Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gal kuri raugo turėtumėm ir galėtumėt pirty pasidalinti?

Atsakyti

Mane sąžinė graužt pradėjo Niumos nuveiktus darbus paskaičius, nes aš tik iš lovos išsiritau... Leidau sau miegot, o paskui su vyru pliurpėm lovoj. Net 2 vaikus atsikėlius  radom.

Raigo turiu, turėsi orimint, kad atsivežčiau.

Atsakyti

Restar, nesigraužk. Retai tokiu laiku keliuosi savaitgaliais.

O iš viso, prieš žadintuvą prikėlė skambutis vyrui iš darbo. 

Atsakyti

Aš irgi retai keliuosi taip vėlai, paprastai būnu jau iš turgaus grįžus, virtuvę pašveitus ir pan. Bet kažkoks sulėtėjimas many. O miego, faktas, kad per savaitę pritrūksta. Tai džiaugiuosi pamiegojus, tik gaila, kad mažai nuveikiau. Anksčiau išjudėjus, greičiau galiu laiko sau pasiimt. Bet niekas du rimbu nestovi, pati sau ponia. Ką norėsiu, tą ir darysiu :).

Vieną pradėtą kepurę vakar išskalbiau, verdiktas - ardyt. Blogai, kai pradedi, nežinodama, kokiä megsi. Ir retesnis mezgimas - ne man. Bandžiau save apgaut, kad siūlas pasipūs :).

Atsakyti

Lapkričio 12 d. Tetos sode dar pilna aviečių

Priedas  FDA6501C-03E6-4B92-85E8-CDD518857881.jpeg   1,97MB   0 Parsiųsta kartų

Raugo vis dar turiu 😏

Atsakyti

Aš vakar turėjau tokią intensyvesnę dieną, bet atsikėlus ankstokai, kaip man, ir neturėjus savo užsikūrimo valandėlės :D , tai galvojau mirtis mane ištiks, buvo ir liūdna ir juokas ėmė iš savo to neįgalumo ir virkavimų, kaip man sunku.

Palikau auto servise, tada pėščiomis ėjom į kitą rajoną (pinigus taupėm :D  judėjimui duoklę atidavinėjom, visuomeniniu naudotis nebemokam). Tai kažkaip visos sistemos neveikė: skaudėjo kojų sąnarius, pūtė pilvą, sukosi galva, trūko oro, nuo nuovargio atrodė, kad nugriūsiu-nu žodžiu, visiška klipata. Nors realiai tai nuėjom mažesnį atstumą, nei šiaip anoj šaly vaikštau... nusistačiau net sau diagnozę :D  kuri turi minipagrindą. Laimo liga :rolleyes: nu... erkę turėjau senokai, bet simptomai tai tiptop. Gal reiktų tyrimą pasidaryt :hmm: jei nepraeis, kai grįšiu, po pirties :D 

Nors serviso sąskaita taip gerai atgaivino, nors ir planiniai reikalai.... kaip kokie trys kašmyriniai megztiniai (savadarbiai :D , nes parduotuvinis tai tik viens išeitų, ir tai prastokas). 

Kepurių mezgimo srityje vėl naujas bandymas. Nu nes kažkaip kuo toliau tuo baisesnes mezgu. Vyras jau sakė, pamiršk, turi neblogą variantą. Nu bet man gi norisi to idealaus :D 

aI, dar nusipirkau knygą. Neprarandu vilties vėl atrast skaitymo malonumą. Pegase 40 proc dramoms ir romantikai. Tai kažkokia a la drama sudomino savo aprašymu.

Kaip ten ta Kulvinskytė apie laimę sakė-esi laimingas, kai turi, ką veikt, ko laukt ir ką mylėt. Tai visai esu laiminga :D -laukiu pirties ir reabilitacijų, skaitymo ir mezgimo kalnai, nu ir meilės biškį yr :rolleyes: 

Aj!!!! Gal ir aš to raugo jau noriu :ax:  :ax: 

Atsakyti

Niuma kas do atšviežintojas?

Aš mėgstu savaitgalius pradėt lėtai. Pabundu įsijungiu labas rytas Lietuva, pasidarau kavos, atsitempiu pusryčius į lovą ir drybsau su mezginiu. Vaikas atsibudęs irgi atsivynioja pas mane :)  Nu ir rytinėjam taip iki pietų jei nereikia niekur važiuot. Ir sąžinė negraužia, kažkur dingus jinai pas mane :D

Atsakyti

Kerpena, avietės tai dar nieko, o mano daržely ruošias žydėt aguonos!!! Nu. Kurios šiaip pavasary tik žydi. Visai susisuko joms galvos :D

Priedas  received_688090569197203.jpeg   408,57KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pas mane balkone pelargonijos dar  žydi. Aš neturiu kur jų žiemai padėt tai matyt nukneckinsiu. Gerai būt mamai nuvežt bet neaišku kada važiuosiu matyt po 2 savaičių.

Šian mamos gimtadienis ale vaikis su snargliu. Nevažiuosim. Nu ir žinot ką?sakau ačiū dievui kad dabar o ne po savaitės apsisnargliavo :D

Atsakyti

Va toks. Pirktas IKI

Priedas  received_443481501197207.jpeg   163,51KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  20221112_122330.jpeg   279,32KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mano jurginai dar nenukasti, bet jau reikėtų per šį savaitgalį, nes jau girdėjau kitą žada sniegą.

Bet tikrai ruduo šiemet ilgas ir šiltas.

O dėl sveikatos, ar jūs negalvojat, kad čia galėtų būti besiartinanti menopauzė?

Atsakyti

Liniuka, negalvoju.

Nenoriu taip galvoti.

Atsakyti