Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na, mano smalsumas buvo įtakotas neapsisprendimo dėl skiepo.

Bet nu ir nepadėjo apsispręst :lol:​ 

Įdomu, kiek aš turiu, bet dėl įdomumo pinigų nemėtysiu  :B , nebent vėl "pasus" įvestų...

Grįžau gana anksti namo, vyras tik neseniai pietumis vaikus pamaitino  :B , tai galiu eit vaikščiot iki vakarienės, burgeriai paruošti kepimui, tik priedų pasipjaustyt reiks.

Jaučiu, kad man reikės kojinių su moheros priedu, nes menkai šildo kojininis siūlas kartais...

Ačiū  :wub: ,bet mane sugundytumėt tik,jei tai būtų pasiekiama pasiekiama visuomeniniu transportu,geriausia -traukinuku...tai šiuo metu optimaliausia kaina...

o gal jūs traukinuku Žemaitijon ? :bigsmile:

Trakai pritraukianti traukiniu!

Atsakyti

Vilmak, iki Kauno traukinys yra? Nuo jo pasiimčiau. Po pirties iki jo atvežčiau. Pasigalvok ;) 

Atsakyti

Ir iki Vilniaus traukiniai važiuoja...

Atsakyti

Iki Vilniaus su persėdimu per Kauną :)

Atsakyti

Kokia ten mūsų vidutinė galvos apimtis?

58+

Atsakyti

Aš su savo 54 tyliu🤐, bet dažniausiai ant vasarinių  skrybėlių rašo 56 😁

Atsakyti

Pasimatavau, tai mano kaip ir 58.

Bet gal vis tik megztos kepurės bus, ne kokio siūtos skrybėlės, tai vis tiek pasitemps tuos pora cm pirmyn/atgal :)

Aš dar kažkaip nesuvokiu, kad swape dalyvauju. Pirmą kartą swapų istorijoje.Gal todėl, kad neturiu konkretaus adresato.

Ar pastebėjot, koks šiemet minkštas, nevėjuotas ruduo?  Netgi atšalęs oras toks visai nežvarbus, kai vėjo nėr.

Atsakyti

Pastebėjau! Vaikščiojau povo žingsniu po kiemą.

Nu nes sunku lankstytis, pleistrai varžo :D 

aš apie kepures irgi galvoju.... du vakarus siūlus sukau :rolleyes:  nes dauguma babinose, išvažiuojant gi nesivešiu tokių-nepatogu

ai, galvos apimtis. Aš prie didžiagalvių :D​  58

Atsakyti

Mano 56. Bet tai tie pora cm megztam daiktui tai dzin. Vieną modelį plius minus sugalvojau ir siūlus turiu. Aš gi vis per daug nusiperku, tai kepurėm likučių galiu rasti visokių.

Atsakyti

Mano ir 58. Bet tikrai pasitempia. Aš nepagalvojus apie modelį, tiksliau, turiu minty elementarų... Gal paieškosiu ko įdomesnio, o gal ne :)

Vakar Ikėjoj ir Danesoj apsipirkom kambario užbaigimui. Danesoj sakė, kad yra kažkur internete labai detaliai parašyta, kaip prisiūti juostelę prie užuolaidos, bet randu neišsamiai tik. Gal siuvėjos turit kokių gerų nuorodų? Bus užuolaida-širma, atskyrimui dukros lovos nuo tėvų. Aišku, nesugalvojom ir siūlų kartu nusipirkt :). Pirmas mano kartas Danesoj, tik pradžioje apie užuolaidas ir pasisukiojom. Reiks išsamiau viską apžiūrėti kitąsyk. Jau nusižiūrėjau gražių lininių audinių - gal šventinėms užuolaidoms, gal staltiesei arba maišiukams. Siuvu bilekaip, bet vis ką nors surauksiu :).

Pirkau ir didelę dėžę bei maišelių savo siūlams. Gal dalį bent susitvarkysiu kada padoriau :).

Mezgu megztinį gerom akim, drebu, kad neužteks siūlų, bet raminu save, kad tada bus liemenė, jei ne megztinis. Pirmą kartą taip iškirptę mezgiau, įdomu.

Atsakyti

Danesoj sakė, kad yra kažkur internete labai detaliai parašyta, kaip prisiūti juostelę prie užuolaidos, bet randu neišsamiai tik. Gal siuvėjos turit kokių gerų nuorodų?

Jei lietuvių kalba, tai gal čia: http://www.gami.lt/uzuolaidu-siuvimas:4u:

Atsakyti

Mano 57 apimtis makaulės. Tai kažkur vidurkis ir bus 56-58.

Mezgu beveik juodas kojines 46 didumo. Kai prasided užsakymai darosi neįdomu...

Atsakyti