Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano draugei  kažkada buvo nutikę su vaikais. Važiavo jie į infekcinę ligoninę kažkokio tyrimo  pasidaryt ar dar kažko, žodžiu su vėjaraupiais nieko bendro neturinčio. O vaikui kažkur ant kūno keli spuogai buvo. Tai ten ligoninėje apšaukė  ją, kam vaiką su vėjaraupiais atvežė. Bet kažkaip labai jau nepanašu vėjaraupius buvo - ten spuogai 3 ar 4 buvo, jokių kitų požymių. Ji net nepagalvojo.  Bet pakalbėjom paskui - nu gal tikrai kokia super lengva forma. Taip viskas ir baigėsi. Bet paskui kai  ėjo vėjaraupių banga per mūsų vaikus (čia dar bendrabučio laikai, kur kasdien vaikai susitikdavo) tai tas vaikas irgi susirgo, vadinasi ne jokie ten vėjaraupiai buvo. O infekcinės ligoninės gydytojai nepažino .
Atsakyti

Kojinėms pirkau tuos su valiuku. Nu kur per vidury kojininio virbalio kelių cm valiukas. Bet :D  trijų man per mažai. Tai ir neišbandžiau dorai.

Magic loopas mano tamprumui yr labai pastebimas :B  kartais vartoju, bet stengiuos jį apeit

Atsakyti

Turiu 3 mm ir 2.5 mm virbalus. Ant 3 mm uždėjau akis ir pamezgiau tris pirmas eilutes. Toliau mezgu su 2.5 mm  

Fotosesinu su abiem virbalais ;)   Man tooookia jauki spalva ir faktūra!!!   Ir virbalų, ir mezginio.

Priedas  received_821998605663332.jpeg   203,77KB   0 Parsiųsta kartų     Priedas  received_5833354643422848.jpeg   146,49KB   0 Parsiųsta kartų                Priedas  received_475275874622152.jpeg   259,48KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 13 spalio 2022 - 09:20

Man irgi trumpi virbalai per maži, nepatogu baisiai.

M vėjaraupių irgi nedaug turėjo spuogelių, užtat močiutė ta proga juostine pūsleline prasirgo.

Pabaigiau baloon sweater, tai net išskalbt neleido :B Labai ir nesiveržiau, nes toks šiltuolis storulis džiūtų belia kiek.

Priedas  Screenshot_20221013_105530.jpg   893,52KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man irgi trumpi netink nors rankos nedidelės bet uj kaip nuo jų visą plaštaką sutraukia. Bet tai aš vargo nematau magic loopu megzt. Gal tik prisukamų virbalų valai kenčia. Jau ne vieną taip nulaužiau. Stengiuosi loopint su neprisukamais. Bent jau kojines. Nors ir su 5 vargo nematau bet su valu kažkaip vistiek greičiau

Oi, kenčia ir neprisukamų valų virbalai, kai gerai užlauži juos :). Turėjau mylimiausius gyvenime Hyia Hyia 3,25, tai mezgiau kažkuriuo metu tik jais - pribaigiau valą po kelių megztinių.

Waidaw mane užinfluensino, tai šiek tiek noriu Hyia Hyia Flyer trio virbalų kojinėms. Bet irgi noriu ne trumpų, o prisikombinuoti su trumpu valu prisukamus ilgesnius virbalus. Tai kaina kosminė gaunasi. O be to - pirma noriu išbandyti, ar tikrai patiktų. Tai neskubu pirkt. Juolab, kad ir nerandu vienoj vietoj ir tinkamo valo ir tinkamų virbalų (2,25), jų reikėtų pirkti 3 poras... Katuk, gal savo gali atsivežt pabandymui į pirtį?

Gadget - čia naujovė kažkokia? Tik iš kokio trečio pažiūrėjimo supratau vienaragiškumą (be spalvos). Pirty norėsiu pačiupinėt.

O, balionėlis ♥. Geras megztinis  :super: , suprantu klientę :). Aš pati dabar su balionėliu, mano megztą dukrai išaugo jau abi panelės, atidaviau kažkam, bet norėčiau dar numegzti, labai gražu ant merginų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 spalio 2022 - 10:44

...

gadget - čia naujovė kažkokia? Tik iš kokio trečio pažiūrėjimo supratau vienaragiškumą (be spalvos). Pirty norėsiu pačiupinėt.

Aš tai iki dabar nesupratau

Atsakyti

Liniuka bais gražus ir megztinis ir panelė su juo :) o koks siūlas?.

Aš saviškį irgi labai mėgstu  :wub:​ 

Atsakyti

Aš tai iki dabar nesupratau

Virbalas turi rago suktumo įrantus. Itin mielas rankose.

Baktusas iš 45 pridėtinės moheros ir laukinio šilko PATS NUSIMEZGĖ, kaio patogu 

Atsakyti

Gadget  :4u:  :4u:  :4u:

labai gražus kepurės siūlas. :wub:  Koks?

kepuriaujat ... :D

niekas nenešioja aplinkoje, tai net pabandyti neturiu kaip..

pati turiu gal tris...bet nepamenu, ar buvau kada su kepure...

O virbalai taip ir vadinasi Addi Unicorn..

Dėl vėjaraupių..

Kartais būna super lengva forma, kai spuogeliai tik pavieniai, o jei kokioje galvoje, tai iš viso gali jų nematyti.. Bet tada ir imunitetas gali nesusidaryti..

Ir šiaip ,vėjaruapiais galima ir pakartotinai, po kažkiekos metų susirgti..

Jau,rodos, pasakojau.. Aš susirgau link 40-mečio, nuo  vyresniojo sūnaus, kuris parnešė iš darželio...Sūnus normaliai prasirgo, mažėlis, kuriam gal 1,5 metų buvo, mano akimis iš viso nesirgo( mūsų pediatras sakė, kad taip būti negali, nes vėjaraupių virusas labai lakus, užtenka vienam laiptinėje susirgti, pasigaus visi)...

Aš, jei būčiau tepliojusis zelionka, būčiau buvusi Šrekas..

Dėjau spirituotus pavilgus ant viso veido.. tempa, išbertos visut visos gleivinės... :oh:  :(  Brrrrrrrrr...

Liniukos jau nežinau, kas gražiau, ar modelis, ar megztelis  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 13 spalio 2022 - 11:16

pridubliavo...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 13 spalio 2022 - 11:13

Priedas  received_6314541301895569.jpeg   83,47KB   0 Parsiųsta kartų

Dvigubos elastaninės moherytės kumštinės.

Alpakos ir elastaninės moherytės nugalvinamos pelėdosPriedas  cd2285a6-bcc8-499a-b240-e44901d49c9forca-image-.jpeg   277,88KB   0 Parsiųsta kartų

Ir spalvytės kaklui (tas pats nusimezgęs baktusas)

Priedas  received_1349980975406306.jpeg   152,47KB   0 Parsiųsta kartų

Va! Mezgimo ataskaita!

Atsakyti

Sveikos  :4u:

aTnešu ir čia. Gal neatsibosiu savo smulkmenom  :blush-anim-cl:

Priedas  Screenshot_20221013-121109_Gallery.jpg   460,83KB   0 Parsiųsta kartų

Unicornai nekabina visai. Buki, o ir tie ranteliai kietamezgėms nelabai. Kliūva  :karsta:

O su tais trim virbalais gi tas pats, kas magic loop, tik valo traukyt nereik. Nepatogu pradžioj. Bet su ilgesniais virbalais tikrai fainai. 5 nemėgsru nes styro spygliai visur  :oh: mano nemaža ranka, bet ir 8cm virbalai patogu, ir 10cm. 

Vėjaraupiais maniškiai dar nei vienas nesirgę.

Atsakyti