Restar- kepurę mezgi?
Gavau iš savo etatinės klientės užsakymą kardiganui. Pakartot juodulį. Ne juodą. Tokį maždaug pelės pilkumo. Ir lengvesnį. Aišku, kad tokių siūlų neturiu
Mano apsileidimo atsvara, kad atvažiavus pas tėvus sutvarkau dviaukštį namą. Gerai, kad tėvai tvarkingai gyvena, tai po trijų savaičių atvažiavusi, nerandu baisaus vaizdo. Net klausiau tėvo, gal plovė. Sako ne, kaip tu išplovei, taip ir stovi, tik virtuvę pasišluojam.
Dar truputiį aviečių apdoroti teko. Dar kapinėse su tėvu buvom. O jau ruduo pakelėse koks gražus.
Ir netgi krpurę pradėjau…
Mano klientė irgi cypauja nuo naujų pirštinių kas kelias dienas. Bepirštės, atlapagalvės ir klasikinės kumštinukės.
Dar suporavau laukinį šilką su šilkmoheriu, ir kaifuoju baktusą. Klientė priėjus sako NEŠIOSIU!
Miela.
O kapsčiausi sode ir taures rūšiavau. Ir truputį - siūlus. O... TURIU AŠ ANŲ.
Restar- kepurę mezgi?
Gavau iš savo etatinės klientės užsakymą kardiganui. Pakartot juodulį. Ne juodą. Tokį maždaug pelės pilkumo. Ir lengvesnį. Aišku, kad tokių siūlų neturiu
Žinau kas turi. Ar turėjo o gal nebe?
Liniuka anoj pirty man perleido pusę pilkos babinos. Kuri laukia pavirst į liemenę su pridėtiniu siūlu.
O kur antra dalis nukeliavo? Atgal pas Liniuką? Ar nea? 🤔
Aš visą dieną nanus kuopiau su keliaia išlindimais tai į depo tai į maksimą tai siuntos tai vėl iki depo. 13 000 kažkokiu būdu numyniau. Pietų negaminau, kebabų užsisakėm
Depo pora nemažų dėžių pirkau kojinių siūlams paslėpt. Ne visi tilpo bandysiu greitu laiku pralaisvint aš jas. Bet šian net kojinės nosiuko nenumezgiau.
Ryte sugalvojau kad man mirtinaj reik į ikėją.
Nu taip mirtinai kad mėginsiu autobusu ryt važiuot
Qqte, o ko toj Ikejoj? Organaizerių?
Aš vis svajoju į stalčius tų skirtukų visokių, bet zarazos brangūs, arba nepatinka, arba dar kas nors.. kažkokius pirkau ikejoj, tai į ikėjos stalčius išmatavimai netinka
Niuma tai gal sumezgė. Pasidairiau pardėse, nu ir nieko gero... gal gyvai kada pateksiu kur.
Pranešiau vyrui, kad reikia siūlų. Dukrai. Buvo pasipiktinęs, kad jis pirmas eilėj nu bet siūlų jam tai išvis nerasta.
Restar- kepurę mezgi?
Nea, nemink ant sąžinės . Megztuką noriu baigt, šalta man
.
Žinau kas turi. Ar turėjo
o gal nebe?
Liniuka anoj pirty man perleido pusę pilkos babinos. Kuri laukia pavirst į liemenę su pridėtiniu siūlu.
O kur antra dalis nukeliavo? Atgal pas Liniuką? Ar nea? 🤔
Pas mane antra dalis pakliuvo. Kai parašei, tai prisiminiau, kad pridėtinio siūlo turiu, tik buvau pamiršus prie ko dėt. Nors galiu ir perleist, jei reik.
Rūbus tvarkėm. Pora megztukų išmetimui atgailėjau, o kokius min 3 - ardymui. Nelabai protinga mintis, aišku. Ir ardyt tingiu, ir megzt iš ardytų. Bet neblogi siūlai, megztukai nenunešioti. Gali būt, kad pagulės iki sekančio prasisukimo, kai jau negailėsiu.
Ryt vyrą į sodą išleisiu, o pati gal prie užuolaidų pagaliau prisėsiu. Pasisiūlyčiau Qqutę pavežėt, ale neturėsiu mašinos...
Va va Restar, galvojau- ar pas tave, ar pas Liniuką atgal
Net neabejoju, kad, Katukai, rasi parduotuvėj, kokie tinkami bus.
Aš neplanuotai dvi dienas pavaikščiojau po daug. Bet vakar su netinkamais batais, tai mažiukas pirštas su kaujinga pūsle per pusę piršto 🤐 ryt neisiu niekur.
Ruduo gražus. Pritariu. (Nors dabar lyja).