Tik spalvos kažkokios nupilkintos.
Screenshot_20221011_195424.jpg 921,3KB
0 Parsiųsta kartų
Tik spalvos kažkokios nupilkintos.
Screenshot_20221011_195424.jpg 921,3KB
0 Parsiųsta kartų
O gal tos, kurios daug tų kepurių yr gaminę, galit papasakot iš patirties, kokie siūlai tinkamiausi kepurėm kas geriausia laiko formą, kas išvis nelaiko, kokio maždaug storio yra patogiausia... gal net ir formos, centimetrai yr svarbu.
Aš nekalbu apie "patinka/nepatinka". Labiau apie techninę pusę...
O aš pirkau siūlų
niekam nesakykit...
Klientės megztiniui merino pusvilnės. Pilkos. Buvau prisikrovus dar visko ten į krepšį nemokamam siuntimui bet kažkaip suveikė sveikas protas (sektantės asmenyje), ir išmečiau. Palikau tik tą, ko tikrai reik.
rinkausi dar kažko ir kepurei, nu bet.... tai spalva, tai sudėtis, tai storis ne tas. Ir nusprendžiau, kad kepurėms tai jau tikrai iš savo turtų naudosiu. Angorų ten nėr bet merinų tai da...ga
Merinas su trupučiu kašmyro dėl švelnumo irgi turėtų būti gerai. T.y. yra gerai, dukros kepurėj. Dabar irgii tokio pirkau Wooly, nors nežinau, kaip realiai bus, biškį kitoks siūlas, tiek smarkiai nesušvelnėja.
Esu kelias mezgus su dvigubu atvartu, kad būtų storiau ties ausim, nereikėtų užlenkinėt. Esu mezgusi dvigubas, bet čia mašina, rankom biškį tingu 2in1 megzti, pasitenkinu atvartu tik tokiu.
Formos, centimetrai - čia jau na vkus, reikia matuoti, žiūrėti. Man šiek tiek pailgintos labiau patinka. Pagal Lace (https://www.youtube....nnel=Lygiosakys), reikia ilgio iki nuleidinėjimo 20-23 cm. Mezgu tokią kitai dukrai.
Kepures geriau megzti tankiai .
Baigiau trečią. Nu tokia iš bėdos gavosi.
Bet. Visos trys kol kas neskalbtos. Tai dar neaišku, kas rezultate. Siūlas šiaip žinomas, neturėtų nustebint, bet maža ką, ypač su tokia laisvamezge kaip aš
Toliau kol kas kojinės. Nebent ryt gal kokių siūlų pamedžiot...
O penktadienį turėčiau pasiekt turtus. Ir siuntinio tikiuosi
Mažesni mezginiai - faktas, kad geriau atsperka laiko, kaštų ir naudojimo prasme. Bet kol aš prie jų prisėdu . Kai užsvedu, tai jo, kaifas, greitas ir naudingas rezultatas. Bet kažkodėl vis tiek svajoju tik apie megztinius
. Reik daugiau ir darbui, ir kasdienai.
Kepurė (neswapinė) vakar beveik įpusėjo.