Labas rytas
Šalna. Pasivaikščiojau, geriu antrą kavą ir nusipirkau remontantinę vėlyvąją avietę. Ot reklamos auka. Maravila.
Palaidinukę pabaigiau. Ir apdailnau, ir išskalbiau. Liko tik patikrinti, ar draugei pataikiau ;)
Mano tėvai nemažai metų turėjo vėlyvų aviečių. Tai būdavo uogų kažkur nuo rugpjūčio vidurio iki pat šalnų kai nušaldydavo. Bet jau du metai, kažkas atsitiko, kad nebeauga, Tėvas išrovė iš naujo atsodino atsivežęs iš kaimo, kur patys ir buvo davę, bet ir tos vis tiek kažko nebeauga. O kaime tai pusę sodo užaugo tos avietės, nes niekaip neriboja jų plėtimosi, bet kadangi po medžiais, tai vėliau prasideda uogos. Bet teta ir šį savaitgalį dar sakė, atvažiuok aviečių.
Labas rytas. Pas mus avietės irgi 2 metai kaip nebeauga. Bet sode ir negerai vėlyvos... Prie namų, kai kasdien gali apeit - faina.
Savaitgalis kažkur prabėgo, net nepajutau. Vis savuose kuitimuose, be jokio kultūrinimosi, jeigu neskaityti per TV poros muzikinių laidų . Jaučiu, tas saulės pliūpsnis nuėmė man energiją ir keistų skausmų visur pridėjo. Dar miegas nusibalansavo kažkiek, vakar kai visi laikrodžiai skirtingą laiką rodė, tai išvis balamūtijausi. Nors paprastai man tas nebūdinga, prisitaikau greit, netgi beveik iš anksto organizmas pasiruošia tam.
Labas,
Aha rimtai, Restar kojinės nu labai gražios
sakotd magnetinės audros nu tai suversiu visas savijautos bėdas joms
vėl veidas "užsidegė"... jau pradedu įtart vitamino C serumą. Nors tepu jį tik nakčiai, bet jis zaraza turi tą savybę su saule nedraugaut. Anksčiau naudojau kitos firmos, tai nebuvo reakcijų, bet dabar atsekiau, kad lyg ir pradėjau naudot naują prieš aną kartą veido problemų. Buvau nutraukus, susitvarkė, ir vat vėl pradėjau du vakarus. Reik išmest visai...
Dar šiandien atsibudau tooookia užtinus, kad net baisu.
Tai ta proga prisikroviau vaistinėj krepešį, visokių papildų ir aliejų.
Ir dar sapnavau košmarą.... kad stovim ant uolų atbrailų, klausom kažkokios įkvepenčios kalbos. Tragiškai baisu, matau tą žemę kažkur žemai, galva sukasi, dar matau, kad kažkas neišlaiko ir nušoka... omaigat, tiesiog buvo labai realu viskas...
Mezgu kojinę
kol nepmiršau, kaip pirmą mezgiau.
Ai, dar varau šiandien pas reabilitoligą, gal kokių masažų gausiu...
Katuk, sakai ir dėl netinkamo serumo audros kaltos . Jeigu tikrai mesi - duok pabandyt prieš mesdama
. Dar nesu naudojusi su vit c, nors prisiskaičius, ko ten tam mūsų amžiui reikia.
Aš tai krepšelį kojinių siūlų prisidėjau. Laikau kol kas dar, bandau nežiūrėt į tuos, kurie guli ir žiūri į mane, laukdami, kol sumegsiu. Nežino, kad jie jau man negražūs , o noriu naujų, spalvotesnių
.
Toks nuostabus oras, taip norėtųsi kur nors eiti, visa šeima dykaduoniauja, o aš turiu nemažai darbo - priskelbt renginių ir juos į naujienlaiškį sudėt...