Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ojej, kad pridėjot fotkių! Tik laikinu, tik laikinu. Viskas gražu, viskas gerai, ar visko noriu-nežinau :D  kumštinių nemėgstu, o dar ir baltos, tai tik snieguolėms fotkintis :D  o ne kasdieniam gyvenimui. Baktusas gražus :wub:  Megztinio no-ir siūlą čiupinau, irgi no :rolleyes:  bepirštės man bais patogus daiktas, net kol šildymo namie neįjungiau, mezgiau su jomis :rolleyes: 

Restar-atsivešiu :mirksiukas:  ir supratau po Waidaw komentaro, kodėl jų trijų man mažoka😀 nesgi loooopas. (ne aš :P ) bet maniškiai ne prabangios firmos, tai gali ir dėl to kaifo nebūt :D 

Vėjaraupiai. Tikrai sirgo, gėlytes ir zuikučius dukroms piešdavom su jodu :D  ir zelionke. Motininis spuogas pas kažkurią buvo ant sprando po plaukais, tai jei ne intensyvios paieškos, tikrai nepamatyčiau. Prasirgo sakyčiau vidutiniškai. Mes su MB nesusirgom, nepaisant to, kad nė viens nežinom, ar vaikystėj turėjom. Bet MB po kovidinio skiepo gavo progą pajausti juostinę pūslelinę.

Atsakyti

Aš tai iki dabar nesupratau

Antroj foto apatinis virbalas labai vienaragįio ragą primena :).

akimis iš viso nesirgo( mūsų pediatras sakė, kad taip būti negali, nes vėjaraupių virusas labai lakus, užtenka vienam laiptinėje susirgti, pasigaus visi)...

Aš, jei būčiau tepliojusis zelionka, būčiau buvusi Šrekas..

Covidas irgi lakus, o būna, kad žmonės toj pačioj šeimoj nesuserga :). Maniškių dvynių ir mažės darželyje buvo ne viena sirgimo vėjaraupiais banga, o jie neužsikrėtė. Palūkėjo susirgt prieš kelionės metu vasarą  :B . Kaltinu, aišku, išleistuves tarp masių žmonių - tą pačią dieną vyko ir dvynių iš pradinės išleistuvės ir mažės iš darželio. Tai praėjus ten tam inkubaciniam periodui susirgo ta viena, kuri nežymiai sirgo, o jau 2 likę Madeiroj buvo gražūs. Bet vandenysnas ir saulės labai padėjo, vaikščiojom nuošaliais takais daugumoj, tai nieko labai neišgąsdinom.

Kaip faina, kiek ataskaitų pagaliau vienam puslapyje! Pasirodo, mezgėjų temoj esam :D. Pagalvojau, kad ir aš esu turbūt poros kojinių nerodžius.  

Gadget pirštinės baisiai jaukios :), o baktusiukas - labai mielas  :wub:  ir itin derėtų su dailiom Waidaw bepirštėm. Kažkodėl prisiminiau juvelyrę SoliSol ir jos migdolus :).

Atsakyti

Qqte, Drops Air.

Atsakyti

nu džiūsta tai anas greit tada

tik bent man tai po skalbimo kažkoks subliuškes pasidarė...

Atsakyti

Dar po skalbimo daniška pusmedvilnė labai subliūkšta 

Atsakyti

Man irgi trumpi virbalai per maži, nepatogu baisiai. M vėjaraupių irgi nedaug turėjo spuogelių, užtat močiutė ta proga juostine pūsleline prasirgo. Pabaigiau baloon sweater, tai net išskalbt neleido :B Labai ir nesiveržiau, nes toks šiltuolis storulis džiūtų belia kiek. attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=273569"]Screenshot_20221013_105530.jpg[/url]

Labai daili tavo dukra! Ir plaukai kokie gražūs!!!

Puikiai apmezgei.

Atsakyti

Gražūs mezginiai - ir smulkūs, ir stambūs. :)

Atsakyti

Liniukos dukra tokia panaši į mamą. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 spalio 2022 - 14:01

Katuk, sidabriškai pilkos pirštinės!

Kepurė jau yra. Ta, juodraštinė.

Atsakyti

Juodraštinė skamba kaip juodo rašto :D 

sIdabriškai pilkos vistiek šviesios.

Kas,dar įdomaus :hmm:​  turbūt nieko

Atsakyti

Man gal 50 pilkų atspalvių laikotarpis ;)

Atsakyti

Nugi perkam visur kur geras kainas randam ar šiaip ką gero. Konkrečiai aš su nuogom avim nesusidūriau :)

Atsakyti