Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jurgitak, puikus meistrės darbas! Va taip ir įsivaizduoju grožio procedūras - pridėta tau dailumo, bet nesimato pridėjimas.

Katuk, tu nebūsi kaip švietimo ministrė. Tavo rašyba nuo ponios exministrės kardinaliai skiriasi.

Vakar buvau limfodrenažinio masažo. Aparatinio. Patiko! Mano kaime, jauki aplinka, maloni savininkė, teigiamas poveikis.

Atsakyti

Jurgitak -išties super vaizdelis, net neįtariau. Reiks pirty apžiūrėt specialiai:). Vakar net paklausiau tos Deimos, paskaitinėjau. Kažkodėl nerekomenduojama sergant autoimuninėmis ligomis...

Megztinis nei kiek nedžiūsta, nors namie šilta. Toks jausmas, kad užsirakino jame vanduo. Atrodo kaip lašinys. Pagrindo siūlas išskalbtas labai pasipučia, sutankėja, o dar mohera pridėtinė. Kailiukas. Na, ir neišsukta skalbyklėje normaliai. Rankom gi negręši nuo dūšios.

Atsakyti

Restar, tai kokie ten siūlai? Sudėtis? Be moheros. Kad taip vandens nori

Nerekomenduoja atoimuninėms :hmm:  aš lyg šitą skaičiau prie visokių veido procedūrų-mezoterapijų ir pan. Bet gali būt kad ir šita, gi vistiek invazija šiokia tokia. O oda jo, linkusi visaip kaip reaguoti jautriau prie visų tų reikalų...

Nu reiks dar pasidomėt atidžiau.

Radau legalų būdą atidėlioti toliau :lol:​ 

Atsakyti

Restar, tai kokie ten siūlai? Sudėtis? Be moheros. Kad taip vandens nori

Sudėtis merino 90 ir 10 kašmyro. Tie Linsiemme Dalan, kur esam kalbėję kažkada, tu lyg ketinai pirkti, bet gal kitus pirkai, o gal ir tuos pačius camel spalvos. Esu mezgusi jau 2 megztinius iš jų, šitas trečias ir gal dar liko kokioms pirštinėms ir kepurei :), turėjau nemažą babinaitę iš manosiulai.lt, pirkau vienintelio gyvo apsilankymo metu.

Atsakyti

Ai, Dalan... turiu. Laukia savo eilės :rolleyes:  su priemonėm nuo kandžių :D​ 

Atsakyti

Jurgitak, o kaip gyja ten viskas? Matosi kažkokie šašiukai? Galima į žmones eit? :D​ 

Atsakyti

Rytas

Niumuk, su gimtadieniu  :ploja2: 

Aplink mane kas antakiuotos tai eina iskart.

Daznai kazkuo tepa ir bando nekasyt.nes su šašu išlups dažus.

Atsakyti
Dėkui wub.gif
Atsakyti
Žiūrėsim, kaip ten 'baba - jagadka apiat' smile.gif
Atsakyti

Niuma su tavo diena  :4u:​ 

Atsakyti

Niuma, linkiu ta vyšnaite išlikti dar ilgai :mirksiukas: 

Kiekvieną kart, kai kuri nors sektantė švenčia gimtadienį, ilgai tenka galvot-kurį gi. Kartais taip ir nesugalvoju :D nes iš tikro, dienas dar atsimenu, bet metus tai daugelio konkrečių net nežin :B​ au.

Tai va -Niuma- tau tikrai "jagodka apiat"? Nes man tai tu labiau tų "baby net" metų :D 

Atsakyti

😁😁 tikrai, tikrai  Katuk.

Vienu metu nemažai mūsų šventėm Kaštonus.

Šiais metais- vėl uogytės :) 

Atsakyti