Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš auskarų nenešioju :) bet rusvus lūpdažius mėgstu

ir raudonus mėgstu į rudumą, kažkada tobulą radus buvau, lyg ryškus bet nepaverčia kikimara ir dantys geltoni nepasidaro :)

ale bet tačiau, vos tik randu kažką tinkamo sau kosmetikoj tuoj dingsta iš prekybos :(

Atsakyti

Aš va, naudoju

Artdeco perfect mat 179 Indian Rose spalvą. Tik dažnai juos užblizginu :D  t.y.vazelino užtepu, nors konkrečiai šitie ir nenusausina labai.

https://www.kosmada.lt/lupu-dazai-579

Ir paprastutį Golden Rose lūpų blizgį, tik nusitrynus spalva, gal 103 :hmm: bet spalviškai praktiškai kaip anas lūpdažis

https://goldenrose.l...-lupu-blizgesys

Atsakyti

katuk o tavo atspalvis lup[dažio i ruduma ar ružavuma? man lyg marakesh red atrodo neblogai paveiksliuky, bet paveiksliuky bun vienaip o kai užsitepi visai kitaip

turiu tokių kur kai pirkau atrodo neutrali, o kai pasidažau net i violetinę kokią paduoda

lūpdažių namie bele kiek, bet kad aš neš blakstienas tingiu pasidažyt. Ypač kai antakius susitvarkau, įsivaizduoju kad jau kaip ir graži :D

Atsakyti

Į ružavumą labiau. Aš realiai matau paveiksliuke tokią pat, kaip ant savo lūpų.

O apie tai ir kalbu, kad perkant ir apšvietimas ne tas būna, dažnai namie visai kitokį atspalvį pamatai.

Ai, pažiūrėjau dar kartą į tuos savo lūpdažius, nieko aš nekeisiu :D  gal tik atsišviežint reiktų, o spalva tai liuks. Šiaip tų Artdeco ir jausmas labai geras, jie kaip kokie aksominiai, švelnūs ir dar turi tokį malonų kvapą. O blizgis minimaliai limpantis, bet riebus.

O pieštukus kontūrui naudojat? 

Atsakyti

turiu..tingiu, nenaudoju

Atsakyti

Šiaip mano lūpos gana pigmentiškos, t.y. net lūpdažio spalvą keičia :) nors dabar gal jau mažiau ir irgi atsirado naujas artimas Katuko pirmam. Toks 'darbinis'. Aš gal 5-7 lūpdažius/blizgius rankinuke nešiojuos vienu metu :) 

Atsakyti

Niuma pasakė esminę frazę - mokytis tingiu, bet mokėt pasidažyt noriu. Pasirašyčiau smagiam pasimokymui. Neseniai pirkau ir naują lūpdažį, net porą pieštukų, net šešėlių, jau daug metų jų nenaudojau... Tai noras geriau atrodyt yra, dažai nebūtinai tam padeda, kai nėra supratimo, kaip ten ką geriau.

Numigau po darbo šiandien. Atsikėlus, aišku, dar blogiau, viską skaudėjo. 

Jokio plano ilgam savaitgaliui. Svajonė - kad šeima kur nors išvažiuotų nors 2-3 dienom, o aš likčiau viena namie. Panašu, kad neišdegs. Vyras pasiėmė atostogų ir svaigo kur nors važiuot, bet sumokėjus už mokslus, būrelius apie 1500, panašu, kad biškį sparnus nuleido...

Atsakyti

Mano savaitgalio planai grandioziniai- švęst, o paskui poilsis pajūry su vyru. Gelbės močiutės 🥰

Atsakyti

Oho, koks grožio salonas šiandien čia. atsidarė. :)

Aš tai prisipažįstu, kad tingiu tiek mokytis, tiek dažytis. Dažytis turbūt labiau. Mokymasis gal net įdomu ir ne kasdienis reikalas. :)

Numezgiau trečią kepurę…

Esu pas tėvus,atlieku pareigą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 spalio 2022 - 22:49

Rytas

Speju vaziuosim soda tvarkyt, lyg grazia diena žada.

Dažytis nemegstu, tai sakau kad nemoku.Gi tingeti negrazu.

Mezgime jokio judesio.Niekas nekabina ir nedžiugina.

Sau nusprendziau kad cia todel nes nematau.Užsisakiau naujus akinius-nu mažum nušvis akyse ir galvoje.

Atsakyti

Susikaupiau turėti klientą. Buvau pasiruošusi mėlynus siūlus. Sako, noriu raudono. Nėra jam tinkamos sudėties raudonų. Reikia pirkti.

Atsakyti

Jurgitak - nuosavas mažiausias klientas? Aš į krepšį esu vyrui susidėjus siūlų, bet nesu tikra ar noriu jam megzt :).

Neturiu jokio mezginio. Nėr kur dėtis, reiks kepurę gal pradėt. Arba kojines užsakytas gal sufantazuosiu. O labiausiai kokį megztuką noriu pradėt. Arba tik pagulėt :oh:​ . Ryte anksčiausiai atsikėliau viena, prasisukau šen ten pro apleistas vietas ir išseko energija...

Atsakyti