Tai su tom uogytėm
, žydėk, Niuma, tarp savo vyrų ir būk laiminga ♥, apkabinu o kai susitiksim ir gyvai apkabinsiu
.
Jeigu jūs tokios jaunos , tai kodėl aš tokia sena
nors skirtumas ir nedidelis
Bet nu ką-tai sveikinu įžengus į vidutinio amžiaus etapą

Žodž, čia Emilis kaltas, kad turiu paskui jį lakstyt, nors savijautos visokiausios. Nors tikrai ne visada jaučiuosi jauniklė jau.
O kalbant apie sveikatas, primenu, kad keliaukit į poliklinikas darytis papilomos tyrimus. Čia mane asmeniškai išsikvietė poliklinika jam, nors šiaip vaikštau pas privačią ir ji daro kasmet tik tą onkocitologinį, o apie papilominį nesakė nieko.
Laba diena,
Niuma, su Gimtadieniu!!! Nustebau ir aš, kad jau tos jagokos tau
Kažkokius košmarus pastaruoju metu sapnuoju Atrodė, kad net nemiegojau labai nieko, bet laikrodis sako, kad ok miegas buvo. Tai net nežinau, kiek ten juo pasitikėt galima
Galvasopio dienos nuo vakar...
Mačiau tyrimų atsakymus tikrindama, kad kažkokiems tyrimams dviems poliklinika kviečia, bet neužfiksavau visai, kokiems.
Teko antrąkart prieš savaitę Covidu prasirgt. Vyras pirmąkart apturėjo. Aš po trijų dienų tuos pat simptomus gavau. Daug lengvesnis kartas nei pirmas, tik kad kosulys iki šiol kamuoja, bet lyg retėja jau.
Limit, kažkoks stiprus saulės užtemimas vakar buvo gal veikia.
mano miegas irgi toks š, uodienė iš kažkur išlindo, pusę nakties kažką bandė papasakot hormoninis fonas irgi ne kažką, vietos rast negalėjau, sprandas visiškai įtemptas,net pertemptas sakyčiau. Nurašiau tai amžiui
kovidas jo, siaučia visur, kur tik randa kaip nosį kyštelt. Viena dukra ką tik prasirgo. Užsikrėtė nuo kartu gyvevančio draugo, kuris vieną kart per mėnesį į ofisą dirbt išėjo bet jei ne draugo liga, tai pati būt net nesitikrinus, nes simptomai tokie visai lengvi. Ir testas ne iškart parodė. Tai gali būt, kad daug gali būt tokių sirgusių/sergančių, kurie net neįtaria. Mano antikūnų kiekis irgi verčia apie tai galvot. nu negali būt, kad po metų laiko nuo ligos, dar jų tiek yra.
niuma, su gimtadieniu tave!
Niuma! Su gimtadieniu! Diena tiesiog švyti!!! Kaip ir tu. Turi savy jėgos, energijos, kaunystės ir jaunystės daug! Linkiu gerai veikiančio vidinio šaltinio ir nuostabių mezginių.
Screenshot_2022-10-26-12-44-30-67_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg 385,45KB
0 Parsiųsta kartų
Dėkui visoms
Jau pirmą dovaną pasidovanojau- tatoo 😁 (nes mamos pinigų tai jau padovanojo).
Kokią tatoo? Antakių?
Niuma, su gimtadieniu Pavydžiu tau energijos ir gyvenimo džiaugsmo
Tai ir toliau žarstyk juos saujom
Pas mus darbe siūlo skiepytis nuo kovido, bet susilaikysiu. Du sirgimai ir 3 skiepai, jei jau neturiu imuniteto, tai ir tas ketvirtas nemačys
Turėjau tris baisiai įtemptas ir atsakingas dienas. Rezultatas nepavedė, tai dabar jau labai atsipalaidavus ir happy Laukiu 5 dienų savaitgalio
katuks, 26 Spa 2022 - 16:56, parašė: Kokią tatoo? Antakių?Oj nea 🤣 va, antakių, akių-bijau. Turiu vieną ant nugaros. (Vyrs padovanojo jaunystėj). Dabar antrą- ant rankos. 2 mudu. 3 vaikai:

received_2945731525729968.jpeg 29,04KB
0 Parsiųsta kartų
Jurgitak, o kaip gyja ten viskas? Matosi kažkokie šašiukai? Galima į žmones eit?
Gyjo gal 10 dienų. Šašiukai yra. Erzina, kad juos niežti. Niekuo netepiau, didvyriškai kankinausi Žmonės ne visi ir pastebi, kad šašiukai yra.