Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas, gražiai mezgančios didelių vaikų mamos!

Niuma, įkelk, prašau, tą C3C video. Nes smalsu. 

Mano dukrai 14. Užvakar klausiausi apie "vieną labai fajną žmogelį", ir net filmuką parodė, kaip jiedu smagiai šoka!

Atsakyti
Labai nesmagu žiūrėti, nes siūlą laiko dešine ranka ir kabina ne taip, kaip aš siūlą.
Trečia, antra, pirma akis mezgamos. Gal aiškiausiai, kur rodo su pagalbiniu virbalu:

https://www.youtube....h?v=q3WnYjmZ_iI
Atsakyti

:yahoo:​ o mezga tai +- kaip aš!

Atsakyti

Vakar vakare suširšėjau, atsgriebiau ant savo vaikų už pusdienio tvarkymąsi ir picos kepimą, o labiausiai už vakarą prie stalo, tada dar žaist turėjau, nors labiausiai nugarą ant sofos ištiest norėjau... Na, bet negaliu pykt, tas žaidimas man patinka, o ir mezginį pasiėmiau prie jo, bet vis tiek viskas ne taip, kaip planavau - prie teliko ir pan. :). Ir saldainių dėžutę gavau, ir naminės slyvienės. "Martelė" coliukė, palyginus su mūsų šeima, mažesnė už mano 11metę... Įdomu, kiek dar tų "martelių" turėsiu atlaikyt, kol apsiformins kada nors...

Atsakyti

Restar "formintoja" ;) IKI 28 tikrai nesiformins. Giminės jaunavyrių duomenai.

Atsakyti

Restar, tavo vaikinui svarbi šeimos nuomonė tuo klausimu :mirksiukas: 

Aš, aišku, turiu patirties tik su ženteliais :D  tai maniškės neskuba pažindint. Viena netgi, kai dar tik pora mėnesių bendravo, sakė-ne, aš dar nežinau, ar išvis ilgai su juo būsiu, tai kam čia pažindintis.

Dabar mačiusi esu abu, žaidžiau I know su abiem :D  vienas mane ramiai vardu vadina :D kitas dar susilaiko išvis.

Bet net ir apsiforminus visada lieka tikimybė naujam pažindinimuisi. Amžinybė nebemadinga :B​ 

Atsakyti

Tai aš apie tai ir atsidūsėjau - kad dar nežinia, kiek tų pažindinimųsi laukia. Ir būtent tikėčiausi, kad palūkės ilgiau, neskubės. Ta prasme, pažindinti. Nuomonės tai mūsų neklausia. Pasitiki, kad priimsim visas draugiškai :). Po pirmo "nusvilimo", žiūriu atsargiai. Pernelyg skausmingai anas išsiskyrimas atsiliepė...

SOS: gal kuri nors netyčia turite paskolinti šiam penktadieniui juodas ilgas plonas pirštines prie puošnios suknelės? Dukros krikštynoms į gimnaziją. Arba žinot, kur greit nupirkt? 

Atsakyti

Galvoju gal susirenkam avansus, pvz po 20 EUR, kad jei atsirastų apsigalvojusių paskutinę minutę, kitoms nebūtų finansiškai skausminga?

Atsakyti

Aš už.

Nu kokią š.. dieną apturėjau.. ir kaip pakritęs mano pakantumas per tai... gatava ką nors sudaužyt, primušt.. žodžiu, išliet kažkur susikaupusį pyktį ir irzlumą. Ir viską vainikuoja oras. Tiesiog lapkritinis.

Ir net neverta pasakot smulkiai, tiesiog buvo visa grandinėlė veiksmų, visiškai tiesiogiai priklausomų nuo ESO. Nes dingo namie viena fazė. Neveikia šaldymas ir šildymas :D ir dar šis bei tas. Problemą sugebėjo pagaliau pradėt spręst tik po pusės dienos, kai paskambinau pakartotinai. Suprantu, kad prie telefono sėdi eilinės konsultantės su išmoktom frazėm, bet jau jautėsi, kad jei ji būtų šalia manęs, gaučiau galvon :D pokalbio gale padėkojau jai už kantrybę, gal kiek pamažinau jos susierzinimą. Bet vat jums ir prašom-po pusvalandžio problema išspręsta! Nors mano visi dienos ir dar kitos dienos planai susijaukė.

Tiek to, gerai, kas gerai baigiasi... ryt bandau važiuot vyro lankyt :B  kurio darbe kovido lizdas... nesiūlykit nevažiuot- negaliu, yr reikalas beveik valstybinės reikšmės :D 

Tai skubiai kraunu lagaminus. Ir vėl neapsisprendimas-tai koks čia tas oras? Ką imam aprangos?  :mad2:​ 

Atsakyti

Oooo fazės dingimas :D Prisimenu :D Sudervės kasdienybė :D  Tiksliau tai ji greičiausiai nebuvo dingus, o kažkas tinkle sukeitė fazes. Gal koks vietinis lenkas elektrą vogė :B 

Niuma, parašyk sąskaitą kambarėly, perveskim po 20.

Katuk, gi su mašina važiuoji, visko įsidėk :)​ 

Atsakyti

Su pirtim rašiau FB, kad įdomiai- sumokėjau avansą-depozitą, kurį gražins išvažiuojant. Nuvažiavus pilną sumą grynais reikės sumokėt.

Ok. Einu parašyt sąskaitą. 

Atsakyti

Man vakar šiaip skausminga diena pas dantistą buvo: higiena, dvi gijimo galvos ant implantų varžtų, siūlai. Leidžiami nuskaisminami prieš, geriami po. Dar dabar šiek tiek patinus. Bet planai šį mėn viską baigt. 

Atsakyti