Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šitą, su savo improvizacija :)https://www.sezonine...ADR8rCDknKvyTko

ragausim, kai grįšim nuo Užupiol menų inkubatoriaus, einam moliūgų pažiūrėt.

O kokį tu?

Atsakyti

Cha....ta pati. :D​ 

Atsakyti

Sekta, ane? Net pyragai vienodi :)

Pagaliau poilsis dviese 🌊🌞 iki kažkada. 

Priedas  received_1563523730772969.jpeg   194,59KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_843830130373309.jpeg   565,46KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_1476713532833990.jpeg   547,35KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Bent du mėnesius ilsėsitės: pradžia spalį, pavsiga lapkritį  :B​ 

Atsakyti

Restar, atvešiu tau tą likutį C serumo pasibandyt  :mirksiukas:  dar užsisakiau skvaleno aliejuko. O nuo šitų visokių deginimų tai mane gelbėjo agurklių aliejukas,  ir šiaip gerai jis nuramina, paminkština ir padrėkina. Baiginėjasi, tai užėjau į Douglasą nusipirkt. Sakau konsultantei, ko noriu, ta "kokio-agurkų?" :lol:  plę, teko angliškai paprašyt, ot tas jaunimas.

Va, o dar užsisakiau ir tų pačių agurklių/nakvišų aliejų kapsulių :rolleyes: iš vidaus irgi drėkinsiu :D  ar raminsiu :hmm:  nu kažką darysiu, nes jaučiuos tai šūdinai. Tokia visa papilkėjus, palėtėjus, suvargus kažkokia...visur maudžia, audžia, vos išsijudinu.

Niuma! Koks gražus oras pas jus! Gerų atostogų! Nors pas mus irgi dar šiandien oras geras, tik jau šaltokoka buvo.

Ai, beje, laiko sukiojimas man visiškai dzin. Susilygino daba mano abi gyvenamos šalys, tai nė nepajaučiau, ar kas pasikeitė.

Liniuka-tai ar radot katiniuką :bigsmile:​ 

Atsakyti

Laaabai gražus :) plius 13 dieną buvo ir žada artimas tokias dienas. Ryte tik 3 buvo, bet paskui atšilo, kol Klaipėdoj apsipirkom.

Atsakyti

Katuk, radom visiems patinkantį. Bet gi vyrui reikia pasilaužyt :B Daviau dvi dienas, o tada skyrybos :D​ 

Atsakyti

Liniuka, parodyk skyrybų priežastį!

Atsakyti

Kacumota - geras :). Jaučiu, skirtingi gavosi :).

Katuk, vat man šiom dienom irgi viską maudžia, audžia, slampinėju.... Ir nervai dar ima.

Niuma, faina judviem, gero laiko kartu!

Atsakyti

Neturiu fotkės. Tiesiog gražus rainas jaunuolis.

Atsakyti

Gerai kad mano mažiausioji tokia šuniakatis.

Ir ant keliu pamiega ir minkštutė.

Nes įpėdinis nejuokingai alergiškas katėm.

Atsakyti

Liniuka, pažvengiau vyrui apie katiną ir skyrybas . Pamenu, kaip mes su vaiku susitarėm ir parsivežėm katinuką, vyrą prieš faktą pastatėm :).

Kacumota, kaip tau pyragas? Paprastas, greitas, bet skanus. Savo saldžius obuolius atidaviau, o iš kaimynės antaninių gavau  :wub:​ .

Atsakyti