Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Smalsute, šitą skaičiau, įsivaizdavau, kad detaliau gal kur yra iš pardavėjos papasakojimo.

Galvojau, kad tingiai pamegsiu per dieną, taikur tau, vyresnysis anonsavo, kad paną atsives picos valgyt... Tai teko tvarkytis labiau, nei ketinau, ta proga gyvsidabrio termometrą sudaužiau, skambinau 112, likvidavau avariją pati :), toliau tvarkomės dviese su ... jaunesniuoju sūnum. Jis vienintelis, kuriam rūpi :). Vyras sode, šiltnamį plauna.

Reikia ir picai dar ruoštis...

Atsakyti

Mano jaunuolis iš maximos picą parsineša, kai su panele grįžta :D arba namie patys pasidaro iš tų Viči jau iškeptų padų. 

Nauji patyrimai ir man. Spoksau iš šono :) vis tiek ne tas, kutis dalintųsi informacija, bet matau, kad laimingas. Sakiau, svarbu mokslai nekentėtų.

Atsakyti

Nu fainai tie bernai..mano vaiks paskutiniu metu labqi išvaizdos žiūri. Tai jam batai nestilingi tai šukuosena ko į kirpyklą neužrašai :)

Užrašiau ale kažkokį pilvo virusą pagavo. Matyt nuplauks.

Atsakyti

Ooo, kaip faina skaityt apie poreles :dan:

O aš čia biškutį išsinuomavau fotosesijai vietą :rolleyes: bet matyt per mažai sumokėjau, foto labai tokios informatyvios :D

Priedas  received_765642491398746.jpeg   334,25KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_660977715359498.jpeg   257,41KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_788775768859758.jpeg   334,26KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_1493766524420780.jpeg   364,43KB   0 Parsiųsta kartų

Siūlo sudėties nepasakysiu, kažkoks mixas iš Anykščių, dar Vilmos parūpintas, ir tai per atsitiktinumą. Kažkurio masinio apsipirkimo metu, neatsišaukė mezgėja, kuri jų užsiprašė, tai ir priglaudžiau.  Panašu, kad turi savyje ir mwdvilnės ir vilnos, bet gal ir dar kažko. Mezgiau 2.5 nr virbalais, bet sugebėjau pamiršt ir rankovėm pasiimt 2 nr. Pradėjau megzt gal prieš du metus, pusę kūno numezgus supratau, kad baisiai didelį mezgu, o ir siūlo neužteks. Numečiau, tada gal praeitą žiemą išardžiau ir vėl pradėjau, tada atėjo vasara, vėl numečiau ir užbaigiau tik dabar. Sumezgiau visą visutėlį siūlą, rankovės užraitotos, išskalbus tystelėjo. Pačio kūno ilgio gal būt gerai čiut daugiau, bet iš esmės ir taip gerai. Ir siūlas man rodos šitam modeliui idealiai tinka. Tik kad nežinau, kur nešiosiu....nes dabartiniam gyvenimo etape kažkaip neįsipaišo į kontekstą.

Atsakyti

Katuk, kokia graži fotosesija ir puikus megztukas!!! Siūlo suvartojimas sveikintinas!

Atsakyti

Katuk tai gražu taigis. Ir fotosesija informatyvi, negadina vaizdo. Nesikabinėk ir nešiok

Atsakyti

Katuk, nu puikiai dailiai viskas, malonu akiai :wub: .

Niuma - oho, tavo gi daug jaunesnis jaunuolis:). Aš iš savo 15mečių porų dar nelaukiu :). Maniškis dičkis paprastai kepasi picą pats nuo iki, padažą vakar padarė, tiesiog šįkart turėjo anksčiau išlėkt, ateis ant gatavo :)

Atsakyti

Katuk, graži fotosesija. Ir megztinis sakyčiau gerai matosi, ner telefone įžoūrėjau. Gražiai atrodo.

šiandien svečiuojasi jauniausias sūnus, kuriam šiandien 21-eri suėjo. :)

Atsakyti

Kerpena, oho, kokie dideli tavo vaikai. Sveikinimai ir taviškiui ir tau pačiai!

Ačiū už gražius žodžius. Pusė komplimentų yra tai superinei sienai. Tikrai labai gera vieta fotosesintis :mirksiukas: 

pusę dienos jau panešiojau, tai kaip ir galima užskaityt nešiojimą :D​ 

Atsakyti

Tikrai labai gražus Katuko megztinis :wub: Ir konstrukcija įdomi. Jau net iki noro megzti tokį :rolleyes: 

Siena tikrai labai fotogeniška :D  

Priviriau šaltienos. Namiškiai pareiškė, kad nevalgys :B Nu ir gerai, bus man daugiau grožio ir sąnarių sveikatos :) 

Atsakyti

Katukai, tikrai fainas megztukas. Ir nešiotinas :) kaip ir sako, nesikabinėk, kur nereikia, o nešiok į sveikatą.

Aš save, kai 15-os atsimenu... 🤭 Tai su Vilium mano nervai dar ramūs. Šiandien vėl pažiūrėjau iš šono, gražuolis, nu. :D žinau, kad kiekvienai mamai savi pelėdžiukai gražiausi 😂 Gyčio tokio laiko pasuglystės bijau. Jis labiau į mane panašus užsispyrimu ir priešgyniavimu (dėl to ir sunkiausiai sutariu). Gytis irgi- modelis :D laukiu profesionalių foto. Bandė atrankas:

Priedas  received_362969869303755.jpeg   194,38KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_1049035472445963.jpeg   145,35KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pasirodo, radau visą video paaiškinimų nuorodoj įkeltą, kaip mezgamas tas C3C. Bet kadangi atsispausdinus schemą, tai nepastebėjau, kad blyškesnės raidės (nuoroda). Ne taip, kaip supratus buvau.

Atsakyti