Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, labai gražios visos tavo kojinės. Kiekvienos su cinkeliu, gražiai ir raštai, ir spalvos suderinti :wub: 

Aš tai vieną močiutę, vis stovinčią su kojinėmis prie parduotuvės, parėmiau ir nusipirkau kojines, nors ir nereikia man jų. Pasidžiaugė, kad nors ir turi du rankos lūžius, ir skauda, bet galimybės megzti dievulis neatėmė :wub:​ 

Atsakyti

Labas naktis iš kitos pusiaujo pusės🏝

Čia irgi žmonės mezga. Moherį augina😁 Ir virvelės vis dar populiarios :D

Priedas  4D2996DB-787F-44ED-B57F-3532E192D4C7.jpeg   710,25KB   0 Parsiųsta kartų  

Priedas  A31DF2F4-E923-49A7-9DB5-4D648F834D19.jpeg   747,76KB   0 Parsiųsta kartų  

Priedas  82F327CB-57C7-4B3B-9C94-EFCE7BFCF5AA.jpeg   851,64KB   0 Parsiųsta kartų  

Restar nuotraukų nematau. Matyt, reik būt prie ten prisijungus.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 29 spalio 2022 - 23:38

Oi Limit kaip tau faina :wub: Mačiau vakar lėktuvo sparną, bet net neįsivaizdavau, kur skrendi :rolleyes: O čia PAR :wub:​ 

Atsakyti

Limit, kaip fainiai! Moherą auginasi :hihihi: 

Aš vakar vairavau, privargau, nes ratais kvadratais, bet namai namučiai :wub: 

Šiandien biškį ūkelį tvarkėm, lapus surinkom, pagenėjom.. o  vakare savų daržo gėrybių vakarienė :D  pritarkavau cukinijų (žydi visu gražumu dar šiltnamy :D  bet ir pūna), svogūno (savo), moliūgo (irgi savo), dar kopūsto ir bulvės (ne savo :rolleyes: ), česnako, dar kiaušo, miltų čiut ir blyniukai niam niam :essen:​ 

Atsakyti

Limit moherų ūkeliuose  :wub: 

Niumukas visa gražuolė gimtadienininkė :4u:  Džiaugiesi užkrečiamai!

Ir aš puikiu oru džiaugiausi, sodely dirbau, žiedinio kopūstėlio troškinį gaminau, ir net va palaidinę jau su abiem rankovėm baigiu susiūti!

Puiki diena. Mišku prasiėjau - kaip šaltiny suelą išmaudžius būčiau. Rudens šviesa giriasi medžiais. Beržai dar lapų turi, maumedžiai auksinėm adatom purtosi...

Sugalvojau megztuką iš esamų (turimų) siūlų. Tuotuotuooojjjjj pradėsiu!

Atsakyti

Aš kepurinu :). Siūlas labai geras, su angora iš Wooly, o spalva, graži, bet neįsivaizduoju kam iš pirtininkių tiktų :). Gal bent man tiks, jei ką. Megsiu irgi ne vieną, kad pasirinkimas būtų.

Mano siūlai krepšy bestovėdami pabrango. Išmečiau ir ramu, irgi megsiu iš turimų.

Atsakyti

🥰 kažkokia nepakartojama ir įspūdinga savaitė.

Dabar bus metas poilsiui. Jau pajūry dviese. (Bet dar vieni draugai ir sesuo į savus namus irgi Palangoj atvažiavę ir jie jau vakar baliuj susitarė, kad čia visi švęsim pratęsimą mano gimtadienio toliau. Gal ryt 🤣🤣). 

O šiandien net pavyko pasikultūrint, kadangi paskutinį sekmadienį nemokami muziejai, tai vienų svečių pageidavimu šiandien dar karo muziejų aplankėm ir tuo pačiu pusę Laisvės apėjom. 

Atsakyti

Mes irgi šiandien nemokamų muziejų diena naudojomės, lankėm Trakų pilį. Oras puikus. Kibinai neskanūs :D 

Galvoju apie trečią kepurę. Turiu dvi idėjas, tai gal visgi bus keturios  :D 

Rytoj nereikia į darbą :yahoo:​ 

Atsakyti

:D Lidlo kibinai skanūs. Ir dar su ryžių sriuba- buljonu 

Atsakyti

Norit pabliaut- pažiūrėkit The broken cirkle 😢

Atsakyti

Lidlo kibinai su vištiena skaniausi Utenoje. :)

Atsakyti

Labas rytas. Restar, gražios tavo kojinės, visos.

Limit, kur tu čia esi, kad kitoje pusiaujo pusėje?

Atsakyti