Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk  :4u: . Viskas bus gerai, suprantu, kad sunervino dabar, ale paskui pamirši :). Žmogus nesugeba tiek ilgai nervuotis dėl to paties. Juolab, kad ir didelio pagrindo greičiausiai nėra.

Atsakyti

Katuk  :4u: 

Aš irgi prisipjausčiau svarainių. Pirkau kilogramą. Gavos 3.5 stiklainiuko  :wub: aš neverdu. Susipjaistau, užpilu cukrum. Palaikau kelias paras ir dedu šaldytuvan. 

Pabandžiau megzt kepurę.. pusę numezgiau. Teko atgal megzt, kažkas vėl negerai  :unsure:​  

Atsakyti

Aš vakar  2 kartus pradėjau kepurę. Pirma pradžia tokia sunki buvo, tas sujungimas, kažkas ten prisimakalvo, o dar siaubingai užspaustai pradėjau, finale suskaičiavau, kad trūksta poros akių, o tai YRA problema, jeigu bendras akių skaičius turi dalintis iš 4. Tai išardžiau ir iš naujo pradėjau visai sėkmingai. Turiu viltį per vebinarą šiandien pamegzt :).

Atsakyti

Labos!

Graži diena 

Vežuos vienaragių virbalus į susitikimą ;)

Atsakyti
Aš turiu blogą įtarimą, kad šita kepurė liks man. Bo nes patinka biggrin.gif Bet ne faktas, kad kitoms gali patikt. Bus matyt, kai pamegsiu daugiau.
Atsakyti

Kepurinė!

Atsakyti

Oi, megzdamos draugėm prisimegsim ir sau kepurių ir būsim apsikepuriavusios gausiai :D.

Gadget, aiškiau būtų, jeigu kalbėtum vaizdais :). Nors, aišku, ne visada būna aiškiau...

Vėjas šiadien išpūtė šilumą iš namų, rankos ledėja, vilnonė skara nepadeda irgi, batsiuvys be batų :D, reikia didelio storo aukštu kaklu megztuko, bepirščių su puspirščiais, kojinių storesnio siūlo... Vakar dukra išsitraukė tą megztuką, kur pernai pirty mezgiau, susišilo. Nu koks jis man gražus ant jos. kad ant manęs gražai atrodytų, reikėtų dar didesnio. Bet neturiu siūlų  :B . Ta prasme, tokių storų. O dėliot iš kelių nemėgstu. O pirkt nenoriu  :B . Tai ir šąlu...

Atsakyti

Man irgi PRIREIKĖ keletos naujų kepurių :)

Restar, uj. Skamba šaltai. Bet webinaras nusimato ŠILTAS  :wub: 

Atsakyti

Žinot, kas smagu?

Kai pasistatai siūlų lentynas ir susidėlioji, kiek visko dailaus turi  :wub: 

Atsakyti

Aš tai jau nusivylus savo idealios kepurės paieška, jau pora metų nebebandau nusimegzt. Nes jei ausų neuždengia, tai man šalta, ypač kai pusę ausų dengia, tai iš vis tokį lyg skersvėjį jaučiu. O kiek bandžiau visokias su ausytėmis megzt, tai be ryšio atrodo. Ai, tai jau perku striukes tik su kapišonais  ir jau dvi žiemos jokios kepurės nenešiojau. 

Atsakyti

Aš iš Drops Alaska nusimezgiau itin paprastą, šiltą ir dailią (nes ciklameninė) kepurę. Tiesiog platesnė ir tankiai sumegzta.

Atsakyti

Gadget, atidarei siūlų parduotuvę? :D 

Aš turbūt nenorėčiau namie atvirų siūlų lentynų. Dėl kelių priežasčių. Kad atrodo kaip parduotuvė :D ir kad ilgai gyvenantiems siūlams nėra sveika atvirose lentynose. 

Gal išimtį padaryčiau kokiam nors darbo kampeliui, kuris skirtas būtent tam darbui :rolleyes:  bet kol kas mezgimas ne darbas :D 

Na ir gal.dėl.pragmatinių sumetimų. Kai atvirai matai, kiek ir ko turi-mažiau kyla noras nusipirkti dar :D 

turiu tokį didelį pintą kepšį, kuris bazuojasi vienam tokiam kamputy meigamajam. Į jį metu visokius likutinius kamuoliukus. O reiktų juos gal kam padovanot. Nes ir nebetelpa, ir šiaip nelabai jie reikalingi.

Kepurės. Jo yra toks pavojus-mezgant draugėms, primegzti visai šeimai, arba savo visam garderobui :D  mano trečioji ne tokia graži kaip pirmos dvi. Bo nes iš likučių. Apimtį sumažinau ilgio sąskaita...

Atsakyti