Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu jo, mano dukra tai iš trečio išsilaikė, ir tai  jau jautėsi labai blogai, nes abu broliai iš pirmo karto išsilaikė.

Nors esu girdėjus atvejį, kad net teorijos egzaminą jau kelintą kartą laiko ir dar neišlaikė.

Atsakyti

Mano dvi kolegės, tikrai nežioplos merginos dabar laikosi, tai viena iš 10 karto išlaikė, kita dabar eis 6 kartą laikyti. Taip kad 4-5 kartai yra visai geras rezultatas :)​ 

Atsakyti

Nu ten regitroj yr lankstinukas padėtas tai parašyta kad atseit dauguma iš antro karto išlaiko pagal statistiką :) nežinau iš ko tą statistiką veda nes su kuo kalbėjau niekas mažiau nei 3 šiais laikais nelaikė :)

Daug labai nervai padaro, nes mano instruktorius tai jau 3 kai ėjau sakė drąsiai išlaikysiu pagal jį. O jis anksčiau yr Regitroj dirbęs, visus reikalavimus žino. Nu bet va nueinu ir prasideda nesąmonės, kojos dreba, sankabos nenulaiko :)

Atsakyti

Reiškia Regitra ugdo atsparumą stresui :D  bent jau vairuojant

aš įtariu, dabar neišlaikyčiau ir iš 5to karto :rolleyes: 

O susirinkus pinigėlių iš tų perlaikinėtojų, galima pirkti brangias, bet užtat gerai veikiančias sistemas :mirksiukas:  regitros viena iš geriausiai veikiančių ant LT, kiek man teko susidurt.

Kaip sekasi kepures megzt? Aš vieną išardžiau, dar vieną mezgu, bet kažkaip pati pirma, bandomoji :D  atrodo geriausiai. 

ir matyt visokie užtemimai veikia, nu nes visai nenoriu megzt. Nejaučiu jokio malonumo....

Atsakyti

Nu nesikepurina man...

Kojinės...

Atsakyti

Mano vyriausias sūnus praeitą žiemą iš pirmo karto išlaikė, tai gal statistiką pataisė. :hihihi:

Antrasis tai jau prieš kelis metus laikė, tai galim sakyti, kad reikalavimai pasikeitė. Bet dukra tai irgi matyt labiausiai iš jaudulio neišlaikė, vis kokią nesąmonę padarydavo.

Šiuo metu  mezgu penktą kepurę. :)

Atsakyti
Antrai kepurei trūksta laiko. O kažkaip baigt reikia. Nu bet... namie nebūnu biggrin.gif
Atsakyti

qqte, sveikinu . Saunuole tu :D

Kaip tik viena  pazistama irgi mokinosi vaziuot, tai   kasdien gyvenom tuo mokinimosi jausmu. Atrodo bailiuke, nepasitikinti, kiek rasydavo. NU bet  i statistika  tilpo :D

labai laukiu jusu  kepuriu  parado.  siulai paruosti, ideju  nera :D

Atsakyti

Vakar naktį baigiau antrą, pradėjau trečią. Visos atrodo per prastos sektai, nei kiiek neįdomios. Nors ir nekėliau sau tokios užduoties, bet dabar  pačiai neįdomu. Antra buvo tokiu bjauriu raštu, kur mezgi mezgi ir ant vietos, su nukeltom akim. Dabar mezgu, ką Kacumota užrodė. Kol neskalbta, tai baisi kaip karas, tai laikau mėginuką prieš akis, koks mielas tas siūlas išskalbtas drūčiai.  Planuoju numegzt bent keturias iš viso. 

Megzt noriu, ypač naktį, neišsimiegu, pykstu ant savęs...

Aš turbūt irgi neišlaikyčiau :D, net nežinau, kokie tie reikalavimai. Bet streso vairuojant nėra :), Stažas 20 +..

Atvariau į darbą pėsčia, kad pasidžiaugčiau geru oru, saulute ir vakare nebebūtų rūpesčio dėl žingsnių.

Atsakyti

Savaitgalį paprašiau sūnaus, kad nufotkintų  ant mano galvos  visas turimas.  Tai pagal tas nuotraukas jau kaip ir išsirinkau, kurią dabar dovanočiau.

Atsakyti

Aš net megztinio neprisimenu paprašyt pafotkint, o kepurių net nebūčiau sugalvojus... Reiks užfiksuot, kai jau bus daugiau ką, vienu ypu.

Atsakyti

Restar, bet visai gerai pasižiūrėti iš visų pusių, nes veidrodyje tiek nepamatysi.

Atsakyti