Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu labas vakar, kad jau visą dieną pratylėjot :). Aš soti, laiminga, sušilusi po pasivaikščiojimo ir vakarienės. Dieną tai ledėjau namie konkrečiai, ir su moheriniu megztiniu, vilnone skara, vilnonėm kojinėm...

Kažko sunku susikaupti dienos metu, nemažai interviu darau, tai dabar dar "da"dirbinėju, ko nespėjau per dieną... gal ir nepamegsiu visai...

Atsakyti

Ai, aš biškį vairavau :rolleyes: važiavau ne viena, tai 5 valandų plepėjimas šalia to tikrai energijos neprideda. Bet užtat kaip toj pasakoj-kelelis sutrumpėjo :D 

Mezgimo fronte nieko įdomaus. Kepurių bandymai :D 

Atsakyti
Aš visai mėgstu kalbėt važiuodama, ypač autostradoj.
Vakar šiek tiek pamezgiau savo kringelių. Bet vakare jau vyrui sakiau, ar tu girdi foną? Emilis - šimto reikalų ministras ir amžinai: mama, mama, mama, mama.... non stop.
Galų gale jau pats pajautė, kad įkyrėjo, iš penkto karto eidamas miegot, įbėgo, padavė sulankstytą laišką ir išėgo. Atsiverčiu: LABANAKT MAMA.

Laukiu algos ir reik gal pro casa laną prasukt, kepurei siūlų iščiupinėt ir išsirinkt. Jugi pirty žadu dalyvaut smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 05 spalio 2022 - 10:18

Na, aš nesakiau, kad nemėgstu :D  sakiau, kad pavargau. Ta prasme, vairavimas 5 valandas ir šiaip ne poilsis, o čia dar ir tiek smegenims veiklos . Atvažiavus jaučiausi visiškai išsunkta. Kūnas toks dūzgiantis aviliukas, bet be jokios aiškios minties :D  t.y. tuštutukas, bet tuo pačiu ūžiantis.

O dar Vilniuje išvažiuojant lietus, vėjas, šaltis. Nuo pusiaukelės plieskė saulė tiesiai į veidą, žandai nukaito. Tai net nesupratau grįžus, ar man šalta, ar karšta. :D  Net momentais galvojau, gal sergu.

Na, bet nusnaudžiau :D  pagamijau darbo liaudžiai vakarienę (troškinti kopūstai su kukuliais :rolleyes: ) ir net serialą paspoksojau su virbalais. Tai gal ne taip ir blogai :ax:​ 

Atsakyti

Kiek čia dar to laiko iki lapkričio 19? Mažėja  :oh: . Gal savaitgalį prie kepurių prieisiu. Pirmiausia reikia dukrą apšiltint. Tada jau kokią kitą galvelę :).

Atsakyti

Man liko pusė rankovės ir irgi imsiuosi kepurių. O mes vėl spėliosim kas mezgė?

Ir dar toks tūpas klausimas :rolleyes: O jei mūsų skaičius nelyginis tai visiems kepurių užteks :hmm:  :D​ 

Atsakyti

niekaip nesuprantu o koks skirtumas lyginis skaičius ar ne?

Atsakyti

Vieną dovanoji, vieną gauni. Jei dalyvaus bent 3, jau intriga :)

Atsakyti

nu tai galima pvz susėst ratuku ir kaimynei iš dešinės dovanot ar pan :) ir tada jokio skirtumo lyginis ar ne skaičius

Atsakyti

nu tai galima pvz susėst ratuku ir kaimynei iš dešinės dovanot ar pan :) ir tada jokio skirtumo lyginis ar ne skaičius

Atsakyti

Aš tai galvoju taip :D  atsivežam supakuotas, sumetam į krūvą, pvz, kokį nors krepšį, ir traukiam po vieną. Yra pavojus ištraukt savo, bet tada tiesiog meti atgal ir imi kitą. Nu gali būt net ir nepakuotos.

Kitas variantas: ištraukti tik lapelius su vardais, kam atiteks tavo kepka.

Galima ir paspėliot ten vietoj. Kaži įmanoma pagal.čiupinėjimą atspėt :D​ 

Atsakyti

Qqtės variantas irgi priimtinas.

Tikrai nesvarbu, lyginis ar ne skaičius. Juk kiek dalyvių, tiek kepurių, nu.

Atsakyti