Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nesirkit :4u: 

Mano vaikas tokia neaiški, šiandien išsiprašė į mokyklą neit. Sakė klasėj daugiau nei pusės nebuvo, serga. Matyt kažkoks virusas eina.

Po pirties visko noriu, yapč kašmyro :D Bet susilaikau ir neperku. Turiu.

Atsakyti

Aš tai noriu naujų megztinių :D​ 

Atsakyti

Man visai patinka prisimatuot pardėse visokių mezgalų (kai netingiu :D ), pasižiūriu kaip atrodo, su kuo dera.. tada priplanuoju megzti. Ale bet taip greit nemezgu. Bet gi mokėt už medvilninę su priemašom liemenę 50 eurų, arba panašiai tiek už sintetinį megztinį, nu ranka nekyla.

vat turiu tokius fainus marškinius, ant jų labai gerai atrodė š spalvos liemenė. Tai kas man tokią numegs :oh: dar baisiai gražus mėlynas su keliais baltais dryžiais megztinis... arba žakardas...

Bet vat kas mane patraukė pasimatuot Marc'o Polo suknelę :oh:  :oh:  nemegztą. Brangybė, bet atrodo gerai ir smagi, ir mano stiliuko..... nu. Smegenai jau ieško kažkokių progų, kad pateisint jos pirkimą, bet neranda...neprašykit foto, ant manekenės baisiai atrodo :D​ 

Atsakyti

Nu Katuk tai jei baisiai atrodo ant manekenės tai kam tau ta suknelė?

Atsakyti

Nu yra ir tokia mintis :D 

Aš pirma pamačiau ant savęs. Man buvo smagu ir gražu.Tada namie pagooglinau, a mažum pigiau rasiu. Radau. Vokietijoj. Bet ant tos manekeniškos lazdos tai toks skudurėlis :D tai biškį nusivyliau. Bet rasti padorią suknelę, tinkančią šiam sezonui ir nedidelėm kukliom progom, pvz su vyru į restoraną :D  tikrai sunkiai įmanoma. Tai vat, majačinuosi. Kainuotų bent šiek tiek mažiau, net negalvočiau

Atsakyti

aa, aš supratau kad manekenė tai tu

nu tai reikėjo pafotkyt ant savęs :D

Atsakyti

Pasifotyjau :D  bet nežinau, ar fotkėj tą patį matau, ką veidrody. Dar kai toks fotografas..

Ir fotkinaus su nuleistais džinsais :hihihi: 

Nu žodžiu-šita https://en.zalando.d...11.html?_rfl=de

Tik kažkaip mano užpakalis bent yra, nu ir pasirodo krūtukus turiu :D  dar patiko rankovių tas papūstumas prie riešo. Patiko apykaklė. Storesnės viskozės, gerai krenta. Nepatiko gal tik margumas, norėtųsi kažko ramesnio.

Atsakyti
Katukai, visai norėčiau pamatyt, kaip be golfų atrodo suknelė.
Turiu vieną iš paskutinių pirktų panašaus stiliaus rankovių pūstumo, bet jos 3/4 ilgio. Medžiaga irgi storesnė, bet prigludus.
Niu ką.... gražėju ne dienom, o valandom bigsmile.gif Taigi vakar buvau vyro dovanotoj Hifu procedūroj Marijampolėj. O apie ją pasiskaitinėjau tik grįžus, nors eigoj pripasakojo labai daug, kadangi mano klasiokė medikė ir dabar atsinaujino visas žinias ir plius kosmetologijos kabinete pradėjo dirbt. Panašu, kad už dviejų mėnesių pati savęs nepažinsiu. Tikrai būsiu jagodka apiat biggrin.gif
Atsakyti

Nu nu plačiau prašom apie tą hifu :rolleyes:​ Galvoju kad reikia ko nors gražinančio.

Atsakyti

Internete daug info :) Tikrai galiu dalintis ir kontaktais, ir rekomendacija ramia širdim, nes labai atsakingai dirba.

Pačios procedūros esmė- utragarsu atstato raumenų tonusą per 3 gylius (kaip ji sako- prišaudo :D ) ir plius mezoterapija kartu neadatinė. Tai pas ją kaina viso komplekso- kaklas, veidas, akys, kakta- 350. Kaune, kai kuriuose salonuose toks 1000-1600 🤐 Aišku, daug kas vien už vardą ima savo kainą. 

Pareklamuoju, bet nuoširdžiai, nes matau ant savęs rezultatą. Dabar atrakcija fotkes darytis :D pvz., man antakių lygis pasidarė vienodas (su akiniais labai skirtumas matėsi), randas nušviesėjo, 'buldogo žandenos' dingo, -ta apatinė veido dalies forma. Na, už 2 mėn bus pilnas rezultatas, nes darbar viskas stangrės dar.    

https://m.facebook.c...00076235041961/

Atsakyti

Liniuka kur tau dar gražinimosi, palik kitom gi :D

Atsakyti

Niuma nugi pasirodyk bent fb

Atsakyti