Aš pirkau siūlus kepurei. Nu nes drakius nieko nedavė
Kepurės juodraštis
Aš irgi pirkau, bet jeigu bus ne vienas variantas, tai vogsiu ką nors iš drakiaus. Tik reikia žinoti/prisiminti, ką jis ten gali gero turėt. Na, merino visokio rogutinio turi, jeigu ką, tik aš visiškai išmylėjus mezgimą iš kelių sūliukų...
Bet, Restar, gi nemesi
As irgi nemoku, nematau ir nervinuosi.o siulas tai geras
kacumota, ką mezgi?
Nu bet tai kaip nesiseka su M dantų tiesinimu
Paskambino iš klinikos, kad gydytoja išeina į dekretą
Ją keičia šiemet pabaigusi mergaitė... Ir vėl teks ieškoti, laukti
Galeckienė išeina? O kurioje jūs klinikoje?
Waidaw, bepirštėm pasivyniojau.4 gijas.kazin pavyks ar dar kokia pridet. Buvo planas šiandien mergička su vienaragio megztiniu( taip spalvas pakrikštijo) pafotkint. Kurgi ne.Grįžau visa kaip numirėlis, vaikas visa žaidime-ne su vilkiku neišlupsi.Gal kada nors
Galeckienė išeina?
O kurioje jūs klinikoje?
Išeina iš visur Dviems metams
Nu gal normaliai iš 4 gausis aš iš kojininio siūlo vienas planuoju, o tie gi dar ploniau gaunas.
Pasirodyk vienaragį. Žinau kas konfiskuotų
Pabaigiau kojines nuo pirštų galu su senoviniu kulnu. Visai patiko megzt. Nereik akių surinkinėt šone, ko nelabai mėgstu
Sveikos. Su trečiu vaiku neatpažįstu ar vėjaraupiai 🤐 Bet ir gydytoja neatpažįsta iš foto. Toliau neina į mokyklą, išvažiavo pas močiutę. Matysim, kas toliau bus. Svarbu tempa nukrito, nes buvo bemiegių naktų.
Šiek tiek mezgu. Kepurę. Kringeliai laukia šiuo metu.
Taip, juodraštinė! Alpaka su elastaniniu pūkiuku. Gal net spalva patyzinsiu.
Žinokit, išmatavau, kada pavargstu: vat paimi 2.5 metų visokių teisminių procesų ir procesini, procesini... Ir ties pirmu mėnesiu po 2.5 metų... Pavargau.
Paskutinis pusmetis buvo visai sunkiantis. Kūnas sakė neark blin. Po 20 kg+ išgirdau. Čia tikriausiai greitai.