Užuojauta Niumos pirštukui. Didmoterė, jad ir šiandien vaikščiojai.
Aš eisiu vėl po mėnuliu žingsnių gaudyti. Sodo darbai nežingsningi ;)
Qqte, "net autobusu"! Ten gi gali valandą ramiai pamegzti.
Kaip juokinga skaityt apie mano siūlų kelionę Jūs geriau žinot negu aš pati, nes aš tai kažkodėl galvojau, kad jie pas Lace
Vakar kaime darbavomės sode, grėbėm lapus, rinkom obuolius. O tuo tarpu vienas kaimynas per visą kaimą leido balių dainas pačioj baisiausioj išraiškoj Ir taip dvi paras
ommmmmmmmmm
Aš apsipirkinėjau iš ryto, valiaus, tvarkiaus, valgyt ruošiaus daryt, tada siūt. Ale...paskambina mažės choro mokytoja ir klausia, kur ta mano panelė. Pasirodo, koncertas jai su ansambliu šiandien. Nežinau nei kur, nei kada, greit įlindo į suknelę, batelius, iškviečiau Bolt ir išgrūdau...Dabar sėdžiu ir bandau atsikvėpuot. Nervas ima. Jeigu parašys, kur tas koncertas, tai dar gal spėčiau ir nueit...tada planai keičiasi...žodžiu... Mašinos, kaip žinia, neturiu, sode. Jau ta panelė man ištisai cirkus krečia, šią savaitę trečias kartas. Ir vis per tą telefoną. Vieną rytą užsižaidus pamiršo išlipt, kur su broliu lipa, pavažiavo toliau - nebežino, kaip nueit į mokyklą...Stovi prie Aušros vartų ir nežino, kad ten jie... Tai tik vaizdo skambutis padėjo. Kitą rytą pavėlavo išvis į autobusą, teko eit pėsčiai. Laiko tam yra, bet nežino, kaip nueit, tai vėl paskambina ir rėkia bliaudama... Auklėjimo spragos veržiasi pro kraštus .
Katukai, bijau, kad ir man nebūtų kepurių manija peržiūrėjus siūlų atsargas ir kepurių schemas. Mėginukas patiko. Bandau pradėt kepurę.
Nagučius perlakavo. Gerai, kad vakar radau, kas šnd priima, nes maniškė atostogauja. Bet vėliau vis tiek pas savo lankysiuos. Kad ir ilgiau, bet delikatnai daro. Bazę plonai uždeda. Skirtumas man akivaizdus
Faršas vis tik ne į paprikas, bet tarp bemielės tešlos atsidūrė-kepa orkaitėj. Ryte košę viriau ir virtinukus vsiksms senokai jau buvau juos darius. Gyčiui paauglinis valgymas: virtinukai, du karšti sumuštiniai ir vėl virtinukai. Pusryčiams.
katukui bus su kepurėm, kaip qqtei su kojinėm...
Bet tai kaip tu greit mezgi. Aš savosios dar neįpusėjau. Nu gal ir įpusėjau, bet tikrai ne daugiau.
Restar, mano vyresnioji, kai pradėjo į gimnaziją eiti, tai irgi buvo nutikimas. Buvo namie telefoną palikus ir eidama namo pabandė kažkur kiemais nukirst kelią, kaip ryte su broliu darė. Bet kažkur ne ten pasuko ir išėjo į visai nepažįstamą vietą. Ir nebežino kur eit, o telefono neturi. Tai teko kaupt drąsą ir praeivių klaust. O ji tokia iš bailiųjų šiuo klausimu, į mane nusidavus
Grįžom iš tėvų. Visą kelią bandžiau pakelių rudenišką grožį pagaut telefonu, bet bergždžias reikalas, nieko ten nesimato.
Nu tai kad šituos namuos nelabai yr kokio tai veiksmo, ypač vakarais tai trys vakarai, o dar jei storesnis siūlas.... pirmajai sumezgiau 80gr, antroji gerokai storesnė-100 gr. Užsimečiau akis trečiai, bet iš likučių, bo nes toliau atsivežti tik kojinių siūlai. Buvau vakar vietinėj siūlinėj, bet kažko ten baisiai neįdomu. Nieko kabinančio nepamačiau. Nei džinsinio vyrui, nei pelės dukrai, anei linksmai kepurei...