Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu gi sakiau, kad tūpas klausimas :D Prašom nesityčiot :D​ 

Atsakyti

Nesityčiojam :D  tik poravimasis jums galvoje, ane​ :P 

Atsakyti

Katė maiše įdomiau :). Jokio šanso susiprognozuoti, iš ko norėtum ką gauti. Supakuota, nes tuo ilgiau intriga išsilaikys :). Traukti užsimerkus :). Tik reikia sutarti, ar šalia kepurės dar ką nors dedam į vidų simboliškai visiškai, ar visai 0.

Atsakyti

Atviruką. Su prisiminimu iš sektos gyvenimo :D​ 

Atsakyti

Nededam :)​ 

Atsakyti

Nededam.

Tema- kepurė :) 

Atsakyti

Tai grybukas su kepure gali būt :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 spalio 2022 - 14:37

Oi oi. Pagalvojau, kad reikia kokius siūlus susirasti kepurei ir pasiimti savaitgaliui važiuojant pas tėvus. Gal pavyktų bent ką pradėti. Nes megztinis be vienos rankovės baisiai didelis, nesinori imti.  :)

Atsakyti

katuks, 05 Spa 2022 - 14:29, parašė: Nesityčiojam :D tik poravimasis jums galvoje, ane​ :P
Kvyyyyyy
Atsakyti

katuks, 05 Spa 2022 - 14:29, parašė: Nesityčiojam :D tik poravimasis jums galvoje, ane​ :P
Kvyyyyyy
Atsakyti

Aš tai supratau kad neturiu siūlų sektiškom kepurėm

Nes nu mano spalvos tai tinka man bet nebūtinai tiks katukui pvz ar Niumai. Nusimato drakiaus žygis  :D​ 

Atsakyti

Qqute, ar tu viliesi rasti spalvą, kuri VISOMS tiktų? Nesuk tu sau galvos, megzk gražią kepurę. Kepurė skirta kubilui, o koks po to jos likimas bus... gal nesusireikšminkim? Tiks nešiojimui - puiku, tiks šeimos nariui ar kam dovanojimui - irgi puiku. Visos tavo spalvos linksmos :). Net rožinė dabar ant bangos, o geltona tai tiesiog labai graži spalva   :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 spalio 2022 - 15:37