Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai va, ne juokas ta uodega. Aš irgi dažnai jaučiu, kad ją turiu.

Niuma, nu tikrai valio! Koks svetimkūnių jausmas? Nes aš tai vis jaučiu, kad su kažkokiom kaladėlėm kramtau :D 

Aš sakiau, kad dukros megztinyje vis tik grįžau prie pirmojo varianto? :flirt2:  nu nes antrasis pasirodė dar negražesnis :D​ 

Atsakyti

Niuma, džiugu. Su ta pabaiga :4u: .

Mano brolio holivudinė šypsena, jis ten masiškai viską tvarkėsi.  Jau kiek apsipratau. Jis tai laimingas, galėdamas kramtyt viską, ką nori :).

Katuk, būt įdomiau girdėt apie tuos mezgtinio variantus, bent jeigu kokį būtum parodžius :). O modelis: iš aprašymo/iš galvos/iš paveiksliuko?

Aš tai per anksti sutrydaliojau. Geras bus tas mano megztinis, nors nežinau, kada išdžius. 3 kartus bandžiau centrifūguot, bet kažko nepaėjo, nors ir rankšluostį papildomai dėl balasto įkišau. dar taip nebuvo. Pilna skalbyklė puikiai išsisuko. Gal visgi masės pritrūko.

Atsakyti

Kas ten tavo do siūlas? Kad taip sunkiai džiūsta? 

Variantų nėr ką rodyt. Pasirinkimo momentu turėjau atnarą plius kelias eiles. Dukra norėjo pakartoti juodą (kurio nerodžiau normaliai :D ) kardigančiką anglišku raštu, tik pilką ir lengvesnį. Ieškojau siūlo, ne pūkuoto, bet lengvo. Ėmiau kažkokią pusvilnę. Smirdi ožiu :D  bet mezgu.

Tai va, tas angliškas raštas vertė abejoti, ar bus lengvesnis už meriną, bandžiau lygiu raštu, bet kažko visai ne tas, tai grįžau prie angliško.

Modelis visai paprastas, trikampiu kaklu, nuleistom rankovėm. Mezgu dalim, nuo apačios.

Atsakyti

Niuma, tavo šypsena - graži!

Atsakyti

Pratinuosi prie pilnos burnos dantų :) 

Kaip visada, pora dienų užtruks prie najų priprast. Bėda tik, kad apačioj vienas dantis jautrus, o neranda dėl ko. Ir perplombuotas, ir nuotraukų pridaryta. O valgant- kiekvieną kart kramtant skauda. 

Priekiniams dviem rekomenduoja estetinį plombavimą. Eisiu pasikonsultuot. Senai apie jį galvoju. 

Atsakyti

Rytas Kad antakius nupiest tai reik juos matyt.o jeigu beveik nematomi.Vargstu irgi. Tatūškių ant veido bijau kol kas, nes visa balta ir nesidazanti.

Aš nesidažanti turiu vieninteles 2 tatuškes - antakius. Nė karto nesigailėjau, kad pasidariau, po to, kai užgijo. :) 

Atsakyti

Katuk, mano vyro panaši reakcija. Sakė būsiu kaip ex švietimo ministrė :D

Priedas  Screenshot_20221024_202138.jpg   172,4KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jurgitak, ale tikrai, turbūt neblogai nupiešta, jei neatkreipiau dėmesio :bigsmile:  kur darei, kada darei? Ką darei :D  nu gal kokia technika, dažai, adatos-ko mes nežinom, o reikėtų :rolleyes: 

Liniuka :lol: Aš tai keletą draugių turiu, nu plę-mėlyni kažkokie. Viena tai tikrai žinau, jog darė paprastą tatūškę, dažai lievi, pati žino, jog sugadino... kitų tai nedrįstu klaust :D​  bet jaučias tai labai gražios

Atsakyti

Prieš ir po :) Dariausi 2019

Priedas  0E229671-86DD-497F-9368-B0799352D59A.png   54,24KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Apskritai, buvo labai greitas apsisprendimas, be jokių ilgų pasiruošimų. Deimai (pažįstu 18 metų) reikėjo modelio, parodyti techniką mokinei, ir pasirašiau avantiūrai. :)

Atsakyti

Jurgitak, tikrai gražiai padaryta. Natūroj nekrenta į akis, kad tatoo :)

Žalioj jaunystėj mano buvo vešlūs, teko daug pešiot. Dabar praretėję, ypač nuo pusės  kai kur - trūksta plaukelių. Bet dar šešėliai pilnai gelbsti. Nors jei kada ateity galvosiu darytis (nors dabar to neplanuoju), tai irgi tik tokią- taškinę, šešėliavimo techniką rinkčiaus.

Na, arba bus kokių nors naujovių išrasta, kol prisiruošiu. Arba naujų madų 😁 

Atsakyti

Kažkur mačiau tas laikinas užklijuojamas tatūškes :D kaip vaikystėj ant rankų klijuodavom

O pas Jurgitak pagal aprašymą tai kombinuota technika-microblading +shading. Tai tipo plaukelių piešimo ur šešėliavimo :hmm:  jei gerai suprantu. Tai va, aš sau mikrobladingą ir įsivaizduoju :rolleyes: nu arba pagal meistro konsultaciją :D 

Plę, gal rimts Kalėdom pasidovanot antakius :hmm:  :rolleyes:​ 

Atsakyti