Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka tuo labiau kad už tave skaniau nepagamintų ania?  :D 

Nu jo egzotiški tokie svečiai.

Atsakyti

Sakai, savą lengviau ištvert? :D Pvz kokią nors anytą... irgi valgyt gamintų...

Atsakyti

Šitas tai gal ir pagamintų :D  Patinka man indų virtuvė, bet pati nieko iš jos nemoku.

Svetimi man visi kas ne vyras ir ne dukra :B​ 

Atsakyti

Geriau papasakokite, kaip užmetat akis kepurei? Itališku? O jei kepurė iš dvigubo siūlo, užmesti dvigubu ar viengubu, o po to prijungti antrą siūlą?

Atsakyti

Aš paprastai uždedu. Tik geroj pusėj darau 'blogąją' pusę. Man taip daug gražiau. Ypač stulpeliais. Bet ir visiems megztukams pradžią į priekį atsuku kur kauburiukai yra. 

Atsakyti

Mano tai kelnės smunka, nesvarbu, kaip skaniai valgau :)

Aš visai neseniai karius išmokau gamint.

Prasiėjau smagiai, nugaravau :). Balsas vis dar labai seksualus  :B​ .

Atsakyti

O tai gal priklauso nuo modelio :hmm:  jei pvz nešiosi su atvartu. Ar be jo. Jei abiem būdais pagal nuotaiką, gal geriau itališku :hmm: 

Aš tai užsimečiau įprastai. Visiem trim variantam :rolleyes: dvigubų nebuvo. Jei kalba eina apie dvipusę, nu arba su pamušalu :D  tai tada išvis ant pagalbinio atvirom akim

Atsakyti

Geriau papasakokite, kaip užmetat akis kepurei? Itališku? O jei kepurė iš dvigubo siūlo, užmesti dvigubu ar viengubu, o po to prijungti antrą siūlą?

aš kelis kart pameginau itališkai išardžiau ir uždejau paprastai, nu ne stebuklas tas itališkas, kartais paprasčiau reikia žiūrėt

Atsakyti

Ačiū! Žiūrėsiu paprasčiau. :)

Atsakyti

Labos, prieš sukišant į maišiuką, nufotkinau ir aš kojines. Nieko mandro, tiesiog siūlus sunaudojau, storos, šiltos, atliks tapkių funkciją.

Priedas  IMG_20221021_075315~3.jpg   216,98KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Megztukas paprastuolis, spalvos sumeluotos, bet svarbu blizga. Panelytei tinka.

Priedas  received_1509475122849511.jpeg   285,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Blizgėjimas - svarbus dalykas!

Įvertinau mezgimo laiko pasiskirstymą kepurėmis: per darbo savaitę ir viena nenusimezga (pati).

Radau vieną įdomų modelį, eisiu iš nuotraukų atkūrinėti!!!

Vakar buvau seminare. Tai VISI darbiniai po du kartus parašė. Jau prakračiau laiškus, organizmas prašo kavos ir koncerto. Ir prasieti. Gražios šios brandaus rudens dienos, kvapnios.

Atsakyti