Bet kas tinka/patinka vienai, nebūtinai taip bus ir ant kitos. Tai aš labai daug iliuzijų įtikt neturiu - ar su foto, ar be jų .
Bet bent jau pati matau, kiek man ta kepurė graži ant galvos, kiek tik įsivaizdavau.
Nu ir ką, jeigu nei viena negraži pasirodys? . Grožis tokia reliatyvi sąvoka - nuo žiūrėtojo akių priklauso
. Žodžiu, visaip kaip čia bandau pasiteisinti, kad jeigu jums negražios mano kepurės bus, tai gražesnių aš neišlaušiu
.
Restar, nevaryk man komplekso!!! Nes aš po tavo svarstymų pradedu galvot, kad ir maniškė nei viena ne į temą.... bet šeimyna vienbalsiai pritaria-pirma yra labai gera, nors ir visiška simply. Va.
Baikit jūs jau visos su savo n+k kepurių.
Atsivešiu 1. Bus bėda, jei pagal dydį pasirodys maža.
Vešiuosi namo pati sau 🤣🤣
Niuma, gali tekt , nes, pvz., mano gali būt tau per didelės
.
Katuk, tai tu man kompleksą varai, nes aš tos idealios dar neturiu . Šiaip į savo trizniojimą žiūriu su šypsena, kaip jau bus taip.
Šiandien ėmė labai tirpti dešinė koja iš klubo - ar sėdžiu, ar einu . Mankštelė nepadėjo, prasitampymsi, vyro masažas:(. Ar tik nereikės kur pas manualistą... Ir kairys petys vėl man nedraugas...
Kaip Liniukai, Niumai su pečiais, ar pagerėjo?
Tokia klipatėlė jaučiuosi. Sėdėjimas prie mezginio labai ne į sveikatą, deja.
Daug čia tokių klipatėlių Kažkokia sugriuvus irgi jaučiuosi.
Petys jau nebeskauda. Standartiškai 9 mėnesiai sausgyslėms sugyt. Bet dabar jį išjudinti reikėtų, nes sustingo per tą laiką nejudintas, vis saugojau nuo krūvio.
Šiandien neapsikentusi buvau pas gydytoją dėl gerklės skausmo. Jau užkniso 10 dienų ir vis nepraeina, tik atrodo jau geriau ir vėl skaudėti pradeda. Padarė kraują, jokio uždegimo. Greičiausia bus refliuksas. Bet nejaučiu aš jo.
Šiandien tokią motyvuojančią paskaitą apie mitybą išklausiau. Darbe dalyvauju širdies ir kraujagyslių ligų ir cukrinio diabeto prevencijos programoj. Tai čia antra paskaita. Pirma tai tikra nelaimė buvo apie stresą su tokiu flegma psichologu. Galvojau, jei visos tokios bus
Aš šnd dėl galvos skausmo į darbą neišvažiavau. Likau namie. Vakar irgi skaudėjo.
Spėju, spaudimas sukilęs buvo.
Vakare važiavau pasiimt Emilio, jau gerai jaučiausi. Mama pamatavo- per mažas 85/55. Ir pulsas per retas. Bet galva vietoj.
Ranka dabar normaliai. Nes mažai mezgu. Bet mankštų nedarau- pati kalta. Reikėtų. Tada ir megzt daugiau galėčiau. Išsisukinėju pati prieš save.
Tai kepurės tik vienos ir tereikia
Aš įtariu paskutinės neužbaigsiu. Visai ji man nepatinka. Net ant galvos dėt nereik
o ta pirmoji biškį reikalautų vieno galutinio akcento. Bet tam reik vienos pardės ir vienos papildomos dienos. O kadangi deja, teks pasivažinėt visai kitur, tai gali būt, kad liks be akcento ir netgi supakavimas bus vykdomas paskutinę naktį. Nu vat
Aš aš irgi prie.klipatėlių užpakalis davė apie save žinot.. Nu biškį veiksmo aš jam daviau, tai vat matyt vistik traumuotas kažkiek. Tada nerealaus didumo nuovargis. Turbūt esu tokį turėjus, bet kiekvieną kart atrodo, kad tokio dar nebuvo. Net šiandien nusprendžiau, kad reik susitart su savim pagaliau ir kartais numigt pietų miegelio, jei jau taip visai mirštanti.
Mano vyras šiandien buvo pas reumatologę. Senokai skauda dešinės rankos rodomojo piršto sąnarys. Nu ir taip iki cypimo. Tai išvada reumatologės, kad bus nuo pelytės spaudymo. T.y. gali sąnariai "užsidegti" nuo monotoniško varginančio judesiuko. Gydymas-mažinti judesį. Ir kad nuo to piršto gali būti skausmas iki pat peties. Nu įdomi ta žmogaus konstrukcija vistik
Su 145 akim galvojau dydžio tikrai užteks 😁 bet bus matyt.
Katukai, skausmingai čia judviem 🤔
Oho, 145 akys, tai plonas siūlas labai arba itin tankus mezgimas.
Trečia yra, pradedu 4tą, net nežinau dar kokia bus.
Skausminga gal nelabai, senatvė čia labiau
145 normaliai. Vienoj iš 3jų pas mane 148, tik jau tokia laisvoka. Toj pirmoj berods 128. Tik vat labai smalsu, koks viršugalvis, toj 145 akių, bo nelabai dalinasi nei į 4, nei į 6. Į 5
nesakau, kad blogai, tik smalsu