Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na, kas nėra patyręs energijos nebuvimo dėl skydliaukės problemų - nesupras :). Pas mane norų ir idėjų galvoj, oi, nors vežimu vežk ir tikrai nesu iš prigimties namisėda/tinginė. Bet kai trūksta fizinių jėgų - tai jokia valia, charakteris ir geri norai nepadeda. Yra skirtumas, kai vos išsiverti iš lovos, arba jau pabudus žvali apie 5-6 ir skraidau. Ir ne nuo miego kiekio tai priklauso, o labai tiesiogiai nuo hormonų. Arba būna  užlekiu laiptais, net savo butą prašoku, pas kaimynus 5 aukšte vos neįsiveržiu, o būna (daug dažniau :( ), kai vos užvelku kojas, širdis daužosi, trūksta oro. Tai tereikia geležies kiekį pasimatuot, ir viskas aišku, kur ta energija. Galima filosofuot nefilosofavus. Visos filosofijos tinka tikrai sveikiems žmonėms. O kai sveikatos faktorius įsiterpia - nebūtinai tinka. sako ilgametė patirtis :). Ir būna, kad padarai viską ką reikia, kaip ir sveikas žmogus, bet kokia kaina... O kad net sveikatą pagerina įdomūs ir nauji dalykai, t.y. motyvacija - irgi faktas :).

Jau vos nenusipirkau siūlų. Norimam megztukui - Sweater No.11, kurį dukrai mezgiau. Superinės spalvos (chalk). O tada pagalvojau - kur aš tokį storą šiltą nešiosiu? (nes reikėtų pridėt dar moheros :D:oh: 

Atsakyti

Pirkau siūlų :P  šią savaitę net du kartus :rolleyes:  vyro megztiniui gal radau. Pamatysiu gyvai-pasakysiu. Bet jau namie, tai bet kokiu atveju mano :D  ir vakar užėjau vietinėn siūlinėn, o ten užsivežę turkų rankų darbo dažymo kojininių siūlų. Atrodo standartinė sudėtis 75/25, bet tooookio minkštumo ir švelnumo, kad nesusilaikiau :ax:  vieną rudeninę sruogelę prigriebiau. Rinkinyje jau sudalinti siūlai kiekvienai kojinei, kad spalviškai gautųsi vienodos :mirksiukas:​ 

Atsakyti

ojoj katuk keli pavydą  :D​ 

Atsakyti

Aš irgi pirkau šiek tiek siūlų. Kepurei. Užvakar nusipirkau, vakar atėjo, bet pamiršau pasiimti. Ar galit įsivaizduoti? Matyt iš sektos reikia mest. :hihihi:

Atsakyti

Ai, nieko keisto, Kerpena, gerai, kad tie siuntų pristatytojai priminimus vis siunčia :), esu ir aš pamiršus. Jau žodis kepurė ima kelti nemalonius jausmus  :B​ , nes niekas tuo klausimu nepasistūmėta.

Atsakyti

Sveikos, Niuma tiiiiiingi skaitosi..... Pralėkė su vaikinų kompanija kaip vėjas, net dulkių valyt nereiks, viską nunešė, vos spėjau užmatyt

Atsakyti

Ai, su kepurėm man visiškai ramu :sokiai: džiaugiuosi sprendimu padaryt iškart.

Qqtei paerzinti :P dešrelė

Priedas  received_5219460281498892.jpeg   161,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O man regis mačiau šitų kažkur pasmus

Atsakyti

Nu žinok, tas Feza ir man matytas...

Atsakyti

Graži Katuko sruoga

Atsakyti

Restar, ar gerai suprantu, kad jei yra skydliaukės problemų - žemas hemoglobinas ir nėra energijos?

Atsakyti

ramintas, 27 Spa 2022 - 17:56, parašė: Sveikos, Niuma tiiiiiingi skaitosi..... Pralėkė su vaikinų kompanija kaip vėjas, net dulkių valyt nereiks, viską nunešė, vos spėjau užmatyt

🤣🤣 4 vnt pusbrolių vežiausi namooo. Tortai nesibaigia

Priedas  received_479670847460008.jpeg   113,85KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti