Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

Gundot kepurem, o man gi bile siulus pirkt

Atsakyti
Katukai, tą kalėdinį užsisaugojus esu Instoj, kaip idėją smile.gif
Limit, dėkui smile.gif Aš ilguose tarpuose sukeičiu siūlą kas tris akis visada. Tada įtempimas geras.
Kacumota, pirk. Aš irgi pirksiu biggrin.gif Kolegė galutinai sugalvojo, kad nori tokių pačių kepurių. Megsiu vėl smile.gif
Atsakyti

Kacumota gal tau kokią atsiųst iš likusių?  :lol:  Gundo šiandien megztiniais ir kojinėm seniai gundom :).

Vakar irgi mezgiau kepurę. Juodą, vyrišką. Gal baigsiu jau šiandien. Ir dar aukosiuosi dėl mylimo sūnaus, megsiu juodas pirštuotas pirštines. Norėjau vakar nupirkt. Bet ranka nekilo mokėt 9 eurus už 20 proc vilnos. Su kašmyru numegsiu geriau, nes yra, bus švelnu ir šildys dar mamos meilė :). Storas vilnones iš islandiškos vilnos turi, nori tokių plonesnių.

Mano dičkė irgi su sloga vėl išėjo šiandien... 

Atsakyti
Mano mažas prasitęsė gimtadienį - dirbu iš namų, tai leidau neiti, nes kosti, bet be temperatūrų.
Tik kaip tyčia darbų.... nepaleidžiu telefono
Atsakyti

Mano kolegei iš likusių trys kepurės atiteko.

Atsakyti

Įkėliau į kambarėlį sxemą eglučių :)

Atsakyti

“Mano siūlai” Piumos padavė. Prašau išpirkitę visą iki šio vakaro. :D

Atsakyti

pridubliavau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 lapkričio 2022 - 15:25

jurgitak nu žiauri tu

Atsakyti

Jau buvau susidėjus krepšelį, bet tada sveikas protas Katuko pavidalu suveikė ir nieko nepirksiu :B​ 

Atsakyti

aš turiu geltonos piumos prieš metus pirktos ommm, man nereikia (o drakius sako ale žalios ir taupe tai neturi)

Atsakyti

Ką sveiko proto Katukas pasakė, kad Liniuka persigalvojo? Gal ir man suveiktų. Aš, paprastai, perku prieš einant miegoti, tai dar yra laiko paveikti mano protą. :D

Atsakyti