Nu gi sakiau, kad tūpas klausimas Prašom nesityčiot
Nesityčiojam tik poravimasis jums galvoje, ane
Katė maiše įdomiau . Jokio šanso susiprognozuoti, iš ko norėtum ką gauti. Supakuota, nes tuo ilgiau intriga išsilaikys
. Traukti užsimerkus
. Tik reikia sutarti, ar šalia kepurės dar ką nors dedam į vidų simboliškai visiškai, ar visai 0.
Atviruką. Su prisiminimu iš sektos gyvenimo
Nededam
Nededam.
Tema- kepurė
Tai grybukas su kepure gali būt .
Oi oi. Pagalvojau, kad reikia kokius siūlus susirasti kepurei ir pasiimti savaitgaliui važiuojant pas tėvus. Gal pavyktų bent ką pradėti. Nes megztinis be vienos rankovės baisiai didelis, nesinori imti.
katuks, 05 Spa 2022 - 14:29, parašė: NesityčiojamKvyyyyyytik poravimasis jums galvoje, ane
katuks, 05 Spa 2022 - 14:29, parašė: NesityčiojamKvyyyyyytik poravimasis jums galvoje, ane
Aš tai supratau kad neturiu siūlų sektiškom kepurėm
Nes nu mano spalvos tai tinka man bet nebūtinai tiks katukui pvz ar Niumai. Nusimato drakiaus žygis
Qqute, ar tu viliesi rasti spalvą, kuri VISOMS tiktų? Nesuk tu sau galvos, megzk gražią kepurę. Kepurė skirta kubilui, o koks po to jos likimas bus... gal nesusireikšminkim? Tiks nešiojimui - puiku, tiks šeimos nariui ar kam dovanojimui - irgi puiku. Visos tavo spalvos linksmos . Net rožinė dabar ant bangos, o geltona tai tiesiog labai graži spalva
.