Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš vakar trumpam irgi į Gariūnus buvau įlindus.  Atvežiau M į regitrą egzo laikyt ir laiką reikėjo kažkur prastumt. Bet nieko visiškai nemačiau padoraus, visiškas turgus... Nors visai reikėtų rudeniui garderobą atsinaujint, viskas nusibodę...

Atsakyti

Teoriją ar jau praktiką laikė?

Turgus tai ne tas žodis... Bet vyrui tai puikiai, su jo dydžiu. Sūnui kai kostiumo ar bent švarko reikės išleistuvėms, irgi užsuksim pažiūrėt. Vienoj vietoj klausiau ar tokiam ūgiui kas būna, tai sakė, kad sunkiai, bet rastų.

Mane kažkada Lace buvo nusivedus į Lamesta, drabužių išparduotuvė Ogmios centre, o dabar kolegė priminė, kad tokia parduotuvė yra ir išsiparduoda, nebebus Vilniuje. Tai galvoju, kad reikia pabandyti užsukt gal ryt. Nežinau net ko norėt atsinaujinti, bet pasidairysiu, gal kas kris į akį.

Atsakyti

Aš šiandien rūbų skalbimais, tvarkymais, mėtymais užsiėmus. Yra ką veikt, kai nepilna savaitė persikraustymui liko. 

Vakar dar po jūros į traumagologinį užsukom- Emilio kojos pirštą švietė. Šį kartą be lūžių. Tik sutrenkimas. Vis nesėkmingai futbolą pažaidžia. 

Atsakyti

Teoriją. Per savo gastroles dar net nepradėjo praktikos mokytis.

Atsakyti

Niuma  :4u: . Deja vu jausmas su tais traumatologiniais, ypač po futbolo ir kašio, gerai, kad be lūžio :4u: . Mes įsicinkinom visada varyt, jeigu kas, nes paskui nenuvažiavus - neramu, vis sako, kad skauda, o pas daktarus taip paprastai nebepakliūsi.

Liniuka - nieko nerašai, tai turbūt net neverta klaust, ar išlaikė, kai toks proto bokštas  :4u: . Su praktika, tai maniškis liepą pratempė, o rugpjūčio pradžioje, kai pasikreipė, tai sužinojo, kad eilės, pirmą vairavimą susitarė rugsėjo 1 :). Gal ne visose mokyklose, aišku, taip.

Atsakyti

Išlaikė su 6 klaidom :B Bet sakė buvo daug neišlaikiusių, jos dvi draugės irgi neišlaikė. O čia jau niekas balų nepridėjo  :D Su vairavimo pamokomis tai tas pats, iš pradžių į priekį nesitarė, kai jau pradėjo planuot tai pasirodo vakariniai laikai išgraibstyti, priskyrė jai instruktorių, kuris atostogauja, tai nežinau kada susitars. Ne mano reikalas :P 

Aš irgi jau buvau pagavus sistemą, kad susimuša ką nors, tai iškart į Santaras, per valandą rentgenas ir konsultacija ir viskas aišku. Nes jei ne tą pačią dieną, tada jau vargo vakarienė su siuntimais.

Atsakyti

Nu super. Džiugas ir jo draugai teoriją daugumoj visi iš 1 karto išlaikė, bet praktiką daug kas laikė, bet kol kas tik 1 išlaikė :). Yra neišlaikiusių ir 3 kartus.

Na, per 1 val pakliūt į priėmimą, tai čia gerai. Mūsų mažę yra tiesiog pamiršę priėmime, jau vyras po kelių valandų neiškentė ir įkišo galvą, tai buvo išnykus iš eilės kažkodėl. O šiandien kaip tik pavalvojau, kad 18mečiai juk į suaugusiųjų turi važiuoti....Tai jau ten, padėk Dieve, kiek laukti ir kiek visko prisižiūrėsi. Pernai Lazdynuose pati sėdėjau, tai norėjau  tiesiog išeit po 3 val - tiek visko prisižiūrėjau, kad nuoširdžiai pagalvojau - ką aš ten trukdysiu su menku piršto skausmu...

Atsakyti

Jausmas kaip savaitgalį - tyla, jokio garso čia :). Vakar su šeima pagaliau paplaukiojom vandens dviračiu Trakuose. Turėjom jau kelis metus tradiciją tai daryti būtent per Jonines, šiemet neišėjo, tai gerai, kad vienas jaunuolis priminė tai. Buvo smagu. Dar smagiau, kad netikėtai sutikom mano pusbrolį iš Briuselio. Paskutinį kartą matėmės, kai buvau komandiruotėje ten besilaukdama dvynių, taigi, daugiau kaip 18 metų... 

O šiandien kepiau dioną, kitą maistą gaminau, mezgiau ir ...  tinginiavau. Nepatinka man taip, bet kad neturiu jokios genialios minties, kuri visus išjudintų. Dar vienur kitur gal palėksim trumpam, bet taip jau ir praeis šios atostogėlės...

Atsakyti

Ai, aš tieisiog kažkokioj nevilty...

Darbų ne tai kad daug, bet jie tokie... probleminiai, ir vien dėl to nejuda iš mirties taško. O atostogos po poros savaičių, bet dėl to nejudrumo visai jų nelaukiu,nes suvokiu, kad viskas sukris į paskutines dienas. Ir per tas problemas nėr kada galvot, ką veiksiu per atostogas. Vakarais noriu tik verksnoti ir spoksoti į vieną tašką...

Žodžiu-noriu kažko džiugesnio šiam etape, kad biškį užmotyvuotų. Net sukišti čiurlionio galai nedžiugina. Ir prasimegztas mėginukas nedžiugina... 

Tai ir rašyt nesinori. Dieną nėr kada, vakare nėra noro.

Atsakyti

Aš kažkaip susipainiojus galvojau, kad tu, Katuk, irgi jau atostogauji...Linkiu, kad kažkaip spręstųsi tie reikalai ir neatimtų tau visų jėgų  :4u: .

Pažiūrėjau į orų prognozes, tai dingo noras ką nors planuot išvis. Nieko labai blogo, bet ir neįkvepia. Žodžiu, aš nieko neveikiu ir nuotaika pasigirt negaliu. Bet tas neveikimas ir varo mane iš proto - trūksta arba prasmės, arba įspūdžių, veiksmo. Žinau, kad, ką susigalvosiu, tą ir turėsiu  :B​ .

Atsakyti

Nereikia iš savęs kažko laužti "nes vasarą reikia išnaudoti". Nu jei nėra užsidegimo kažkur važiuot, tai puiki idėja knygą paskaityt. Nesinori megzt? Nu ir valio. Ar tai apsirengti nėra ką, kad privalomai po vieno mezginio iškart kitą būt sugalvojus. Darbai smegenis spaudžia? Imt pavyzdį iš jaunimėlio, kurie sau ramiai užverčia kompą ir eina gyvenimo gyvent be parkių, kad va atostogos, o darbai nepadaryti.

Kažkokia dzen būsena pas mane paskutiniu metu. 

Atsakyti

Man tai yra daug norų, bet aš noriu ne viena. O kitus kartais sunku išjudinti. 

Spontaniškai nuvarėm filmo Barbakano papėdėje pažiūrėti. Geras oras, puiki vieta ir filmas itališkas :). O buvo milžiniška pagunda pasilikt ant sofos.

Kartais tai išties noriu tik šito ir mėgaujuosi be kaltės jausmo, bet žinau, kad taip bus visą rudenį, žiemą, pavasarį, o vasarą galima bent kažką kito patirti. 

Mezgimas, aišku, nėra privalomas. Bet man patinka jausmas, kai turiu norų ir mezgu su aistra. Baigiau šiandien dukrai antrą blauzdinę, bet Čiurlionis kaip užkeiktas - nelieka jam laiko ...

Atsakyti