif
Įdedu skelbimą. Gal kažką naujo išsirinksim.
Atsakyti