Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labai spontaniškai pasidariau covido antikūnų testą. Nu tai, 715 kareivėlių turiu. :victory2: kažin ar čia nuo pernykščio sirgimo tiek, įtarčiau, kad buvo iš ko pasigamint ir daugiau...

Atsakyti

Įdomu, kiek aš turiu, bet dėl įdomumo pinigų nemėtysiu  :B , nebent vėl "pasus" įvestų...

Grįžau gana anksti namo, vyras tik neseniai pietumis vaikus pamaitino  :B , tai galiu eit vaikščiot iki vakarienės, burgeriai paruošti kepimui, tik priedų pasipjaustyt reiks.

Jaučiu, kad man reikės kojinių su moheros priedu, nes menkai šildo kojininis siūlas kartais...

Atsakyti

Na, mano smalsumas buvo įtakotas neapsisprendimo dėl skiepo.

Bet nu ir nepadėjo apsispręst :lol:​ 

Atsakyti

Niuma, taip. Pirmoji buvo Jonavoje. Eilė jaunimo baliaus pirtis. Su suolais ir stalais. Dabar tie patys savininkai turi ir šalia manęs plotą. Bet jau ten naujoviškiau, bet lyg be sofkių. Nežinau. 

Dar pažiūrėkit upninkuose užupio sodyba. Mažas namukas būdavo apie 300€. Kubilas plotai ir t.t. patogus asfaltuotas privažiavimas nuo Vilniaus. Ir Kauno. Tiek kad vėl baliams nes stalas kėdės o sofkės nėra. 

Atsakyti

Dar sutarėm su Trakų vienu variantu ryt susirašyt. Aplinka labai graži, galvojau, kosTmosiškai brangu,  bet žada, kad su turimu biudžetu kažką suderinsim. 

Atsakyti

O gal ir Vilmak sugundytume :hihihi:​  vis arčiau...

Ačiū  :wub: ,bet mane sugundytumėt tik,jei tai būtų pasiekiama pasiekiama visuomeniniu transportu,geriausia -traukinuku...tai šiuo metu optimaliausia kaina...

o gal jūs traukinuku Žemaitijon ? :bigsmile:

Atsakyti
Labas rytas. Vakar dar mokykloj Emilio susirinkimą atlaikiau.
Dabar lyg gyva. Po pirties paieškos nuo informacijos kiekio buvau pervargus, nes nepaisant, kad prašiau dėt skelbimu tik pagal poreikį, reklamuojasi kas tik nori. Bet jau apsiraminau smile.gif Atrašinėju tik tiem, kam matau jog verta.
Turbūt savaitgalį reik kokį gražų kamuolį būsimai kepurei išrinkt smile.gif Bus smagiau laukt pirties su swapu.
Grįžtant namo vakar labai labai gražiai atrodė mano gatvė- visi klevai spalvoti iš abiejų gatvės pusių. Ruduo smile.gif
Atsakyti

Plę, nu čia bent pasiskūsiu :D 

Pasijaučiau visiška pensininke

Noras trenkt telefoną į sieną :B 

tos naujosios technologijos :oh:  toks vaizdas, kad viskas kuriama, kad tik susukt smegenis. Kol suspaudai visus mygtukus su leidimais ir prisijungimais, tai pamiršti, ko ieškojai. O dar pasirodo, kad nukreipia visai ne ten, kur norėjai. Tada vėl problemytė sugrįžt, iš kur atėjai :D  o į tą laiką diskusija, iš kurios atėjai, jau nuėjo toli į priekį...

Gal aš labai padrikai čia, bet per ilga ir per daug neįdomi istorija su visom smulkmenom. Čia viskas apie pirties paieškas sukasi.

Kardiganą baigiau. Siūlas suėjo iki paskutinio metro. Rankovės išskalbus patyso, tai galėjau ir trumpesnes megzti. Dėl to  kokį cm būčiau išlošus bendro ilgio. Visumoj gavos visai nieko, dar nederinau su spintos turiniu, čia ir gali įvykt nusivylimas, kad prie nieko turimo netiks. 

Atsakyti
Katuk, jau atsipučiam smile.gif Tikimės, kad dėl pirties niekas nesikeis.
Mane labiausiai erzino vakar namie, kad matau telefone, jog mane po skelbimu tagina, deda naujus pasiūlymus, o aš jų telefone net nematau, ne visus komentarus rodo. Turiu jungtis kompą. Tai pvz šiandieninę pirtį visiškai atsitiktinai ryte tarp masės skelbimų pamačiau ir tiesiai paskambinau. Ir tik paskui apžiūrėjau į kurią pusę tie 25 km, nuo Vilniaus. Na, bet ji man tikrai graži ir verta čiut ilgesnės kelionės atrodo. Aš vertinu ir estetinį grožį, kai noriu kažkur apsistot, kad ir trumpam smile.gif
Atsakyti

Man paprastai atvirkščiai būna- telefone komentarus rodo, o kompe ne

Atsakyti
Kompe yra funkcija: kokie komentarai parinkti Aktualūs arba visi. Aktualius rodo, kai kažkas juos pakomentavę. O kai išskleidi visus tada galima jau susižiūrėt viską.
Atsakyti

Niuma, juokingiausia, kad pasirinkai tokį pasiūlymą, kuris neatitinka skelbimo :D  tarp Vilniaus ir Kauno

Atsakyti