Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu nu pradėkit tik pasakot, kaip arba apsimezgusios iki ausų arba netinka jokios kepurės :).  Gerai, kad nemezgam nei viena konkrečiai kažkam, o tai būtų žmonėms streso :).  Aš turiu 2 Limit kepures ir neatsisakysiu dar kokios, nes kartais vieną iš manęs nušvilpia :). Ir pati sau esu nusimegzus, bet kitų man labiau patinka :). Kerpenai galiu pasakyti, kad kepurė po kapišonu irgi neblogai, jeigu plonesnė :). Visai praktikuoju, tai bent kiek kaktos dengia ir dar papildomai ausis :). Arba vaikščiodama sukaistu su kapišonu, nusiimu, tada kepurė visai gerai būna, tai nusiimu jį, tai užsidedu :).

Į atviras lentynas - svetimas - gražu pažiūrėt :). Savo man užtenka knygų ir kitų parodų, dabar, jeigu tik galėčiau, viską grūsčiau už uždarų durų. Deja, baldų noro keisti neturiu. Tiksliau, ne nuo noro tas priklauso... 

Atsakyti

Man visos tinka, ypač raštuotukės!!!

Atsakyti

Ei nu...

Nepriimu jokio pageidavimų ir nepageidavimų koncerto :P 

Ir pati nesiruošiu pasakot apie santykius su kepurėm. Galiu nebent apie santykius su kepurių mezgėjom :D​ 

Atsakyti

Oi, jokie čia nepageidavimai ar pageidavimai. Tiesiog pamąstymas tema, kad megzdamos swapui  ir sau prisimegsim kepurių. Tai man dar kol kas nekilo minčių megzti sau.

O swapui mezgu su mintimi, kad viskas čia  for fun.

Atsakyti

Mano tai žinutė dingo :) vafdinas ir neverta pasakot :)

Siūlų lentynos fajjna. Aš norėjau įsirengt bet ne atviras o į dėžutes sudėt. Nes dulka ir nuo jų ir ant jų. Nors anokia čia bėda, vistiek skalbiu po  numezgimo. Bet kolegė kurią netyčia užkrėčiau kojinėm o ypač kojinių siūlais sakė įisirengtų sau lentyną su stiklu ir žiūrėėtų žiūrėėtų :)

O žinojimas ką turiu nuo pirkimo neapsaugo nes kyla mintis kad taigi daaug neturiu

Atsakyti

Dalinę apsaugą VISTIK SUTEIKIA

Atsakyti

Qqte, čia kaip su lėkšte ir maisto porcija.

Tas pats siūlų kiekis skirtingo dydžio lentynose gali sukelti skirtingą įvaizdį.

Plę, vistik su mano veido oda dedasi kažkokie keisti dalykai :oh:  dėmių daugėja, ryškėja, jos lyg peršti, lyg kaista, lūpų krašteliai irgi kažkokie jautrūs, kaip nuplikyti.... Alergija? Grybas? Kažkokie vidinai negerumai? Nu.... reik kažkaip pas dermatologą blyn. :cray:​ 

Atsakyti

Man kepurių manija pernai buvo, numezgiau 8 vienu ypu :D Man liko viena, kitas išpardaviau kolegėms :D Bet tikiu, kad ir šiemet užeis ta manija, tik reikia pradėti. Bet iki tol dar reikia 10 cm rankovės numegzti.

O dar savaitgalį naujų pažinčių turėjau su įdomiais žmonėmis :) Steigiam savo kaimo moterų klubą :D Gal atsiras naujų veiklų ir patirčių.

Atsakyti

Liniuka, jūsų kaimas toks nemažas :D  apribojot teritoriją?

turėtų būt visai smagu...

Atsakyti

Ne toks ir didelis :) Iš tikrųjų tai net sunku suprasti, kur vienas kaimas baigiasi, o kitas prasideda.

Nu bet tai kaip nesiseka su M dantų tiesinimu :B Paskambino iš klinikos, kad gydytoja išeina į dekretą :B Ją keičia šiemet pabaigusi mergaitė... Ir vėl teks ieškoti, laukti :B​ 

Atsakyti

Man kepurių manija pernai buvo, numezgiau 8 vienu ypu :D Man liko viena, kitas išpardaviau kolegėms :D Bet tikiu, kad ir šiemet užeis ta manija, tik reikia pradėti. Bet iki tol dar reikia 10 cm rankovės numegzti.

O dar savaitgalį naujų pažinčių turėjau su įdomiais žmonėmis :) Steigiam savo kaimo moterų klubą :D Gal atsiras naujų veiklų ir patirčių.

Pasidemonstruok, kokias mezgei?

Einu pasivaikščiot su tavo universaliuiju alpakiniu ripsinuku. Puikus! Price oer wear jau mažyyytė, nes dalinamės su dukra.

Atsakyti

Pasidemonstruok, kokias mezgei?

Einu pasivaikščiot su tavo universaliuoju alpakiniu ripsinuku. Puikus! Price per wear jau mažyyytė, nes dalinamės su dukra.

Atsakyti