Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu tai dar paštomate, žmonės gi ir dirba dar kartais :).

Aš vakar pagaliau pas pora gydytojų prisiregistravau, o kadangi priminei, tai reikia dar ir trečiai paskambint.

Atsakyti

Spalvos, deja, nuobodžiai neutralios, pati galvojau, kad vieną kitokią užsakiau, deja... Greit 4 mažus mėginukus numezgiau, patryniau gerai, tai siūlų miinkštumas ir švelnumas lūkesčius pateisina. Dilema dėl modelių didžiausia...

Atsakyti

😁 mes tik pakalbam kokiom nors temom ir pasirodo- aktualu daug kam: 

https://m.delfi.lt/stilius/stiliaus-gidas/article.php?id=91651861 

Taip detaliai nemoku, pačiai įdomu būtų.

Atsakyti

:wub: Priedas  Screenshot_20221105_170023.jpg   894,89KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Skyrybų nebus  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos. Kaip katuko uodega? Gražuolis rainius Liniukos. Aš mintį dėl šuniuko audžiu, bet dar nepriaugau. Pabaigiau mažei kaklo movą, kuo užsiimti dabar? Spalva šiek tiek šviesesnė, tas naktinis apšvietimas savo duoda. Priedas  received_516629936999247.jpeg   213,46KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gražuolis katiniukas :wub:  vardas?

Mano uodega? Normaliai. Skausmo vis mažiau. Tik nesuprantu, kodėl baisiai nutemptas kaklas :hmm:  gal tiesiog bandžiau išlaikyt nugarą saugiai, tai pertempiau kaklą. Arba biškį ten kažką nudaužiau. Bet tikiuosi kad suplanuotos reabilitacinės procedūros pagerins viską.

Žodžiu-gyvensiu. Gal net visai neblogai :D 

Atvariau į Ignaliną. Prasiėjau ryte. Pliam, norėčiau senatvėj gyvent kokiam mažam miestely, turėt kokį šuniuką :wub:​ ....

Atsakyti

Oficialiai Achilas, bet greičiausia bus Makis :)​ 

Atsakyti

Kokis mieelas katukas :)

Atsakyti

Sveikinu, Liniuka, su nauja gyvastėle namie :wub: . Moka jie džiuginti savo... tarnus :).

Atsakyti

Liniuka, gal atsimeni, kiek tau kainavo virtuvės baldų vienas tiesinis metras be buitinės technikos? Man paskaičiavo 1000 € už 1 metrą. Čia pigu, normali kaina ar brangu? Su montavimu, blum su švelniu uždarymu.

Atsakyti

Liniukos koks fainas naujas augintinis :wub: :wub: :wub:

Atsakyti