Restar, ar gerai suprantu, kad jei yra skydliaukės problemų - žemas hemoglobinas ir nėra energijos?
Gal nebūtinai, bet vieni iš simptomų. Hemoglobinas gali būti dar apynormalis, bet feritino pažemės... Ir vit D trūkumas, ir skilinėjantys ploni nagai ir visokių kitokių reikalų, kurių nesureikšminu, kol vos pavelku kojas:). Esu turėjus ir hiper-, ir hipo- tireozę, tai visokių stadijų turėjus, dabar daugiau mažiau kontroliuojama, bet kai kas nors išbalansuoja (didelis stresas, covid'as), tai labai jaučiu pokytį, prie pasyvios skydliaukės labiau pripratus esu, o kai paaktyvėja, tai nervina nemiga, širdies daužymasis ir pan.
Niuma, netaikiau tau apie filosofavimą. Aišku, kad skirtingi charakteriai daug lemia. Bet ne tik jie. Tik tiek ir norėjau pasakyt. Aš tavo būsenoje nesu buvusi, negalėčiau net įsivaizduoti, tik teoriškai. Džiaugiuosi, kad dabar yra kitaip
.
Pasivaikščiojau su dukterėčia beveik 14000 žingsnių papliurpėm, gavau lauktuvių iš Budapešto. Skrydis gal 65 ar 7 eurai į abi puses, 4 naktys pačiam centre - 300 eur (3 žmonėm). Sakė, kad pigiau ten. Viena iš galimų sektos destinacijų
.