Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Numezgiau kepurę. Kažkokia vyriška gavosi :D​ Bus antras dublis.

Atsakyti

Baigsiu megztinį šiandien, moheros užteks, kojinė pradėta, kepurė - ne  :B​ . Neišgrynintas modelis.

Atsakyti

Mezoterapiją dariausi po Gyčio gimdymo, kai tikrai labai prasta oda buvo. Spuoguota, dėmėta ir ne vaizdo.  Tada galvodavau, kad jautri, bet buvo tiesiog neprižiūrėta, nes nemokėjau to daryt. O dabar dažniausiai tingiu, nes turiu riebią oda, tai tiesiog reik- pylingų, drėkinimų ir kartais maitinimų.

Mezgu kringelius. Patinka. Tinka. Galima buvo vienu motyvu daugiau dėti, bet matau, kad elastingumo turi siūlas, tai galvoju išskalbus palaisvės. 

Kepurės, kaip sakiau, bus antras dublis, bet vėliau, kai prisiruošiu. 

Vakarienei išsitraukiau daržovių:

Virti grikiai, keptos morkos, svogūnai, brokolis (gale, nedaug kepinu). Keptuvėj permaišau viską. Žalias tarkuotas burokas su obuoliais, pamaišiau su majonezu.  Vaikai pažiūrėjo akies kraštu ir įsidėjo ledų. 

Atsakyti

Akies kraštelis, cha cha cha!

Vakar maaa vaikas taip į salotas prie kotletų pažvelgė, pasimaitino tik kotletais.

Bet koks visiškas stebuklas, kad ji su manim! Matau, kaip mąsto, ką mėgsta, diskutuojam ir tuesiog būnam kartu.

Restar, džiaugiuos, kad moherio tau pakako. Kažkaip kabojo minties kamputy.

Atsakyti

va o man patinka kirpyklon eit :) (užtat ir neužauga plaukai) tik antakiu dažniausia tingiu, džiaugiuos kad šalia namų

o nagus...dariausi dariausi pati, nu bet man stresas, gražiai nesigauna, tada jau tikrai laiko gaila, o dar dažniausia neimatau

tai spjoviau, laku daug sesei atidaviau, frezą irgi, dar lempą parduot...

o pati nuėjau pas pusseserę, nes jau kiek laiko stebiu kaip gražiai padaro, nu bet iš nuotraukų labai mano skonio, kruopščiai sutvarko

tai prisipliurpėm, nes gi susitikt šiaip vis neina, darbai, vaikai , tingejimai, nors man tik nuo kalno iki jos nusileist reiktų :D

Atsakyti

ieškau kokio paprasto rašto kojinėm, ir kad raštas būt ir kad megzt neužknistų ir kad ne kiauras

nekenčiu užsakymų :D

Atsakyti

ai ir dar..kacumotos prisiskaičius užsisakiau raudono tvido :D noriu kalėdinio megztinio pyniuoto

tik nežinau kada aš jį megsiu :D

Atsakyti

Apie jokias veido procedūras nieko neišmanau, gal ir reikėtų, bet man tamsus miškas, nu ir tie finansai... Kad kas ką patartų...

Nagus nukerpu trumpai, ir viskas. Kokį 1 max  2 kartus per metus manikiūro nueinu.

Antakius pamėgau tvarkytis pas profę. Kartais.

Qqute, kokį tvidą išsirinkai?

Kojinių visokių yra, ale smegenai neatgamina, ką konkrečiai pasiūlyt. Rasi ir pati, daug nemokamų :).

Atsakyti

Restar soft donegal

Spalca biškį ne ta kaip norėjau gal bet tikiuosi bus graži

Atsakyti

Sveikos.

Baigiau kringeliuot vakar. Išėjau į tiesiąją dalį. Reikės pasimatuot dar kartą ar viskas ok.

Kas bus pirty, galėsiu duot pasibandyt antakių šešėlius su vašku. Man nepakeičiamas reikalas. Pieštukais nedarau. 

Atsakyti

Rytas Kad antakius nupiest tai reik juos matyt.o jeigu beveik nematomi.Vargstu irgi. Tatūškių ant veido bijau kol kas, nes visa balta ir nesidazanti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 24 spalio 2022 - 08:24

Labas rytas! 

Ot antakistos ;)

Aš antakiais į tėtuką, tai juos reikia pakirpti ir pašukuoti ;) Ryškumo prideda plaukiukų nudažymas (permanentinis). O kokius nors didesnius ir platesnius paišau šešėliais ir retsykiais vašku. Ta pati Džeinė I.  :wub:​ 

Atsakyti