Mano lūpos tai gyvena savo gyvenimą ir pačios nusprendžia, kada nori būti raudonom
P.s. sako, kad yra permanentas ir lūpoms..
received_655068746170746.jpeg 178,96KB
0 Parsiųsta kartų
Nu. Ant mano lūpų tokia spalva būtų tikra parodija.
Visai neseniai susvaigau, kad gal noriu naujo lūpdažio. Patyrinėjau rinką. Nežinau, turbūt yra moterys nesutvertos lūpdažiams turiu du. Seniai. Jau reiktų išmest kaip pasenusius.... kartais išsitraukiu, bet kaži kodėl visai nesijaučiu graži pasidažius
Kažkur netoli exministrės su antakiais...
Realiai- gražiausiai raudonos klasikinės lūpos atrodo šviesiaodėms juodaplaukėms.
Dažnu atveju pagal plaukų ir odos atspalvius - gražiau su nukrypimais į rusvumus, oranžus, violetinumus.
Katukui matyčiau švelnias pasteles paeksperimentuočiau ir su ryškesnėm (ne raudonom), o ant viršaus blizgiais.
Katukai, tai aš kaip tik girdžiu: noriu mokėt/žinot, bet gaila laiko ten sėdėt. Arba mokytis tingiu, bet noriu žinot.
Mums susitikt ir pamegzt faina, o kartu kažką kiekviena asmeniškai išgirstume.
Nors pvz aš kokius du kartus į pirtį buvau susikrovus makiažo turius parodyt Restar bent kaip pati darausi makiažus dieninius ir iš jų - vakarinius. Tik su pirtim iš vakaro nėr kada. O rytais irgi 😁 reikėtų jamt laiką be pirties.
Qqte, man jūs su Katuku spalviškai artimos- plaukai, oda, bet gyvai reiktų 'matuot' kuris atspalvis geriau suskamba prie akių. Tau rusvi tiktų, su oranžu arba link persiko. Vasarą - ir skaistesnių pabandyčiau.
Arba gali būti lūpdažiai derinami prie auskarų.