Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pritariu Liniukai, kad nėra reikalo būtinai vasarai kažin ko prisiplanuoti. Bėda, kai ir prisiplanuota, ir ūpo planus vykdyti užtenka, bet supranti, kad ne guminės tos atostogos, viskam laiko neužteks. Nesipasakosiu detalių, bet šiandien susipratau, kad jei nesivadovausiu prioritetais, taip tos atostogos ir prabėgs pro šalį kaip tūlam Bonifacijui iki pagrindinių iš jų nė nepriėjus. Pasitariau su savimi, ką nuveikus per šias atostogas jausčiausi ir save pradžiuginusi, ir laiko neiššvaisčiusi, ir štai braižau dabar sklypo planą apželdinimo kursų besiklausydama. Bandysiu (jau turbūt nebe šiąnakt) kokįtais teisingą vejos kontūrą jame, o paskui ir realiai išlaužti. Na ir dzin, kad yra primygtinai patariančių tik jau nesilaikyti taisyklių, viską sodinti taip, kaip man atrodo gražu. Nežinau kaip konkrečiai man yra gražu ir ankstesni bandymai gaudavosi visai ne tokie, kaip norėtųsi. Tai bandau dabar tegu pamažėle, bet nuosekliai ir kol kas procesas teikiantis vilčių, nes pradedu suprasti kokias darydavau klaidas.

Atsakyti

Šiandien atsikėliau ryžtingai nusiteikus rasti.prasmę namie :). Virtuvę truputį pasitvarkiau, o tada įnikau į žaidimą su vyru ir dukra. Kas, beje, irgi gerai, nes aš labai retytam pasirašau, o buvo smagu. Dar turiu tikslą siūlus toliau tvarkyt ir sofos stalčių atlaisvibt į tekstilės konteinerį, tada gal ten siūlus paslėpčiau :). Oras toks, kad šiandien sąmoningai jokių išvykų neplanavau. Gal ryt į Anykščius - safarį ir rogutes. Dar Pakruojo dvarą prisiminiau. Ar kuri kada buvusi tam Gėlių festivalyje, kaži, verta?

Atsakyti

Labai įspūdingos rogutės Kotore buvo ant paties kalno viršaus tiesiog vos ne kylančios daugiau nei kilometro aukštyje :B Man net artyn prieit baisu buvo, o eilė ilgiausia, nes vaizdai tai aišku įspūdingi.

Pakruojo dvare neseniai kaimynai buvo, tai grįžo nusivylę, pinigus lupa ant kiekvieno žingsnio. Geriau į Kairėnus :D​ 

Atsakyti

Latvijos dvarai ir pilys gal įdomiau?

Atsakyti

man Pakruojo dvaras- visiškas kičas.. Visai be jokio noro ten dar kartą ten sugrįžti...

jau daug geriau man Latvijoje, bemaž pasienyje, Rundalė, jau nekalbu apie Siguldą , Cėsį ir jų apylinkes(bet čia jau toliau).

Atsakyti

Supratau. Kičo nepasiilgau :). Rundalė nesyk lankyta, ir Siguldoje, ir Turaidoje, ir Cėsyje būta - patiko. Aišku, galima kartoti, bet nusiteikę trumpiems vienos dienos išvykimams, be nakvynės, nepraleidžiant kelių valandų mašinoje. Teks susimažinti norus. Vyras suslogavo ir šiaip negerai jaučiasi - neaišku, ar nuo maudynių Trakuose, ar vakardienos kino, kai pusplikis išsiruošė. Aš su savo storuliu Champagne kardiganu, tai turbūt ant sniego galėčiau miegoti. Tai dabar, jeigu kas ir įvyks - tai tik jeigu aš LABAI LABAI norėsiu 

Atsakyti

Man dabar iš nuotraukų labai gražus hortenzijų parkas kažkur prie Panevėžio :wub:​ 

Atsakyti

Nu tai hortenzijų dabar pats grožis.

Tik maniškė vieniša tokia užguita ir pavargus :D​  nu ryškiai ne tas augalas, kur pats savaime auga ir gražėja, reik biškį apšokinėt jį, kad džiugintų

Atsakyti

Pernai Hortenzijų parke buvom ir Pelėdiškių medelyne :), jie netoli vienas nuo kito, verta abu lankyt. Tas medelynas - kaip parkas, gražus ir didesnė įvairovė visko.  Ir Panevežy :). Faina išvyka buvo, dar ir su pasimaudymu grįžtant. 

Atsakyti

Molėtai?

Atsakyti

Aha, galvojau apie tai, reikia pažiūrėti, kas ten naujo. Gal žinot? Buvom seniai Observatorijoj ir miestą su parku apžiūrėjom, maudytis ten varėm. Viskas faina su mažiukais, kuriuos džiugina vien aikštelės ir vanduo. O ką dar ten veikti?

Atsakyti

Į Palūšę varykit. Man ten tiesiog tokia gera aura tame kaimelyje. Pakeliui galima Cepelinų gryčioj pavalgyt aišku ką :D 

Atsakyti