Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano 15 min kaip trylikametis sako" nu bet kaip sunku dideliam but.Kai mazam tai budavo dovanos staigmenos, o dabar turi sugalvot ko nori"

Atsakyti

Jo, ir kuo vyresnis, tuo mažiau žinai, ko nori :D 

Sveikinimai mamai ir jaunuoliui!

Permezginėju :B  ardyt neardžiau,nes nu o jei persigalvosiu :D  paėmiau naują kamuoliuką ir mezgu kitą raštą. Tas angliškasis reikalauja vistik visiškai lengvo siūlo...

Atsakyti

Ai, Ramintas, puiki ataskaita! 

Megztukas net ir man pritiktų :rolleyes:  o su kojinėm nesupratau, kas ten per kaspinėliai :hmm:​ 

Atsakyti

Katuk, turiu kvailą madą per abi kojines perverti siūlą ir surišti. Iš kur nežinau, kodėl nežinau. Tiesiog.

Atsakyti

tai reiškia fabrikinį supakavimą :victory2: 

saviem tai kaip ir nereik, bet jei dovanom, tai visai faina.

Prisirijau datulių :geda:  tipo karališkų nusipirkau, izraelietiškų. Skanios. O dar ir netilpo kažkiek į mano suplanuotą indelį :hihihi: 

Atsakyti

Ramintas, ačiū, kad parodei, faina šilta ir blizga ♥.

Aš vos nenusipirkau kokio megztinio Benetone šiandien. Tiko, bet kad nors labai patiktų, pagalvojau, kad turiu vieną kitą, o ir dar nusimegsiu, ai, ir nupirkau megztinį vyrui :). Nes jam megzti nenoriu. 

Komandiškai padirbėjom su vyru ir katilas čilienės jau pukši. Bus labai skani, jau yra ♥.

Kacumota -su jūsų abiejų diena  :4u: . ali "paguosti", kad mamai irgi nelengva :). Taip paprasta būdavo nudžiuginti, tiek daug išreikštos laimės abimes pusės. Dabar vis daugiau santūrumo... Euforijos kartais sulaukiu nuo kokio nors maisto, šiandien bus ta diena :). O ryt vyras sušius gamins, žodžiu, mūsų meilė vaikams per pilvą dažna  :B .

Atsakyti

Šiandien meilės per pilvą diena! Buvau pusryčiams lepinama duonos eglutėmis su kava  :wub:​ 

Atsakyti

Kas per duonos eglutės?skamba įdomiai.

Tingus (mezgiminis) savaitgalis. Pusryčiai lovoj su labu rytu. Apie 11  klibinau vaikį budintis. Atvarė pas mane su pagalve :) 

Oras gražus atrodo, bandysim išsikrapštyt i mišką pazivaikščiot gal :) nu ir dar beliko sugalvot ką pietums

Atsakyti

Aha oras fainas. Aš tai ne po mišką, o po parduotuves. Bet supirkau kitos savaitės jubiliatų dovanas, nusipirkau siūlų kepurei, naujas pagalves, viržių.

Eisiu dabar lapų grėbt. OMG kiek jų pas mane :B​ 

Atsakyti

Liniuka, ar vis dar patinka lapus grėbti :hihihi: 

Kiek jubiliatų? Kokios dovanos? Man ne jubiliejai, bet anytos ir šešuro gimtadieniai ten kažkada jau netoli, tai kol kas esu visiškoj nežinioj...

Aš eisiu irgi kažkur kažką paveikt...

Atsakyti

Patinka :D Labai gražūs raudonojo ąžuolo lapai :wub: Bet bėda kur juos kišt sugrėbus :B 

Miglei pirkau visokių dailės priemonių, kažkokių mandrų akvarelių, pieštukų.

Vyrui pirkau dulkių siurblį :D Mažiuką rankinį, galės mašiną siubtis :)​ 

Atsakyti

Liniuka, pūtiko nenori įsigyt? Brolis turi, naudpja rudenį lapams, žiemą - puriam sniegui. Aišku, jo ir plotai dar didesni.

O lapus deda į šiukšlių maišus, gal kiek žemių įpila, karbamido lyg, o gal ir nieko, reiktų iš naujo pasiskaityt, pavasarį jau gana neblogas kompostas būna. Aš suverčiu beveik viską ant lysvių, kiek lieka, kompostinėj sliekus pridengiu.  Šiaip mielai paimčiau, jeigu maišuose būtų.

Aš anksti kėliausi, pasitvarkiau, apsipirkau, patvarkiau svarainius ir prisėdau bent kiek pamegzt. Vyras siurbė, tai užsidėjus ausines bandžiau kažką paklausyt. Paskui vos spėjau akinius ir ausines nusiint, tik blinkt ant šono, ir miegu :oh: . O jau kaip sunku atsikelt buvo, kai kažkas pažadino, ir dabar vos gyva... Bet eisiu kur nors, gal išsijudinsiu.

Vyras šiandien visą dieną vietuvėje: lietiniai, balta mišrainė, silkutei pagardai ir sušiai bus vakarienei.

Galėčiau tik megzt jau, bet man dar reikia rytdienai Kronštato pyragą ( prisiminiau ir užsimaniau) ir kibinų išsikept, ryt žygiuosim su penktokais Karmazinų taku.

Atsakyti