Aš vakar trumpam irgi į Gariūnus buvau įlindus. Atvežiau M į regitrą egzo laikyt ir laiką reikėjo kažkur prastumt. Bet nieko visiškai nemačiau padoraus, visiškas turgus... Nors visai reikėtų rudeniui garderobą atsinaujint, viskas nusibodę...
Teoriją ar jau praktiką laikė?
Turgus tai ne tas žodis... Bet vyrui tai puikiai, su jo dydžiu. Sūnui kai kostiumo ar bent švarko reikės išleistuvėms, irgi užsuksim pažiūrėt. Vienoj vietoj klausiau ar tokiam ūgiui kas būna, tai sakė, kad sunkiai, bet rastų.
Mane kažkada Lace buvo nusivedus į Lamesta, drabužių išparduotuvė Ogmios centre, o dabar kolegė priminė, kad tokia parduotuvė yra ir išsiparduoda, nebebus Vilniuje. Tai galvoju, kad reikia pabandyti užsukt gal ryt. Nežinau net ko norėt atsinaujinti, bet pasidairysiu, gal kas kris į akį.
Aš šiandien rūbų skalbimais, tvarkymais, mėtymais užsiėmus. Yra ką veikt, kai nepilna savaitė persikraustymui liko.
Vakar dar po jūros į traumagologinį užsukom- Emilio kojos pirštą švietė. Šį kartą be lūžių. Tik sutrenkimas. Vis nesėkmingai futbolą pažaidžia.
Teoriją. Per savo gastroles dar net nepradėjo praktikos mokytis.