Niuma, būna visaip. Kartaiis man komentarų nerodo jokių niekaip, nors matau, kad yra. Nesvarbu, ką ten išskleidi. Nu ir dzin būna.

Taip

Niuma, labai tau ačiū už pastangas ir liuks rezultatą
Niuma telefone irgi yra ta funkcija

Aš net negaliu ištrint įdėtas į FB foto po vieną. Turiu per kompą.
Kas per lievas telefonas arba gal reik updatint FB.
nors iš tikro, man su komentais FB panašiai, pagal nutylėjimą rodo populiariausius/aktualiausius. Kiekvieną kart tenka perjungti. Tas kažkaip sutapo su telefono pakeitimu, tai galvoju, kad gal čia kažkokie telefono saugumo reikalavimai. Bet pakeitus telefoną ir daugelis programų pareikalavo jas atnaujinti, tai gali būti ir su tuo. Labai nesigilinu, nors ir užknisa. Bet kadangi kažkaip reiktų pamažinti laiką prie telefono, tai priimu tai kaip ženklą
Bet tai kokia aš žiopla besitvarkydama virbalus po paskutinio mezginio, supratau, kad rankoves mezgiau net puse numerio mažesniais virbalais
nei kūną. Plę. Kažkaip skalbiant galvojau, ko aš čia tą kūną taip laisvai pamezgiau. Bet kadangi buvo nemažas laiko tarpas tarp pradžios ir pabaigos, o aš tokia biškį laisvamezgė, apkaltinau pertrauką. Būčiau ir siūlo mažiau sunaudojus
Aasi, aš FB jungiu per internetą, ne per programėlę. Dėl to ir nesusikalba, panašu
Tai ar galim pykt, kad ne į temą pasiūlymą įkėlė . Nebent Niuma save pakeikt, kad toli trenktis reiks...
Turėjau individualią sąžiningą treniruotę, ryt nei kojyčių, nei rankyčių nejausiu, bet gėris. Patinka turėti tam tikrus rėmus ir gerą tonusą.
Nu 25 km nuo Vilniaus dar ne Zarasai, ar Ignalina Nooors, Ignalinoj lyg už 200 siūlė.
Viskas ok, atvažiuosiu.
O jei lis, galėsim su skėčiais sėdėt kubile 🤣 kad kepures apsaugot.
Visoms, kurios būna nepatenkintos savo kūno formom iš A.Skurvydo FB ♥:
Mokslininkas - Dhabhar 2015 - atskleidė stulbinančią tiesą apie stresą, sveikatą ir žmogaus kūno formas! - linksmi ir nestresuojantys "storoliukai" yra sveikesni nei pikti, irzlūs, bambantys ir stresuojantys "lieknieji"!
Savo dukrai vakar aiškinau, kad moters sveikatai reikia turėti riebaliukų, kietas six-packas nėra moters siekinys ar grožio idealas, gamtiškai kitaip užprogramuota.
Restar, pritariu!
Ir kažkur man tai girdėta, apie dukrų ir mamų pokalbius aš tą patį aiškinau dukrai, kai jai buvo 16. Nu apie riebalus.
O dabar kalbam apie tai, kad idealų išvis nėra, nebūna ir nebus.
Tai maniškei nedaug iki 16 liko . Neseniai stebėjosi, ko tiek daug draugų aplink į gymą eina, net lieknos draugės, dreba dėl kokio kąsnelio. Maniškė sveiko mąstymo iki šiol buvo, bet... jau užsiminė, kad reikia mažiau valgyti
. Pusryčių beveik nevalgo, netelpa jai, pietūs nežinau kokie mokykloje, būna visaip, knebinėtoja ji, tai iš pardės kokį š nusiperka. Tai tik vakare normalus maistas, kada ji ten grįžta. Kur jau ten mažiau valgyt. Liekna, daili, bet turi tų minkštumų, nes vyro genetika. Apie tai kokie visi skirtingi, unikalūs ir tuo ypatingi nuolat kalbu. Kada nors supras
.
Savaitgalis - gėris, nesvarbu, kad dar neturiu idėjų, kol valgyt prigamint ir sekančiai savaitei susipirkt, susiplanuot patiekalus...
Noriu megzt ♥.