Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš vakar irgi mezgiau. Kringelius.

Apsimetu,kad nesinervinu, jog pustas siūlas, suktas iš trijų gijų - atsiskyrinėja ir pašosi. Su kokiu merinu būtų lemgviau ir psprasčiau. Bet kad šitą siūlą pirkau konkrečiai šitam modeliui. 

Tikroji siūlo spalva ant manęs: 

Priedas  received_3280487158876240.jpeg   243,1KB   0 Parsiųsta kartų

Sveiki, aš akiniuota niuma, malonu susipažint 😁🤓

Priedas  received_693554301610243.jpeg   176,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Akiniai žmogų puošia!!! Sveikinu pasipuošus.

Atsakyti

Niuma, tinka tau akiniai :wub: 

As teisingai įžiūriu, kad apykaklės atnara megzta formuojant trumpintom eilėm :hmm: Pirmą kartą matau :D Bet gal ir mintis, kad rašto negadint :hmm:​ 

Atsakyti

Tikrai  graži akiniuota niuma. :wub:

Atsakyti

Niuma, kaip gerai su akiniais atrodai! Gerą formą išsirinkai!

O mezginys nesmaugia? Te :4u:  už kantrybę

Atsakyti

Niuma, tinka tau akiniai :wub:

As teisingai įžiūriu, kad apykaklės atnara megzta formuojant trumpintom eilėm :hmm: Pirmą kartą matau :D Bet gal ir mintis, kad rašto negadint :hmm:​ 

Dėkui. Aga, akiniai ir tinka, ir patinka :) 

Taip, pirmą kartą taip mezgu, bet gerai gaunasi.

Katukai, nesmaugia, nes minkštutis Baby alpaca silk siūlas. O kaip golfai nesmaugia? 

Originalo didelė iškirptė, bet pagal akių skaičių aplink kūną gautųsi apie 400 akių, pagal mano gauge- stipriai per platu.

Pirmą kartą matau 10 cm- 34 akys. Nirs 100 g- 400 m. Bet vis tiek per tankiai atrodo.

Išsivedinėjau savo konstantas. 

Atsakyti

Golfai spaudžia :D 

Aš pasidariau jautri viskam. Man ir spaudžia, ir smaugia, ir kanda...

Dabar va veido oda nušerpetojus, kažkokia lyg paberta, lyg būčiau kuo pašveitus. Įtariu, kad buvęs šaltas, vėjuotas ir drėgnas oras LT padarė savo darbą. Nu bet tai kokio kremo sluoksnio man tada reik :hmm: arba viduj kažkoks trūkumas...

Atsakyti

Žuvų taukais iš vidaus pasitepti reikia!

Atsakyti

Žuvų taukais aš natūraliai tepuos :D  bet matyt per mažai. Dar įtariu ir estrogenų trūkumą :rolleyes:​ 

Su ta mintim net nuvariau ieškot pirkt normalaus collageno :B 

Atsakyti
Katuk, žuvų taukus geri? Nepamenu kas pirmiausiai manęs paklausė žiemą, kai pleiskanojo veido oda. Nes šiaip, mano nepretenzinga ir erzinasi tik nuo sauso oro, kai jau šildymas įjungiamas. Dabar dažniausiai net pamirštu pasitepti kremu, o savaitgaliais kokia kauke pasilepinu.

O šiaip ir aš pajautrėjus visiems kutenimams.
Atsakyti

Darbinga diena. Namuose. Tvarkymai, daug skalbimo, patalynės keitimai. Lidle lašiša su nuolaid- 2 kg dydžio laukia šaldytuve, kol sugalvosiu, ką daryt.

Faršas į paprikas planuojamas, orkaitėj kepsiu. 

Bet ir mezgimas planuose. 

Atsakyti

Po Ia klasės žygio. Daug piliakalnių ir laiptelių, tada pietūs Žvagulių Ąžuolyno virtuvėje. Dabar namučiai.Yra darbų nemažai - slyvos, svarainiai, maisto kažką daryt, rūbus tvarkyt. O noriu tik kojas ištiest su mezginiu. Jau 2 dienas iš eilės mezgiau miegodama  :B​ .Su visom pasekmėm: lyglygiame mezgime pilna išvirkščių akių ir net lsumezgimų būta...

Atsakyti