Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, su gimtadieniu! Kad energijos nepritrūktų niekada!

Atsakyti

Niuma, sakai, vaikų daugiau nebus? :D 

Įdomu, labiau pastebi antakių šašiukus, mėlynus antakius, ar kai jų išvis nėr :hmm:  apskritai turbūt, reik specialiai žiūrėt, kad pastebėt bent kažką iš šitų trijų. Į akis pirmiausia žiūrim...

Atsakyti

Asmeniškai aš tai nieko nepastebiu. Šiandien buvau ofise. Kaip kolegės apsirengusios, neatsimenu.

Atsakyti

Katuks, nu gaaal jau užteks vaikų. Ir pagal amžių, ir pagal kiekį. Poilsio reik. Jau Emilis paturbintas gavosi 🤣. Tatuškė nuo pernai išgalvota, išlaukta, iškristalizuota. Keitėsi ir pati idėja, ir vieta ant rankos. Šnd iš trečio karto eskizą reikiamoj vietoj užklijavo. Vis taisėm, kol tikrai patiko :) 

Aš pastebiu mėlynus antakius. Ir - juodus plačius brūkšnius, t.y. per ryškius pagal plaukų spalvą. 

P.S.- Gytis praėjo pirmą kastingą, pakvietė į filmavimų atrankas. Mama laiminga 😁 

Atsakyti

Katuk iš visų trijų dalykų aš pastebiu mėlynus antakius ir labai dažnai nenatūralius arba laiku nepakoreguotus ir tokius nupilkėjusius, nes nebūtinai jie mėlynuoja. Nu čia mano asmeninis baubas :D

Atsakyti

Labas,

nematau aš svetimų antakių dažniausiai  :oh: . Apie mėlynus išvis pirmą kartą išgirdau. Na, nebent labai jau ryškiai išpiešti šviečia, bet kažkaip tarp draugų tokių neturiu, o kiti man nerūpi.

Į Niumos tatūškę atkreipiau dėmesį jau FB ir prasmė užkabino. Nors to poreikio ją turėti ir nesuprantu :). Bet man nekliūna. Apskritai esu itin tolerantiška kitų žmonių pasirinkimams.

Vakar startavo mano mylimas ir daug darbo pareikalavęs projektas, tai dabar reikia į ką kito pasinert :).

Beje, vakar eilinį sykį primigau megzdama, o vargeli, tai tau ne šviesus mezginys lygiuoju mezgimu, kur lengva pataisyt, o plonas tamsus kojininis siūlas, kur raštas - kringeliai... Dar sugebėjau nuardyt, surinkt akis, bet kadangi ir tai dariau beveik miegodama, tai ar tik nepradėsiu šiandien ko nors naujo megzt :D.

Megztukas pagaliau išdžiūvo, kažko ta mohera mane nori kąst, bet ignoruosiu :). O šiaip - gali ateit žiema, turėsiu ką nešiot :). Išėjo toks, kokio ir norėjau, visai elementarus, bet net 3 fainos detalės - nauji išmokimai. Gal pakomentuosiu, kai parodysiu, nors nežinau, kada tai bus. Nebent vyrą ištempčiau kur dieną į lauką.

Atsakyti
A, va, kadangi jau ryte Kacumota išsijuokė iš manęs, kaip 'energijos turėtojos', tai prisiduodu, kad vos ne kasdien dienos metu nulūžtu miegelio pusvalandžiui. Na, bent jau savaitgaliais tai tikrai.
Nors čia kaip ir su manikiūriste kalbėjom ir ji klausė ar aš visada taip visur lakstau (nes dažniausiai, kažkur važiuoju prieš ar būnu grįžus, kai darausi nagus), tai sakau, -visokių tų savaitgali ir pas mane būna, bet neįdomu pasakot, kai miegu, tvarkausi, valgyt darau, skalbiu, pamokas prižiūriu, vaikus auklėju ir t.t. smile.gif
Pvz. ir šnd po darbų - sūnėno gimtadienis boulinge. Gerai, kad jie į Kauną atvažiuoja, bet vis tiek šiandien - tyyyyngiu.
Atsakyti

Šiandien suklausiau dar vieną Pin.Iš naujo pokalbį. Su neišsenkančios energijos soc. tinklų žvaigžde :D tai va, jos nuomone ir patirtim energijos turėjimas yr asmeninis pasirinkimas :mirksiukas: t.y. pozityvas, teigiamas požiūris, sutarimas su savim, ir biškiuką dienotvarkės/plano turėjimas bei sportas.

Atsakyti

Šiaip logikos yra. Vakar vakare tikrai pasirinkau energijos neturėti ir nėjau žingsnių rinkti. Nes jaučiausi nusipelniusi tiesiog patinginiauti, be to, galvą maudė po dviejų renginių per dieną, nemažai bendravimo. Bet tikrai žinau, kad jeigu būčiau apsisprendusi eiti ir netyrinėjusi savo pojūčių - būtų ir tos energijos. Visada būna. Nebent, jau fiziškai realiai kažko trūksta tiek, kad vos kojos velkasi žeme, pasitaiko ir taip. Šįryt pasirinkau leisti vyrui pamiegoti, nors būčiau norėjusi ir pati (nežinau iki kelintos nakties spaudė putinus..), bet suveikė sąžinė, tai šokau iš lovos 6.30, pakėliau vaikus, pamaitinau, išleidau ir tada dar nudirbau kelis vis atidėliotus darbus virtuvėje. Labai savim didžiavausi :).

Visgi manau, kad nevienoti tie energijos lygiai pas žmones iš tiesų, ir vieni turi pasirinkti ir sukandę dantis daryti, kiti pasidaro su pasišokinėjimais, be pastangų :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 27 spalio 2022 - 12:10

Na, kai darai dantis sukandęs, tai ne visada priežastis yra energijos stygius :D 

nors gal esmė yra apskritai suvokime, kas per daiktas ta energija. Ar tai fizikinis reiškinys/dydis ar tai noras/pastangos.

Atsakyti

man tai energijos turėjimas-neturėjimas priklauso nuo išsimiegojimo ir to kiek darbų padariau dieną, bet taip-jei sąmoningai be priežasties tinginiauju (nepervargus niekaip ir išsimiegojus) tai irgi tada energija kažkur išgaruoja ir dar labiau norisi tingėt

Atsakyti

Bet gal ir nuo charakterio savybių priklauso energijos kiekis. Dėl to yra ir cholerikų, ir flegmatikų. 

Man veiklos reikia. Ir nesunku organizuot kažkokia veiklas, rast renginius, pramogas. Bet reikia ir vienatvės- susikaupimo, pabuvimo tik su savim. Dažnai būnu užsidarius atskiram kambary. Arba atskiram mieste (kai galiu), 🤣 pajūry. 

Atsakyti