Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadget :4u:  :4u:  :4u: . Kūnas sako - kūnas žino. O jeigu pats nesustoji - vis tiek sustabdo, deja... Teks savim pasirūpinti  :4u:  :4u:  :4u: .

Vakar pabuvojau kirpykloje, pas naują kirpėją. Nes maniškė visą spalį atostogaus. O aš prisiruošiu į kirpyklą, kai jau man mirtinai reikia čia ir dabar. Nesugadino plaukų, atpažįstu save. Net užsnūdau, kol kuitėsi mano galvoj. Bet labai įvertinau savo kirpėją, kuri jau nieko manęs nebeklausia, užtenka pasakyt, kad noriu atrodyt gražiai :D. Ir tada visą laiką maloniai plepam abiem įdomiom temom. Jau virš 10 metų aš pas ją, su pertraukėlėm.

Vakar pagalvojau, kad, blyn, ta kepurė visai man nenusimezga per pora vakarų. Tampriai mezgant labai petį ima traukt... Gal dėl to, kad visa stulpelinė.

Niuma :4u:​ . Pagalvojau, gal visgi gerai, kad nebeturiu mažų vaikų , nors kartais ir pavydžiu. Mano dičkės vėjaraupiai buvo itin keisti ir labai mažai tų spuogelių. Net abejojau, ar čia jau jie. Bet kai po to susirgo brolis ir sesė, abejonių neliko.

Atsakyti

Gadget :4u:  :4u:  tikiuosi dar pameni, kaip atrodo poilsis kūnui. Jis tiek laiko buvo kovinėj parengty, natūralu, kad jėgas kaupė savy. Kaip mokėjo, taip kaupė. Padėkok jam ir pasirūpink :4u: 

Kažkokiu šianakt sapnus nesuprantamus regėjau... Gintarė Gurevičiūtė kažkokių šmutkių iš kelionės,mums parvežė... kažkokio kodo niekaip prisimint negalėjau....pavargau besapnuodama :D 

Restar, o kam tu taip "kali" tą kepurę? Suprantu, kad taip reik čia su tom kepurėm,  bet iš tiikro, kam save kankinti. Gal storesnio siūlo reiktų :hmm:  arba gal tada jau geriau dvigubą, kad ir ilgiau, bet atsipūtus. 

aš tiesiog noriu, kad šitie a la swapiniai reikalai suteiktų malonumą ir geras emocijas, o ne stresiuką ir pertemptus raumenis. :4u:​ 

Atsakyti

Vienaragių virbalai 60 cm TOBULI kepurėms megzti.

Atsakyti
Restar- klasėj eina vėjaraupiai, dėl to ir įtarimas. Plius, kad dvi dienas karščiavo, o neišlindo kažkokių kosulių ar pan. SPuogeliai- pabėrimai irgi tokie reti ir neaiškūs. Skambinsiu vėliau mamai, klausiu, kokia situacija.

Kepurę mezgu su siūle. Ratu 60 atrodo per ilgi, o 40- mano delnam per trumpi, nepatogūs. Ratu nebent imčiau ilgą valą ir traukyčiau, bet dėl rašto skaičiavimo man paprasčiau pirmyn atgal.

Katukai, suprantu, kad Restar dabar tankią kepurę mezga dukrai, o ne swapui.
Atsakyti

O man daug patogiau 40cm :P  ir ne sukti ragai. Ne smailūs. Trumpesnis pats virbalas. Gerokai. Biškį buvo reikalų priprast, bet dabar jau gal reiks iš naujo pratintis prie nornalaus ilgio :D  Nepamenu firmos :D  gali būt ir ta pati Addi. Bet greičiau kokia nors Prym ar Gama

Atsakyti

Niuma, tai sakai, dukrai mezgant galima ir persitempt :D ir gailėt neverta

Atsakyti

Oj, dar norit palinksminsiu :D  kaip veikia mano pusiau miegančios smegenys....

Skaitau Gadget pirmą postą, atsidarau vertėją ir verčiuosi neark...tik po kokių 5 minučių supratau, kad reik skaityt lietuviškai....

Atsakyti

Restar, o kam tu taip "kali" tą kepurę? Suprantu, kad taip reik čia su tom kepurėm,  bet iš tiikro, kam save kankinti. Gal storesnio siūlo reiktų :hmm:  arba gal tada jau geriau dvigubą, kad ir ilgiau, bet atsipūtus. 

aš tiesiog noriu, kad šitie a la swapiniai reikalai suteiktų malonumą ir geras emocijas, o ne stresiuką ir pertemptus raumenis. :4u:​ 

Neswapiniai reikalai :). O taip mezgu, nes taip noriu :). Siūlo storis man tinka, pats siūlas gal ne toks, kokį įsivaizdavau. Žodžiu, perauklėt nei jums, nei man pačiai savęs nepavyks, galbūt tik reikėtų ne ant sofos kojas ištiesus sėdėt, o ant kėdės prie stalo , ne taip petį kabintų.

Restar- klasėj eina vėjaraupiai, dėl to ir įtarimas. Plius, kad dvi dienas karščiavo, o neišlindo kažkokių kosulių ar pan. SPuogeliai- pabėrimai irgi tokie reti ir neaiškūs. Skambinsiu vėliau mamai, klausiu, kokia situacija.

Kepurę mezgu su siūle. Ratu 60 atrodo per ilgi, o 40- mano delnam per trumpi, nepatogūs. Ratu nebent imčiau ilgą valą ir traukyčiau, bet dėl rašto skaičiavimo man paprasčiau pirmyn atgal.

Katukai, suprantu, kad Restar dabar tankią kepurę mezga dukrai, o ne swapui.

Tai, matyt, ir taviškis nesunkia forma serga, gerai, kai nedaug spuogelių, mažiau nukankina vaiką.

Turėjau gyvenime vienus trumpus virbalus su trumpu valu. Padovanojau Olaivai ir daugiau neturėsiu. Man tinka tik normalaus ilgio virbalai su ilgesniu valu traukymui. Basta. Didelės mano rankos kitaip nieko nesugraibo, apie malonumą megzti nebekalbu.

Atsakyti

Restar-suprantu, visom temom :D 

kai kuriuos įpročius sunku pakeisti.

Man irgi iš pradžių buvo sunkoka su tais trumpais virbalais. Bet paskui kažkaip supratau, kad juos reik truputį kitu kampu laikyti. Ne delnu, o pirščiukais. 

Greitis nepalyginamas. Suki sau ratu...

Man pvz ir penki virbalai jokio vargo, o kažkas pakęst negali.

Tik vat tas tamprumas mane biškiuką surezonavo  :mastau:​   Ir dabar galvoju, kad tos mano kepkos gal per laisvos :hmm:  teks dar kokias tris numegzt :D 

Atsakyti

Padarysiu fotosesiją. Addi vienaragių virbalai mano rankoms ir trumpiems darbams labai tiko ir patiko.

Atsakyti

Aš su 5 virbalais irgi vargo nematau. Kojinėms. O su valiniais ir magic loop'u nematau vargo jokiems kitiems siauriems darbams - rankovėms, kepurėms. Jeigu užknistų, būtų motyvacija kažką keisti. O dabar - nėra.

Gadget - padaryk, nes nesuprantu, kas tie tavo vienaragiai.

Atsakyti

Man irgi trumpi netink nors rankos nedidelės bet uj kaip nuo jų visą plaštaką sutraukia. Bet tai aš vargo nematau magic loopu megzt. Gal tik prisukamų virbalų valai kenčia. Jau ne vieną taip nulaužiau. Stengiuosi loopint su neprisukamais. Bent jau kojines. Nors ir su 5 vargo nematau bet su valu kažkaip vistiek greičiau

Atsakyti