Baigiu antrą kepurę, bet turiu įtarimą, kad siauroka išėjo, nebent dar išskalbus atsileis kiek
Pauogavau. Šaltalankius skinti su rožių priežiūros pirštinėmis visai smagu!
Duonos eglutės - sausainio formele išspaustos iš juodos duonos, apkepinamos ir teikiamos dainuojant jinglebells ;)
Ai Restar, ir maišų nelabai turiu, ir logistiką dėl lapų derintis tingiu
Verdu balandėlius. Tiksliau kepu orkaitėj ir keikiuosi, kam taip sugalvojau. Greitpuody jau seniai būtų išvirę, o čia tai dar teks palaukti ir nuo alkanos šeimos atsišaudyt
Laba diena,
Kiek vakar diena graži buvo, tiek šiandien nei neprašvis turbūt.
Sėdžiu kirpykloj ir gailiu laiko😁 Jau galėjau obuolių pyragu užsiimti.
Ir labai dar nemėgstu, kad visokias nesąmones kalbėt reik kol šukuosenos ir manikiūrai daromi. Galvoju apie grįžimą pas savo buvusią kirpėją. Su ta bent bendrą aistrą - keliones turėjom. Tai įspūdžiais dalindavomės. Tik kad dirba ji mano darbo metu tik.
Šiandien bus meniu šlaunelės vištos grietinėlės padaže su špinatais. Ir ryžiai.
Balandėlių orkaitėj gal net nesu valgius🤔
Man tai irgi žiauriai laiko būna gaila kirpyklai, nagams. Gal todėl ir vaikštau į procedūras minimaliai. Nors paskutiniu metu jaučiu, kad odai labai reikia priežiūros. Gal kuri darėtės hydrafacial?
Ir dar pradedu galvoti, kad reikia antakius nusipiešt. Niekada nesiskundžiau trūkumu, nedažiau, o dabar žiūriu, kad retėja. Jau jaučiu poreikį su pieštuku pasiryškint. Tai gal permanentinį pasidaryt
Aš baisiai noriu mikrobladingo, ar kokio dar ten šešėliavimo. Jau net buvau susiradus, kur man patiko. Bet baisiai bijau nesėkmės ir nesiryžtu. Piešiuosi seniai, bet būna blogų dienų, kai net nusipiešt plę nesigauna....
Apskritai paskutiniu metu kažkokia visiškai praradus drėgmę esu, tai ir veido ir kūno oda kaip sachara, nagai irgi... su kosmetika sunkiai, nes moment sujautrina, jei tik biškiuką netinka.
Kas yra hydrafacial? Koks nors apratinis padrėkinimas?
Aš vis ruošiuosi kolageno miltelių papirkt, stebuklingai tikiu kad drėkinimas iš vidaus labiau padėtų, nei iš išorės. Bet vis dar nerandu paypalo
nu orelis šiandien baisiai mane nuvylė. Purškia. Tai supraikatavo kiekvienas kūno lopinėlis, net ausys, kol vaikštinėjau o dar šį bei tą nusipirkau, skėtis, tai su visais nešuliais kovojau ten visokiais būdais
Grįžau visa nelaiminga
Jo kažkoks aparatinis valymas, drėkinimas, prisotinimas.
Čia tai visai fainas oras, ypač į vakarą ir saulė išlindo.
Paskaičiau Limit ir kepu obuolių pyragą.
Pyragų nekepsiu bo nes miltų neatsivežiau
čia nerandu pyragams tinkamų,visi tokie blynams tinkami,o ne pyragams. O ir nusipirkau šio bei to gatavo
išviriau rūgštynių sriubos, bus silkė pataluos (bo nes reik sunaudot virtus burokus ir silkę, kol dar galioja). Nu ir kokių nors sekmadienio nesąmonių man pvz baisiai skanus derinys-tortiliniai traškučiai, lidlo humusas (su bazilikais ir dž pomidorais) beigi marinuoti kornišonai.
Sveikos, kad oras tai puikus, net su saule. Virš 10000 nužygiuota Karmazinų pažintiniu taku. Papiknikauta, sode šio to pasirinkom dar. Kojas maloniai maudžia, daugiau nuo stovėjimo, negu ėjimo.
Su mano kirpėja gilias temas narstom, dažniausiai man įdomu. Bet vis tiek einu tik kai nebegaliu apsikęst. Ir iš taupumo, ir laiko gaila.
Katuk, aš pirmąsyk gyvenime pirkau kolageno. Skysta želatina . Mano irgi viskas išsausėję, o ypač plaukai, jiems visko prispirkau, kapsulių kažkokių dar. Eurovaistinėj akcijų buvo ir kolagenui, ir vitaminams.
Labas!
Visoks oras šiandien geras, ir drėkinantis, ir ne.
Dar reikia 1100 žingsnių ;) Eisiu į Senukus ;)
Talijos grįžimui kiba reikia laiko? Nes aš jai kuriu, kuriu sąlygas sugrįžti, o ji nebendradarbiauja. Tiramisu seniai, dar vasarą dariau...
Odos drėkinimui draugė sausaodė daro mezoterapinę procedūrą. Odos drėgnumą Kiehl's galima išsimatuoti, lyginom - mano šiaip drėgna, o jos - geras rodiklis po procedūros. Veikia apie metus su trupučiu, sakė. Galiu paklausti tikslaus pavadinimo.
Dukrai beveik visą kosmetiką BioNike perku, gi genshinimpact fanė, eksperimentuoja. Priemonės geros, skundų jokių.
Mezgiau. Kiauraraštine netikra pynė užkabino!!! Foto bus.
received_1153346145584523.jpeg 96,92KB
0 Parsiųsta kartų
Gadget-primena kažkodėl mano jaunystę vintažas
Apie.kolageną toks mano sekamas insta latvis -mitybos ir kitų reikalų specas-yr pasakojęs. Tai tipo vartoti mažiau nei 10g per dieną neduoda jokios naudos, optimalu būtų bent 20-30 g. Vaistinių pakuotės deja deja,nei viena negarantuoja to 10 g. Arba vartojant po tiek, pakuotė baigiasi per greitai, ir kaina gaunas per didelė.... dar reiktų žiūrėt kokio tipo kolagenas, kokios kilmės ir pan... planavau užsisakyt 0.5kg maišą gryno kolageno miltelių (jei neklystu-jūrinis) iš iherbo. O ten atsiskaitymas tik paypalu.
Apie visokias invazines terapijas jautriaodėms kažkodėl irgi biškį nedrąsu pirma gal reiktų paisaiškinti, ar nepakenktų.